Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλήματα σε Picanto (stefanelli) και Touareg (Landi Renzo)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προβλήματα σε Picanto (stefanelli) και Touareg (Landi Renzo)

Δημοσίευσηαπό dust » Τρί 18 Φεβ, 2014 21:26

σ ενα kia picanto φοραω συστημα stefanelli και εδω και 3 χρονια εχω μονιμα προβλημα με μπερδεματα κινητηρα.τα εχουμε αλλαξει σχεδον ολα και αυτο βεβαια με πολυ κοπο και φωνες γτ ο εμπορος δεν αναγνωριζε τις ζημιες.
και στο touareg φοραω landi renzo και μου κανει μεγαλη διακοπη στην αλλαγη απο γκαζι σε βενζινη.
dust

Δημοσιευσεις: 10

Re: τα φωτα σας παρακαλω

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 19 Φεβ, 2014 00:30

dust έγραψε:σ ενα kia picanto φοραω συστημα stefanelli και εδω και 3 χρονια εχω μονιμα προβλημα με μπερδεματα κινητηρα.τα εχουμε αλλαξει σχεδον ολα και αυτο βεβαια με πολυ κοπο και φωνες γτ ο εμπορος δεν αναγνωριζε τις ζημιες.
και στο touareg φοραω landi renzo και μου κανει μεγαλη διακοπη στην αλλαγη απο γκαζι σε βενζινη.

Ολο επιτυχία στις επιλογές σου .. Στο stefanelli 99 % τα μπεκ τυπου ηλεκτοβαλβιδας ειναι το προβλημα ... το picanto εινσι πολυ φιλικό στο υγραεριο ...

Στο Tuareg αν αλλάζει με διακοπή εχει μεγάλη διαφορά ψεκασμου και μη σωστη ρύθμιση δες αν ειναι φτωχο η πλουσιο ψηλα εκεί .. Προσοχη πολυ λιπανση ή ψεκαςμό βενζινςη εινσι ενα απο τα πολυ ευσθητα μοτέρ τα Tuareg ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Re: Προβλήματα σε Picanto (stefanelli) και Touareg (Landi Re

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Πέμ 20 Φεβ, 2014 08:44

Για το stefanelli δεν μπορώ να σου πω κάτι γιατί δεν το γνωρίζω, για το landi renzo ( κορυφαία επιλογή) σίγουρα κάποιο λάθος στην ρύθμιση κατά την διάρκεια της εναλλαγής.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό dust » Πέμ 20 Φεβ, 2014 14:34

ευχαριστω για τις απαντησεις.στο touareg ειχα θεμα με πλουσιο και φτωχο μιγμα και μου αλλαξαν το airflow αν και ημουν αντιθετος με την αλλαγη γτ το εκανε μονο στην υγραεριοκινηση και οχι με βενζινη.βεβαια ο μηχανικος στον φιλιππαιο επεμεινε και αφου ειχαμε κανενα διωρο ερωτοαπαντησεων εκανα την κινηση να το αλλαξω και εκεινος την προσευχη του να μην ξαναναψει το check.
η ρυθμιση που μου εχει κανει η vw ειναι να καιει βενζινη στο ρελαντι και μεχρι τις 1200 στροφες και μετα να γυριζει σε γκαζι μεχρι τις 4200 οπου εκει ψεκαζει γκαζι και καταδιαστηματα βενζινη προς αποφυγη στεγνωματος τ κινητηρα.
με το sorento που φορουσα gas italy δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε με ρυθμιση να αλλαζει απο βενζινη σε γκαζι μολις επιανε την σωστη θερμοκρασια και στις 4800 να αλλαζει σε βενζινη ωστε να κανω μια προσπεραση χωρις να τρεμω μην στεγνωσει ο κινητηρας.
καθε γνωμη δεκτη εαν πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του touareg
dust

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 21 Φεβ, 2014 01:45

dust έγραψε:ευχαριστω για τις απαντησεις.στο touareg ειχα θεμα με πλουσιο και φτωχο μιγμα και μου αλλαξαν το airflow αν και ημουν αντιθετος με την αλλαγη γτ το εκανε μονο στην υγραεριοκινηση και οχι με βενζινη.βεβαια ο μηχανικος στον φιλιππαιο επεμεινε και αφου ειχαμε κανενα διωρο ερωτοαπαντησεων εκανα την κινηση να το αλλαξω και εκεινος την προσευχη του να μην ξαναναψει το check.
η ρυθμιση που μου εχει κανει η vw ειναι να καιει βενζινη στο ρελαντι και μεχρι τις 1200 στροφες και μετα να γυριζει σε γκαζι μεχρι τις 4200 οπου εκει ψεκαζει γκαζι και καταδιαστηματα βενζινη προς αποφυγη στεγνωματος τ κινητηρα.
με το sorento που φορουσα gas italy δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε με ρυθμιση να αλλαζει απο βενζινη σε γκαζι μολις επιανε την σωστη θερμοκρασια και στις 4800 να αλλαζει σε βενζινη ωστε να κανω μια προσπεραση χωρις να τρεμω μην στεγνωσει ο κινητηρας.
καθε γνωμη δεκτη εαν πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του touareg

Σίγουρα υγραεριο τοποθετούν ; Στο ρελαντι δεν χρειάζεστε να καίει βενζινη διοτι παει την οικονομία περίπατο αν δεν μπορει να το στρώσει εχει λαθος μπεκ .. Ψηλα μπορει να παει ολο το φάσμα στροφών με μικρο ψεκασμο βενζινης στα ψηλα φορτία πανω απο 12 ms οπου να αντικαθιστά 2 ms υγραεριου με βενζινη. Η συνολικη καταναλωση βενζινης δεν θα πρεπει να ξεπερνά το 1/2 λίτρο τα 100 km .....

Δες το κάπου σε μαγαζι με υγραεριο με το σύστημα σου ... τι τσεκ ;

Τα δικα μας Tuareg και με Prins και ΑΕΒ δεν αντιμετωπίζουν κανένα θεμα ούτε airflow ούτε στεγνώνει ο κινητήρας στις 6000 στροφές ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Παρ 21 Φεβ, 2014 10:21

Αλλαγή airflow για πρόβλημα στην εναλλαγή είναι λίγο παράξενο? Στην βενζίνη ήταν όλα ok? Όσο για την βενζίνη στο ρελαντί θα συμφωνήσω με τον qgas δεν υπάρχει κανένας λόγος να δουλεύει βενζίνη σε αυτές τις στροφές, άσε που και οι 4200 πολύ χαμηλές είναι για να γυρνάει πάλι στην βενζίνη.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες