Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

πολλα προβληματα , νευρα τσαταλια....

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

πολλα προβληματα , νευρα τσαταλια....

Δημοσίευσηαπό kpv » Τρί 19 Ιούλ, 2011 14:10

εχω ενα fiesta 2009 και του εβαλα υγραεριο πριν κανα 3μηνο. Τους πρωτους 2 μηνες δουλευε μια χαρα. εδω και κανα μηνα βασικα δεν εχω αυτο κινητο... και εξηγουμε..
Καταρχην το εβαλα στον Λιαπη που πηγαινα και για σερβις ( επισημη αντιπροσωπια ) , πριν ενα μηνα ξεκινησε να κανει αρυθμιες στο ρελαντι και να σβηνει ( κυριως οταν ζεστενοταν ) , το πηγα , το ρυθμισε και μου ειπε ολα ενταξει. Απο εκεινη την μερα ξεκινησε να κανει διακοπες στο αφημα του γκαζιου. Το ξαναπηγα , μου αλλαξε μπουζι και μου λεει ειναι ενταξει. Τα ιδια , το ξαναπαω , το ξαναρυθμιζει ξανα το προβλημα με τις αρυθμιες. Το ξαναπαω το κραταει για 2,5 εβδομαδες ( μου ειχε δωσει αλλο αμαξι ) και μου λεει οτι αλλαξε ολο το συστημα της gfi και ειναι ολα ενταξει . Το παιρνω και στις 2 πρωτες μερες μου σβηνει δυο φορες , χωρις ομως να κανει τρελες αρυθμιες ολη την ωρα οπως πριν.ξαναπαω και μου λεει η να το ξηλωσουμε και να μου δωσει τα λεφτα μου αλλα να γεμησουμε το αμαξι ταπες ( οπου εχαν γινει τρυπες για το κιτ συμπεριλαμβανομενου και το καπακι του κινητηρα ) η να το ξανααφησω για να το ξαναφτιαξει....
Τι να κανω ρε παιδια ??? μου εχουν σπασει τα νευρα....
kpv

Δημοσιευσεις: 2

Re: πολλα προβληματα , νευρα τσαταλια....

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 19 Ιούλ, 2011 15:46

Οντως, αν δεν βγαζεις ακρη και απο την ωρα που στο προτεινε κι αυτος απο μονος του να σου γυρισει τα λεφτα(και αποφευγεις φασαριες-σημαντικότατο), βγαλτο να ησυχασεις. Αν ομως πιστευεις οτι μπορει να στο φτιαξει εστω και τωρα, αστο και να δεις τι θα γινει...

Παντως αν αποφασισεις να στο βγαλει, ειναι φυσικο να υπαρχουν οι τρυπες που περιγραφεις. Στα μέταλα και πλαστικα του προφυλακτηρα, πορτ-μπαγκαζ βαζεις ταπες και στην πολλαπλή ειδικες βιδες με κολλα(οχι logo...)που αν τοποθετηθουν σωστα (δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο) το αμαξι θα ειναι οπως πριν χωρις κανενα προβλημα. Και αν θες να πας σε αλλον να βαλεις αλλο συστημα, ολα αυτα βγαινουν και περνιεται το επομενο.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Re: πολλα προβληματα , νευρα τσαταλια....

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 20 Ιούλ, 2011 20:58

Στη βενζίνη πως δουλεύει?
Μήπως έχετε κάποια διαρροή στην πολλαπλή?
Μήπως τα μπεκ έχουν τοποθετηθεί πολύ μακριά από τις βαλβίδες εισαγωγής λόγο του μεγάλου μεγέθους τoυς?
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες