εχω ενα fiesta 2009 και του εβαλα υγραεριο πριν κανα 3μηνο. Τους πρωτους 2 μηνες δουλευε μια χαρα. εδω και κανα μηνα βασικα δεν εχω αυτο κινητο... και εξηγουμε..
Καταρχην το εβαλα στον Λιαπη που πηγαινα και για σερβις ( επισημη αντιπροσωπια ) , πριν ενα μηνα ξεκινησε να κανει αρυθμιες στο ρελαντι και να σβηνει ( κυριως οταν ζεστενοταν ) , το πηγα , το ρυθμισε και μου ειπε ολα ενταξει. Απο εκεινη την μερα ξεκινησε να κανει διακοπες στο αφημα του γκαζιου. Το ξαναπηγα , μου αλλαξε μπουζι και μου λεει ειναι ενταξει. Τα ιδια , το ξαναπαω , το ξαναρυθμιζει ξανα το προβλημα με τις αρυθμιες. Το ξαναπαω το κραταει για 2,5 εβδομαδες ( μου ειχε δωσει αλλο αμαξι ) και μου λεει οτι αλλαξε ολο το συστημα της gfi και ειναι ολα ενταξει . Το παιρνω και στις 2 πρωτες μερες μου σβηνει δυο φορες , χωρις ομως να κανει τρελες αρυθμιες ολη την ωρα οπως πριν.ξαναπαω και μου λεει η να το ξηλωσουμε και να μου δωσει τα λεφτα μου αλλα να γεμησουμε το αμαξι ταπες ( οπου εχαν γινει τρυπες για το κιτ συμπεριλαμβανομενου και το καπακι του κινητηρα ) η να το ξανααφησω για να το ξαναφτιαξει....
Τι να κανω ρε παιδια ??? μου εχουν σπασει τα νευρα....