Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με εκκίνηση σε vialle...

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με εκκίνηση σε vialle...

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 26 Φεβ, 2015 13:16

οκ δες τα μπεκ για διαρροη
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό mauros200aris » Πέμ 26 Φεβ, 2015 18:19

hlias έγραψε:
mauros200aris έγραψε:
hliaspr έγραψε:Καλησπέρα ςχω το εξής θέμα. Τις περισσότερες φορές, σχεδόν πάντα τα πρωινά, το αυτοκίνητο (auris 1.33 με start/stop) δεν μπορεί να ξεκινήσει.... Εξηγώ πιο αναλυτικά. Ενω μπαίνω γυρνάω το κλειδί ( το αφήνω να κάνει check (να σβήσουν τα λαμπάκια)) γυρνάω το κλειδί και ενω το αφήνω στον σύνηθες χρόνο που παίρνει (3 δευτερόλεπτα) το αυτοκίνητο συνεχίζει και βάζει μόνο του την μιζα σε λειτουργία μέχρι οτου ξεκινήσει ο κινητήρας.... Το τονίζω ενω έχω αφήσει το κλειδί και χωρίς διακοπή σο " μιζαρισμα" ... Αν την ώρα που το κάνει πατήσω ελαφρά το γκάζι παίρνει λίγο πιο εύκολα (λιγότερος χρονος).... Αν το προηγούμενο βράδυ το γυρίσω σε βενζίνη 5 λεπτά πριν το σβήσω το πρωί παίρνει κανονικά ( σε 3 δευτερόλεπτα).... Ο εγκαταστάτης έχει ενημερωθεί αλλά δεν έχει βρεθεί λύση ακόμα.....

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα τον περασμένο χρόνο στο δικό μου c200 με BRC plug 'n drive. Τελικώς είχε πρόβλημα ο πνεύμονας, αλλάχτηκε στην εγγύηση. Πόσο χλμ το έχεις το κιτ;

το vialle δεν εχει πνευμονα, ειναι υγρου ψεκασμου.

Να βοηθήσω ήθελα περιγράφοντας παρόμοιο θέμα που είχα στο δικό μου. Δεν ήξερα τι εστί vialle σε λειτουργία
Mercedes C200 coupe, model 2005, 1.8, 163hp
104000 χλμ και συνεχίζουμε...
222000 χλμ συνολικά
mauros200aris

Δημοσιευσεις: 63

Δημοσίευσηαπό hliaspr » Παρ 13 Μαρ, 2015 09:15

Καλημέρα και επανέρχομαι με νεότερα... Μετά από αλλαγή "όλου του μπροστινού συστήματος" ξαναεχουμε τα ίδια..... Έχω άρχισει να απογοητεύομαι.... Μίλησα με τον εγκαταστάτη μεσα στην εβδομαδα και μου είπε ότι θα μιλήσει με τα κεντρικά.... Το αποτέλεσμα έχουμε ραντεβού την δευτέρα για να δούμε μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση η να αλλαχτεί ότι άλλο μπορεί να φταίει.. Δεν ξέρω αν το είχα ξαναφέρει αλλα το αυτοκίνητο το κάνει και ζεστό το πρόβλημα....
Toyota Auris 1.33 με Vialle lpfi.....
hliaspr

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 13 Μαρ, 2015 09:29

1. ara xeiroterepse? eno prin to ekane mono sto kryo ksekinima, tora to kanei panta?
An to sviseis, posh ora mporei na perasei gia na to valeis mprosta se 3 sec? Mish, mia, 2, 3? An to afiseis olh nyxta, theleis perisotera apo 3 sec, etsi? Kanna 8-10?

2. mporeis na valeis mia foto apo thn polaplh me pos mpeikan ta mpek? (avto gia to devtero thema)

3. ti allaksate, les, mprostino systima? ola h mono ta 4 mpek? ta mpek pou valate exoun mple voula=devterh kalyterh genea pio ikana na menoun kleista ypo piesh?

4. test diarohs ton paleon mpek egeine? posa dakrizoun? poso poly dakrizoun?
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό viallesi » Παρ 13 Μαρ, 2015 11:01

Τα ίδια αντιμετωπίζω και εγώ με το vialle si. Μπλε βούλα δεν έχουν τα μπεκ μου.
Ο κωδικός τους είναι ο 270013 TYPE VIH 01 και αναφέρει και άλλο 1 κωδικό το PAGF 35.
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό hliaspr » Παρ 13 Μαρ, 2015 15:20

Όχι δεν χειροτέρεψε είναι το ίδιο με πριν.... Και πριν το έκανε αυτο.... Όταν ήταν και ζεστό...
θα βγάλω φωτο τα μπεκ και θα την ανεβάσω.... Μου είπε ότι άλλαξε όλο το μπροστινό σύστημα , δεν ήμουν στο συνεργείο οποτε δεν ξέρω τι πραγματικά έκανε... Τα μπεκ μου είναι μωβ αν θυμάμαι καλά... Το αυτοκίνητο έχει την ίδια συμπεριφορά με πριν και διακοπές στην επιτάχυνση και στην πορεία με σταθερή ταχύτητα....
Toyota Auris 1.33 με Vialle lpfi.....
hliaspr

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό viallesi » Παρ 13 Μαρ, 2015 15:24

hliaspr έγραψε:Όχι δεν χειροτέρεψε είναι το ίδιο με πριν.... Και πριν το έκανε αυτο.... Όταν ήταν και ζεστό...
θα βγάλω φωτο τα μπεκ και θα την ανεβάσω.... Μου είπε ότι άλλαξε όλο το μπροστινό σύστημα , δεν ήμουν στο συνεργείο οποτε δεν ξέρω τι πραγματικά έκανε... Τα μπεκ μου είναι μωβ αν θυμάμαι καλά... Το αυτοκίνητο έχει την ίδια συμπεριφορά με πριν και διακοπές στην επιτάχυνση και στην πορεία με σταθερή ταχύτητα....

Αν μπορείς δες και τον κωδικό που γράφουν πάνω τα μπεκ και πες μας.
viallesi

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 13 Μαρ, 2015 18:24

den vohthane se kati oi kodikoi, distyxos. An pano to mpek exei mple voula exei kapoia symasia.
rogerius

Δημοσίευσηαπό viallesi » Παρ 13 Μαρ, 2015 19:16

rogerius έγραψε:den vohthane se kati oi kodikoi, distyxos. An pano to mpek exei mple voula exei kapoia symasia.

Σε εμένα που δεν έχει δηλαδή ποια είναι η σημασία? Έχω το liquid si.
viallesi

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 13 Μαρ, 2015 19:30

oti den einai "to kalo"
rogerius

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες