hlias έγραψε:mauros200aris έγραψε:hliaspr έγραψε:Καλησπέρα ςχω το εξής θέμα. Τις περισσότερες φορές, σχεδόν πάντα τα πρωινά, το αυτοκίνητο (auris 1.33 με start/stop) δεν μπορεί να ξεκινήσει.... Εξηγώ πιο αναλυτικά. Ενω μπαίνω γυρνάω το κλειδί ( το αφήνω να κάνει check (να σβήσουν τα λαμπάκια)) γυρνάω το κλειδί και ενω το αφήνω στον σύνηθες χρόνο που παίρνει (3 δευτερόλεπτα) το αυτοκίνητο συνεχίζει και βάζει μόνο του την μιζα σε λειτουργία μέχρι οτου ξεκινήσει ο κινητήρας.... Το τονίζω ενω έχω αφήσει το κλειδί και χωρίς διακοπή σο " μιζαρισμα" ... Αν την ώρα που το κάνει πατήσω ελαφρά το γκάζι παίρνει λίγο πιο εύκολα (λιγότερος χρονος).... Αν το προηγούμενο βράδυ το γυρίσω σε βενζίνη 5 λεπτά πριν το σβήσω το πρωί παίρνει κανονικά ( σε 3 δευτερόλεπτα).... Ο εγκαταστάτης έχει ενημερωθεί αλλά δεν έχει βρεθεί λύση ακόμα.....
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα τον περασμένο χρόνο στο δικό μου c200 με BRC plug 'n drive. Τελικώς είχε πρόβλημα ο πνεύμονας, αλλάχτηκε στην εγγύηση. Πόσο χλμ το έχεις το κιτ;
το vialle δεν εχει πνευμονα, ειναι υγρου ψεκασμου.
hliaspr έγραψε:Όχι δεν χειροτέρεψε είναι το ίδιο με πριν.... Και πριν το έκανε αυτο.... Όταν ήταν και ζεστό...
θα βγάλω φωτο τα μπεκ και θα την ανεβάσω.... Μου είπε ότι άλλαξε όλο το μπροστινό σύστημα , δεν ήμουν στο συνεργείο οποτε δεν ξέρω τι πραγματικά έκανε... Τα μπεκ μου είναι μωβ αν θυμάμαι καλά... Το αυτοκίνητο έχει την ίδια συμπεριφορά με πριν και διακοπές στην επιτάχυνση και στην πορεία με σταθερή ταχύτητα....
rogerius έγραψε:den vohthane se kati oi kodikoi, distyxos. An pano to mpek exei mple voula exei kapoia symasia.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες
|
|
|