..ψάξε να βρείς φίλε την πραγματική αιτία της ζημιάς για να μην ξανατρέχεις !!!..NickSt έγραψε:Nikos7167..εγώ δεν ξέρω να σου πώ αν το αμάξι σου κάνει για υγραέριο η όχι..* ξέρω όμως να σου πώ με μεγάλη σιγουριά ότι αυτός η αυτοί που σου είπαν ότι φταίει το υγραέριο που "βάρεσες" ..μπιέλα , έχουν "βαρέσει" 100% μπιέλα στον εγκέφαλο τους !!![]()
![]()
..ψάξε να βρείς φίλε την πραγματική αιτία της ζημιάς για να μην ξανατρέχεις !!!..
hlias έγραψε:Αχιλεα υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που εχουν κανει αρκετα χιλιομετρα με ρεταρισμα (απο μπουζοκαλωδια, πολλαπλασιαστες, μπεκ βενζινης κτλ) αλλα μπιελα δεν βαρεσαν, οταν υπηρχε προβλημα στην παροχη του λαδιου στα ζωτικα σημεια του κινητηρα τοτε βαρεσαν αμεσως, αυτη ειναι η δικη μου αποψη.
ahilleas έγραψε:NickSt έγραψε:Nikos7167..εγώ δεν ξέρω να σου πώ αν το αμάξι σου κάνει για υγραέριο η όχι..* ξέρω όμως να σου πώ με μεγάλη σιγουριά ότι αυτός η αυτοί που σου είπαν ότι φταίει το υγραέριο που "βάρεσες" ..μπιέλα , έχουν "βαρέσει" 100% μπιέλα στον εγκέφαλο τους !!![]()
![]()
..ψάξε να βρείς φίλε την πραγματική αιτία της ζημιάς για να μην ξανατρέχεις !!!..
εσυ που εισαι στα καλα σου απο που και ως που εισαι σιγουρος 100% οτι δεν επεξε καθοριστικο ρολο για την πρωορη καταστροφη των μεταλων της μπιελας το συνεχομενο ρεταρισμα ?εισαι τοσο σιγουρος οτι αν δεν το εβαζε υγραεριο σε αυτον τον εγκαταστατη που το αφησε αρηθμηστο θα ειχε βαρεσει ?που το στηριζεις ?επειδη εχω δει και ανοιξει πολυ περισοτερα μοτερ απο σενα σου λεω οτι οταν εχουμε δονηση παρατεταμενη ειναι σαν να βαραμε σφυριες στο στροφαλο και ειναι θεμα χρονου η καταστροφη των μεταλων να σου κανει οβαλ η αποκοληση κοματιου απο το μεταλο η ακομα να το στριψει.ετσι στα καλα δεν βαρει εκτος αν μενει απο λαδι (αστοχια αντλιας λαδιου-εληψη λαδιου κλπ)η υπερθερμανση με αποτελεσμα να σφιξει λογω διαστολης πανω στο στροφαλο η μπιελα και να στριψει το μεταλο. Υ.Γπεριμενω να μας αναλησεις γιατι εισαι σιγουρος οτι δεν φταει το υγραερειο.
αλλο το καιω σωστα υγραερειο και αλλο αυτο που εγινε στο παιδι φιλε μου εχει μεγαλη διαφορα! και νομιζω οτι ο σκοπος του φορουμ ειναι να βοηθησουμε οχι να δουμε ποιος βαραει μπιελαNickSt έγραψε:ahilleas έγραψε:NickSt έγραψε:Nikos7167..εγώ δεν ξέρω να σου πώ αν το αμάξι σου κάνει για υγραέριο η όχι..* ξέρω όμως να σου πώ με μεγάλη σιγουριά ότι αυτός η αυτοί που σου είπαν ότι φταίει το υγραέριο που "βάρεσες" ..μπιέλα , έχουν "βαρέσει" 100% μπιέλα στον εγκέφαλο τους !!![]()
![]()
εσυ που εισαι στα καλα σου απο που και ως που εισαι σιγουρος 100% οτι δεν επεξε καθοριστικο ρολο για την πρωορη καταστροφη των μεταλων της μπιελας το συνεχομενο ρεταρισμα ?εισαι τοσο σιγουρος οτι αν δεν το εβαζε υγραεριο σε αυτον τον εγκαταστατη που το αφησε αρηθμηστο θα ειχε βαρεσει ?που το στηριζεις ?επειδη εχω δει και ανοιξει πολυ περισοτερα μοτερ απο σενα σου λεω οτι οταν εχουμε δονηση παρατεταμενη ειναι σαν να βαραμε σφυριες στο στροφαλο και ειναι θεμα χρονου η καταστροφη των μεταλων να σου κανει οβαλ η αποκοληση κοματιου απο το μεταλο η ακομα να το στριψει.ετσι στα καλα δεν βαρει εκτος αν μενει απο λαδι (αστοχια αντλιας λαδιου-εληψη λαδιου κλπ)η υπερθερμανση με αποτελεσμα να σφιξει λογω διαστολης πανω στο στροφαλο η μπιελα και να στριψει το μεταλο. Υ.Γπεριμενω να μας αναλησεις γιατι εισαι σιγουρος οτι δεν φταει το υγραερειο.
Την ανάλυση την κάνεις εσύ ο ίδιος , φίλε ..///..ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ...και μια και είσαι "ειδικός" μας λές πότε έχουμε παρατεταμένο ρετάρισμα ????...άσε...θα μας πείς ότι ΜΟΝΟ άμα καίμε ...υγραέριο !!!!...
...κανένα άλλο σχόλιο...
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 68 επισκέπτες
|
|
|