Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα μπιελας κινητήρα ford cmax 1.8 duratec…..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα μπιελας κινητήρα ford cmax 1.8 duratec…..

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 02 Απρ, 2015 08:24

παππου σημερα εισαι λαθος, και χωρις υγραεριο την ιδια στιγμη θα βαραγε ο κινητηρας του.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 02 Απρ, 2015 09:57

Ηλία αυτό θέλω να πω.
Με 250.000 χιλ που κάνει μετατροπή δεν πάει να πει ότι αν χτυπήσει ο κινητήρας φταίει το υγραέριο.
Γιαυτό ξεκινώ και λέω ότι με κουρασμένη μηχανή που τάχει φάει τα ψωμιά της και όλο θα αρχίσει να ζητάει
κάνει μετατροπή.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές.Θα είμαι ο τελευταίος που θα σε αμφισβητήσω γιατί οι γνώσεις μου τόσο
σε μηχανικά όσο και σε lpg είναι ελάχιστες και τις έχω αποκτήσει κυρίως εδώ μέσα από σένα από τον qgas
και διάφορα άλλα παιδιά που ξέρουν κάτι παραπάνω. ^:)^ ^:)^
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Πέμ 02 Απρ, 2015 10:56

ολα φταιξαν απο λιγο για την βλαβη σου το 1 και χειροτερο οτι το οδηγουσες με ρεταρησματα παρατεταμενα τα οποια δημιουργησαν δονηση η οποια ξεσπουσε στα μεταλα της μπιελας με αποτελεσμα να δημιουργησει κενα .σηγουρα ειχες πολλα χιλιομετρα οπως και οτι μπορουσε να χτυπησει μπιελα ασχετα απο χιλιομετρα .δεν επρεπε να κυκλοφορεις το αυτοκινητο σε αυτη την κατασταση τι παει να πει θα το ρυθμισω στο σερβις !!ρυθμισετο τωρα βαλε και το γαμω μπεκ και τελειωνε
ΖΟΡΜΠΑΣ AUTO SERVICE ΤΗΛ.6972333401
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 71

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 02 Απρ, 2015 16:41

Nikos7167..εγώ δεν ξέρω να σου πώ αν το αμάξι σου κάνει για υγραέριο η όχι..* ξέρω όμως να σου πώ με μεγάλη σιγουριά ότι αυτός η αυτοί που σου είπαν ότι φταίει το υγραέριο που "βάρεσες" ..μπιέλα , έχουν "βαρέσει" 100% μπιέλα στον εγκέφαλο τους !! :D :D :D..ψάξε να βρείς φίλε την πραγματική αιτία της ζημιάς για να μην ξανατρέχεις !!!..
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Πέμ 02 Απρ, 2015 20:41

NickSt έγραψε:Nikos7167..εγώ δεν ξέρω να σου πώ αν το αμάξι σου κάνει για υγραέριο η όχι..* ξέρω όμως να σου πώ με μεγάλη σιγουριά ότι αυτός η αυτοί που σου είπαν ότι φταίει το υγραέριο που "βάρεσες" ..μπιέλα , έχουν "βαρέσει" 100% μπιέλα στον εγκέφαλο τους !! :D :D :D..ψάξε να βρείς φίλε την πραγματική αιτία της ζημιάς για να μην ξανατρέχεις !!!..

εσυ που εισαι στα καλα σου απο που και ως που εισαι σιγουρος 100% οτι δεν επεξε καθοριστικο ρολο για την πρωορη καταστροφη των μεταλων της μπιελας το συνεχομενο ρεταρισμα ?εισαι τοσο σιγουρος οτι αν δεν το εβαζε υγραεριο σε αυτον τον εγκαταστατη που το αφησε αρηθμηστο θα ειχε βαρεσει ?που το στηριζεις ?επειδη εχω δει και ανοιξει πολυ περισοτερα μοτερ απο σενα σου λεω οτι οταν εχουμε δονηση παρατεταμενη ειναι σαν να βαραμε σφυριες στο στροφαλο και ειναι θεμα χρονου η καταστροφη των μεταλων να σου κανει οβαλ η αποκοληση κοματιου απο το μεταλο η ακομα να το στριψει.ετσι στα καλα δεν βαρει εκτος αν μενει απο λαδι (αστοχια αντλιας λαδιου-εληψη λαδιου κλπ)η υπερθερμανση με αποτελεσμα να σφιξει λογω διαστολης πανω στο στροφαλο η μπιελα και να στριψει το μεταλο. Υ.Γπεριμενω να μας αναλησεις γιατι εισαι σιγουρος οτι δεν φταει το υγραερειο.
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 02 Απρ, 2015 20:52

Αχιλεα υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που εχουν κανει αρκετα χιλιομετρα με ρεταρισμα (απο μπουζοκαλωδια, πολλαπλασιαστες, μπεκ βενζινης κτλ) αλλα μπιελα δεν βαρεσαν, οταν υπηρχε προβλημα στην παροχη του λαδιου στα ζωτικα σημεια του κινητηρα τοτε βαρεσαν αμεσως, αυτη ειναι η δικη μου αποψη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Πέμ 02 Απρ, 2015 21:07

hlias έγραψε:Αχιλεα υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που εχουν κανει αρκετα χιλιομετρα με ρεταρισμα (απο μπουζοκαλωδια, πολλαπλασιαστες, μπεκ βενζινης κτλ) αλλα μπιελα δεν βαρεσαν, οταν υπηρχε προβλημα στην παροχη του λαδιου στα ζωτικα σημεια του κινητηρα τοτε βαρεσαν αμεσως, αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

σιγουρα Ηλια δεν βαρανε ολα αλλα καποια βαρανε και το ξερεις οτι η αναφλεξη απο ενα φτωχο μειγμα ειναι πολυ πιο ησχηρη με αποτελεσμα ο στροφαλος να δεχετε πιο μεγαλη αξονικη καταπονηση σε συνδιαζμο με ανομιομορφη καυση η κατασταση χειροτερευει δεν ειναι σαν μια αστοχια καυσεως που δεν εγινε και απλως δουλεψε με τρεις κυλινδρους αλλα οτι ετρωγε ησχηρες ανομιομορφες καυσεις .ο εγκαταστατης δεν εβλεπε οτι εχει φτωχο μειγμα και ρεταριζμα τι εκανε?αν δουλεβε καλα και βαρουσε αντε να πουμε η κακια στιγμη αστοχια υλικου τωρα τι ?
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 02 Απρ, 2015 21:09

ahilleas έγραψε:
NickSt έγραψε:Nikos7167..εγώ δεν ξέρω να σου πώ αν το αμάξι σου κάνει για υγραέριο η όχι..* ξέρω όμως να σου πώ με μεγάλη σιγουριά ότι αυτός η αυτοί που σου είπαν ότι φταίει το υγραέριο που "βάρεσες" ..μπιέλα , έχουν "βαρέσει" 100% μπιέλα στον εγκέφαλο τους !! :D :D :D..ψάξε να βρείς φίλε την πραγματική αιτία της ζημιάς για να μην ξανατρέχεις !!!..

εσυ που εισαι στα καλα σου απο που και ως που εισαι σιγουρος 100% οτι δεν επεξε καθοριστικο ρολο για την πρωορη καταστροφη των μεταλων της μπιελας το συνεχομενο ρεταρισμα ?εισαι τοσο σιγουρος οτι αν δεν το εβαζε υγραεριο σε αυτον τον εγκαταστατη που το αφησε αρηθμηστο θα ειχε βαρεσει ?που το στηριζεις ?επειδη εχω δει και ανοιξει πολυ περισοτερα μοτερ απο σενα σου λεω οτι οταν εχουμε δονηση παρατεταμενη ειναι σαν να βαραμε σφυριες στο στροφαλο και ειναι θεμα χρονου η καταστροφη των μεταλων να σου κανει οβαλ η αποκοληση κοματιου απο το μεταλο η ακομα να το στριψει.ετσι στα καλα δεν βαρει εκτος αν μενει απο λαδι (αστοχια αντλιας λαδιου-εληψη λαδιου κλπ)η υπερθερμανση με αποτελεσμα να σφιξει λογω διαστολης πανω στο στροφαλο η μπιελα και να στριψει το μεταλο. Υ.Γπεριμενω να μας αναλησεις γιατι εισαι σιγουρος οτι δεν φταει το υγραερειο.

Την ανάλυση την κάνεις εσύ ο ίδιος , φίλε ..///..ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ...και μια και είσαι "ειδικός" μας λές πότε έχουμε παρατεταμένο ρετάρισμα ????...άσε...θα μας πείς ότι ΜΟΝΟ άμα καίμε ...υγραέριο !!!!...

...κανένα άλλο σχόλιο...
NickSt

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Πέμ 02 Απρ, 2015 21:15

NickSt έγραψε:
ahilleas έγραψε:

Την ανάλυση την κάνεις εσύ ο ίδιος , φίλε ..///..ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ...και μια και είσαι "ειδικός" μας λές πότε έχουμε παρατεταμένο ρετάρισμα ????...άσε...θα μας πείς ότι ΜΟΝΟ άμα καίμε ...υγραέριο !!!!...

...κανένα άλλο σχόλιο...
αλλο το καιω σωστα υγραερειο και αλλο αυτο που εγινε στο παιδι φιλε μου εχει μεγαλη διαφορα! και νομιζω οτι ο σκοπος του φορουμ ειναι να βοηθησουμε οχι να δουμε ποιος βαραει μπιελα ;)
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 02 Απρ, 2015 21:39

Φίλε εγκαταστάτη , μάλλον δεν διάβασες πιο πάνω../..ακριβώς ΑΥΤΟ λέω στόν παθόντα.."..φίλε ψάξε να βρείς την πραγματική αιτία για να μην ξανατρέχεις"...δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν , τι έγραψα που δεν βοηθάει ???..και τι δεν καταλαβαίνεις εσύ ????...
NickSt

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 71 επισκέπτες