taz1926 έγραψε:Το αποτελεσμα επειτα απο κινηση 30 χλμ με βενζινη ειναι οτι το αμαξι επανηλθε πληρως στη λειτουργια του και το πρωι παιρνει με τη μια ενω πριν εδινε λιγο παραπανω...ουτε τρεμει τιποτα....οποτε τιγινετε απο δω και περα,για να μην εχω τετοια θεματα?Και γιατι το κανει με το υγραεριο αυτο?Φταιει κατι στην ρυθμιση η ετσι κανουν ολα?Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
taz1926 έγραψε:Το αποτελεσμα επειτα απο κινηση 30 χλμ με βενζινη ειναι οτι το αμαξι επανηλθε πληρως στη λειτουργια του και το πρωι παιρνει με τη μια ενω πριν εδινε λιγο παραπανω...ουτε τρεμει τιποτα....οποτε τιγινετε απο δω και περα,για να μην εχω τετοια θεματα?Και γιατι το κανει με το υγραεριο αυτο?Φταιει κατι στην ρυθμιση η ετσι κανουν ολα?Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
taz1926 έγραψε:Απο το Πασχα που εχω βαλει το συστημα δεν εχει κανει τιποτα αλλο,μονο αυτο που σας ανεφερα...αλλα και αν φταει καποιο μπεκ του ,lpg η της βενζινης που θα το ξερω εγω?Κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν δουλευα αεριο πχ ταξιδι και μετα το γυρναγα βενζινη μου εκανε καποια κομπιασματα στα χαμηλα....τωρα που εχω δουλεψει αρκετα βενζινη πεταει λες και ξαναζωντανευει
hlias έγραψε:
ή καποιο-α μπεκ υγραεριου κατουραει.
starscream45058 έγραψε:Καλημερα παιδες.κατα πασα πιθανοτητα το ρεταρισμα που λετε οφειλεται στις βαλβιδες.τσεκαρετε το
Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 53 επισκέπτες
|
|
|