Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρεταρισμα οταν ειναι κρυο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ρεταρισμα οταν ειναι κρυο

Δημοσίευσηαπό taz1926 » Δευτ 26 Οκτ, 2015 22:19

Το αποτελεσμα επειτα απο κινηση 30 χλμ με βενζινη ειναι οτι το αμαξι επανηλθε πληρως στη λειτουργια του και το πρωι παιρνει με τη μια ενω πριν εδινε λιγο παραπανω...ουτε τρεμει τιποτα....οποτε τιγινετε απο δω και περα,για να μην εχω τετοια θεματα?Και γιατι το κανει με το υγραεριο αυτο?Φταιει κατι στην ρυθμιση η ετσι κανουν ολα?Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
taz1926

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 26 Οκτ, 2015 22:29

taz1926 έγραψε:Το αποτελεσμα επειτα απο κινηση 30 χλμ με βενζινη ειναι οτι το αμαξι επανηλθε πληρως στη λειτουργια του και το πρωι παιρνει με τη μια ενω πριν εδινε λιγο παραπανω...ουτε τρεμει τιποτα....οποτε τιγινετε απο δω και περα,για να μην εχω τετοια θεματα?Και γιατι το κανει με το υγραεριο αυτο?Φταιει κατι στην ρυθμιση η ετσι κανουν ολα?Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!

ή καποιο-α μπεκ υγραεριου κατουραει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 26 Οκτ, 2015 23:18

taz1926 έγραψε:Το αποτελεσμα επειτα απο κινηση 30 χλμ με βενζινη ειναι οτι το αμαξι επανηλθε πληρως στη λειτουργια του και το πρωι παιρνει με τη μια ενω πριν εδινε λιγο παραπανω...ουτε τρεμει τιποτα....οποτε τιγινετε απο δω και περα,για να μην εχω τετοια θεματα?Και γιατι το κανει με το υγραεριο αυτο?Φταιει κατι στην ρυθμιση η ετσι κανουν ολα?Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!

Εμένα μου παρουσιάζει αυτό το σύμπτωμα κάθε φθινόπωρο όταν πέφτει λίγο απότομα η θερμοκρασία. Όταν κάνω αυτή τη διαδρομή με βενζίνη δεν το ξαναπαρουσιάζει μέχρι το επόμενο φθινόπωρο. Παρακολούθησέ το από εδώ και πέρα και μπορεί να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Δε φταίει απαραίτητα η ρύθμιση. Μπορεί τα trims σου να είναι με το υγραέριο +1 (που είναι αποδεκτή και σωστή τιμή) αλλά με βενζίνη στις ίδιες συνθήκες να πηγαίναν στο -1 (επίσης αποδεκτή τιμή) και ο εγκέφαλος της βενζίνης να μπερδεύει λίγο το πρωινό μείγμα. Μετά τα 50 χλμ με βενζίνη στρώνει. Μπορεί να κάνω λάθος στην εξήγηση μια και δεν είμαι ειδικός αλλά στο δικό μου το αποτέλεσμα είναι αυτό.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό taz1926 » Δευτ 26 Οκτ, 2015 23:58

Απο το Πασχα που εχω βαλει το συστημα δεν εχει κανει τιποτα αλλο,μονο αυτο που σας ανεφερα...αλλα και αν φταει καποιο μπεκ του ,lpg η της βενζινης που θα το ξερω εγω?Κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν δουλευα αεριο πχ ταξιδι και μετα το γυρναγα βενζινη μου εκανε καποια κομπιασματα στα χαμηλα....τωρα που εχω δουλεψει αρκετα βενζινη πεταει λες και ξαναζωντανευει
taz1926

Δημοσίευσηαπό labros » Τρί 27 Οκτ, 2015 13:43

taz1926 έγραψε:Απο το Πασχα που εχω βαλει το συστημα δεν εχει κανει τιποτα αλλο,μονο αυτο που σας ανεφερα...αλλα και αν φταει καποιο μπεκ του ,lpg η της βενζινης που θα το ξερω εγω?Κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν δουλευα αεριο πχ ταξιδι και μετα το γυρναγα βενζινη μου εκανε καποια κομπιασματα στα χαμηλα....τωρα που εχω δουλεψει αρκετα βενζινη πεταει λες και ξαναζωντανευει

Τώρα που έκανες κάποια χλμ με βενζίνη και το γύρισες στο αέριο το ξανακάνει; Παρακολούθησέ το λίγες μέρες. Μπορεί να μη χριαστεί να κάνεις τίποτα όπως και εγώ.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό taz1926 » Πέμ 29 Οκτ, 2015 12:53

Το κανει αλλα σε μικροτερο βαθμο απο πριν.....απο που να ξεκινησω να τσεκαρω για το θεμα αυτο?Μηπως καπου θελει να αλλαξουμε καποιο ανταλλακτικο ...η να το αφησω ως εχει?
taz1926

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 06 Ιαν, 2016 06:14

hlias έγραψε:
ή καποιο-α μπεκ υγραεριου κατουραει.

Και σε μένα τα πρωινά κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα μέχρι να ζεσταθεί και να γυρίσει στο lpg οπότε όλα καλά.Μόλις γκαζώσω βυθίζονται οι στροφές
οπότε πάω με πολύ χαμηλές μέχρι να γυρίσει στο υγραέριο.
Ο μάστορας μου είπε αυτό που λέει και ο Ηλίας ότι το πιο πιθανό κάποιο μπεκάκι υγραερίου κατουράει γιατί αν το γυρίσω βενζίνη και κάνω 2-3
χιλιόμετρα πριν το σβήσω δεν μου το κάνει μετά.

Σε αυτή την περίπτωση θέλουμε αλλαγή μπεκ ή γίνεται επισκευή??.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό starscream45058 » Παρ 29 Ιαν, 2016 12:06

Καλημερα παιδες.κατα πασα πιθανοτητα το ρεταρισμα που λετε οφειλεται στις βαλβιδες.τσεκαρετε το

Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
starscream45058

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 29 Ιαν, 2016 12:17

starscream45058 έγραψε:Καλημερα παιδες.κατα πασα πιθανοτητα το ρεταρισμα που λετε οφειλεται στις βαλβιδες.τσεκαρετε το

απο βαλβιδες θα ειχε συνεχεια ρεταρισμα στο ρελαντι.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό starscream45058 » Παρ 29 Ιαν, 2016 12:42

Την εχω πατησει κ εγω γι'αυτο το λεω.αλλαξα σχεσον τα παντα φιλτρα καθαρισμος μπεκ πεταλουδας μπουζι κ τελικα οι εξαγωγης ηταν για πεταμα

starscream45058

Δημοσιευσεις: 2

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες