Και εγώ έχω το ίδιο προβληματάκι στο ξεκίνημα ειδικά το πρωινό.Μέχρι να ζεσταθεί και να γυρίσει υγραέριο κάνει διακοπές ειδικά αν γκαζώσω γιαυτό
πάω με πολύ χαμηλές στροφές μέχρι να γυρίσει υγραέριο οπότε όλα καλά.
Πήγα έκανα καθαρισμό έλεγχο μπεκ βενζίνης (δωρεάν σε γνωστό

) αλλά τίποτε.Το ίδιο πρόβλημα.Αποφάσισα να κινηθώ με
βενζίνη.Έκλεισα το υγραέριο στα πρώτα 3-4 χιλιόμετρα έκανε διακοπές και σκοτσαρίσματα τα οποία σιγά-σιγά εξαφανίσθηκαν.Επί 3-4 ημέρες που
κινόμουν μόνο με βενζίνη τα προβλήματα εξαφανίσθηκαν.Τα πρωινά ξεκινούσε χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν μου έκανε καθόλου διακοπές. Χτες
το απόγευμα το γύρισα υγραέριο οπότε σήμερα το πρωί τα προβλήματα στο πρωινό ξεκίνημα επανήλθαν.
Σε συζήτηση με τον εγκαταστάτη είπαμε να κάνουμε ένας σέρβις στα μπεκάκια υγραερίου (μέχρι σήμερα 65.000 χιλ δεν έχω κάνει) μήπως
κάποιο ή κάποια δεν σφραγίζουν με το σβήσιμο της μηχανής,κατουράνε όπως μου είπε, και δημιουργούν το πρόβλημα ειδικά το πρωί.Είναι πολύ πιθανό
να συμβαίνει αυτό γιατί όταν το γύρισα σε βενζίνη,κλείνοντας το υγραέριο είχα προβληματάκια για 3-4 χιλιόμετρα και μετά εξαφανίσθηκαν.Όπως μου
είπε ο εγκαταστάτης πιθανώς σε αυτά τα 3-4 χιλιόμετρα άδειασε τελείως το μπέκ και το σωληνάκι από υγραέριο και το πρόβλημα εξαφανίστηκε χωρίς
να εμφανιστεί για όσο χρόνο κινούμουν με βενζίνη.
Δευτέρα ή Τρίτη συμφωνήσαμε να κάνουμε το σέρβις καθώς και ένα έλεγχο στα φουλ τριμς (αν τα λέω καλά

) και θα ενημερώσω.
Το οικονομικό πλεονέκτημα του υγραερίου το κατάλαβα αυτές τις 3-4 μέρες που κινόμουν με βενζίνη και έτρωγε το 30ευρο πριν το καταλάβω.