Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρετάρισμα μόνο σε βενζίνη και λαμπακι κινητηρα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ρετάρισμα μόνο σε βενζίνη και λαμπακι κινητηρα

Δημοσίευσηαπό giannis1991 » Παρ 05 Φεβ, 2016 00:34

ρε μαγκες μου το ειπε με το υφος οτι δεν υπηρχε κανενα θεμα με το υγραεριο και την εγκατασταση τους,ελα ομως να στα παρουμε τα λεφτα απο μηχανολογικη αποψη οσον αφορα την βενζινη...εδω σας λεω μου το απεκλεισε και ο Ηλιας ως εγκαταστατης ειποε οτι πιθανον να εχει γινει και απο τη συνδεση του εγκεφαλου του υγραεριου με τα μπεκ βενζινης...τεςπα ισως εγω θελω κατι πιο φιλικο καιμπροσιτο σε σταση και επελεξα λαθος ως προς αυτο εγκαταστατη,.,
Opel astra g
stag q-box plus με λαδιερα στον Τσοπελογιαννη
giannis1991

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό pank » Παρ 05 Φεβ, 2016 01:03

Θα σε στεναχωρήσω αλλά διάλεξες χάλια εγκαταστάτη. Εμένα με ταλαιπώρησαν αρκετούς μήνες με διάφορα προβλήματα και μετά τη λήξη της εγγύησης δεν ξαναπάτησα και βρήκα την ησυχία μου.

Είχα το ίδιο πρόβλημα στον ίδιο εγκαταστάτη! Ποιο συγκεκριμένα, ο εγκέφαλος του υγραερίου βραχυκύκλωνε και δεν έδινε παλμό στο ένα μπεκ στη Βενζίνη. Στην αρχή γινόταν μόνο στη βενζίνη αλλά στη συνέχεια και στη λειτουργία με υγραέριο. Το πας οπωσδήποτε στον εγκαταστάτη σου που έχεις και εγγύηση και απαιτείς να το φτιάξει. Μην δαπανήσεις λεφτά σε οτιδήποτε άλλο ότι και να σου πούνε, διότι απλά θα πετάξεις τα λεφτά σου. Στη δική μου περίπτωση άργησαν λίγο να το παραδεχτούν αλλά μόλις άλλαξε ο εγκέφαλος του υγραερίου όλα οκ. Στο μεταξύ μην το πολύ κυκλοφορείς αν σου ρετάρει η μηχανή διότι την ταλαιπωρείς και μπορεί να προκληθεί κάποια βλάβη από την κακή καύση.

Δυστυχώς θα το παραδεχτούν μόνο αν κάνει ρετάρισμα μπροστά τους και στο υγραέριο. Σε εμένα μόνο τότε το δέχτηκαν και αφού άλλαξαν τον εγκέφαλο του υγραερίου όλα οκ.
pank

Δημοσιευσεις: 110

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 05 Φεβ, 2016 11:29

emcpn έγραψε:Εγώ για καθαρισμό μπεκ βενζινης πλήρωσα 100 ευρώ (χωρίς αποδέιξεις κτλ κτλ)

Εδω και χρονια ειναι στα 50-60 ευρω. Γιατι ταιζετε τα λαμογια??
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό emcpn » Παρ 05 Φεβ, 2016 12:50

gkazakias έγραψε:
emcpn έγραψε:Εγώ για καθαρισμό μπεκ βενζινης πλήρωσα 100 ευρώ (χωρίς αποδέιξεις κτλ κτλ)

Δεν θες να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες γιατί θα πάθεις και τίποτα ....

Πχ ότι ο τύπος που πήγα ήταν μεθυσμένος και τα έβγαλα μόνος μου (μπεκ & πολλαπλή) και τον καθαρισμό τον έκανε σε άλλον την επόμενη μέρα ...

Εννοείται πως δεν θα ξαναπάω στον τύπο αν και λόγω επαρχίας εδώ έχουμε πολύ περιορισμένες επιλογές ....
VOLVO S40 1.6 /μοντ. 2006 / STAG Q-BOX BASIC με παράλληλο ψεκασμό βενζίνης / λαδιέρα flashlube
emcpn

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 05 Φεβ, 2016 16:53

gkazakias έγραψε:

10 € ΣΥΝ ΦΠΑ ΤΟ ΜΠΕΚ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΣΕ ΟΛΟΚΑΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ CARBON ZAP
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό giannis1991 » Σάβ 13 Φεβ, 2016 03:09

Ενα update για το θεμα...αφησα το αμαξι στον μαστορα μου να το δει...εν τελει μετα απο πολλα πειραματα και δοκιμες δεν εκανε τιποτα και μου ειπε οτι εφταιγε οτι δεν εβαλαν καλα την μπεκιερα της βενζινης κατα την εγκατασταση...εκανα 1000 χλμ και το αμαξι ειναι παλι κομπλε....
Opel astra g
stag q-box plus με λαδιερα στον Τσοπελογιαννη
giannis1991

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 24 Μαρ, 2016 18:06

Και εγώ έχω το ίδιο προβληματάκι στο ξεκίνημα ειδικά το πρωινό.Μέχρι να ζεσταθεί και να γυρίσει υγραέριο κάνει διακοπές ειδικά αν γκαζώσω γιαυτό
πάω με πολύ χαμηλές στροφές μέχρι να γυρίσει υγραέριο οπότε όλα καλά.
Πήγα έκανα καθαρισμό έλεγχο μπεκ βενζίνης (δωρεάν σε γνωστό :mrgreen: :mrgreen: ) αλλά τίποτε.Το ίδιο πρόβλημα.Αποφάσισα να κινηθώ με
βενζίνη.Έκλεισα το υγραέριο στα πρώτα 3-4 χιλιόμετρα έκανε διακοπές και σκοτσαρίσματα τα οποία σιγά-σιγά εξαφανίσθηκαν.Επί 3-4 ημέρες που
κινόμουν μόνο με βενζίνη τα προβλήματα εξαφανίσθηκαν.Τα πρωινά ξεκινούσε χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν μου έκανε καθόλου διακοπές. Χτες
το απόγευμα το γύρισα υγραέριο οπότε σήμερα το πρωί τα προβλήματα στο πρωινό ξεκίνημα επανήλθαν.

Σε συζήτηση με τον εγκαταστάτη είπαμε να κάνουμε ένας σέρβις στα μπεκάκια υγραερίου (μέχρι σήμερα 65.000 χιλ δεν έχω κάνει) μήπως
κάποιο ή κάποια δεν σφραγίζουν με το σβήσιμο της μηχανής,κατουράνε όπως μου είπε, και δημιουργούν το πρόβλημα ειδικά το πρωί.Είναι πολύ πιθανό
να συμβαίνει αυτό γιατί όταν το γύρισα σε βενζίνη,κλείνοντας το υγραέριο είχα προβληματάκια για 3-4 χιλιόμετρα και μετά εξαφανίσθηκαν.Όπως μου
είπε ο εγκαταστάτης πιθανώς σε αυτά τα 3-4 χιλιόμετρα άδειασε τελείως το μπέκ και το σωληνάκι από υγραέριο και το πρόβλημα εξαφανίστηκε χωρίς
να εμφανιστεί για όσο χρόνο κινούμουν με βενζίνη.

Δευτέρα ή Τρίτη συμφωνήσαμε να κάνουμε το σέρβις καθώς και ένα έλεγχο στα φουλ τριμς (αν τα λέω καλά :mrgreen: ) και θα ενημερώσω.

Το οικονομικό πλεονέκτημα του υγραερίου το κατάλαβα αυτές τις 3-4 μέρες που κινόμουν με βενζίνη και έτρωγε το 30ευρο πριν το καταλάβω. =)) :mrgreen: :))
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 73 επισκέπτες