Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ο κινητήρας ρετάρει μετά το υγραέριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ο κινητήρας ρετάρει μετά το υγραέριο

Δημοσίευσηαπό Dimitrisclio » Τετ 23 Φεβ, 2011 22:39

Το αμαξι ειναι ετοιμο.Αντικατασταθηκε η μπεκερια και μου ειπε οτι ειναι ενταξει.Αυριο μαλλον αν προλαβω θα παω να το παρω και θα σας πω.
Η αντικασταση ειναι εγκυηση.
Dimitrisclio

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 23 Φεβ, 2011 23:09

Μηπως μόνο στη εναλλαγή αερίου βενζίνης στο κάνει για δέκατα του δευτερόλεπτου ;
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό Dimitrisclio » Πέμ 24 Φεβ, 2011 19:32

Ακουστε τι εγινε,και πειτε μου τι θα κανατε στην θεση μου...?
Δεν εφτεγε ουτε η μπεκερα τελικα αν και ο μηχανικος την αντικατεστησε πριν βρει το προβλημα γιατι πιστευε οτι αυτη εφτεγε.
Ομως ουτε ο ιδιο δεν το περιμενε.Διαβαστε το story.
Λοιπον την Παρασκευη που μας περασε πηγα στην ρενο γιατι ειχα ενα προβλημα, εχανε λαδια απο την φλατζα του θερμοστατη.
Τι κανανε λοιπον τα ζωα στην ρενο...
Αλλαξανε την φλατζα αλλα ειχανε αποσυνδεσει και τους πολους απο την μπαταρια και οταν τους συνδεσανε δεν τους σφυξανε.
Αρα ο εγκεφαλος του αεριου που ειναι συνδεμενος με τους πολους της μπαταριας επεζε,οσο επεσε το υγραεριο εκανε κενα και ρεταρε
οταν εκανε σωστη επαφη δουλευε.
Ο μηχανικος το ανακαληψε τυχαια και εφοσον ειχε αλλαξει μπεκερα γιατι του εκανε τα ιδια προβληματα με την προιγουμενη.
Ετσι οπως ηταν χαλαροι οι πολοι υπηρχε περιπτωση να καει και ο εγκεφαλος ο οποιος δεν θα ηταν εγκυηση.
Κανονικα πρεπει να παω στην ρενο και να τους ξεχεσω.
Αυτα τα νεας μας σημερα με το υγραεριο...
Dimitrisclio

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 24 Φεβ, 2011 19:48

Δεν αποκλείεται να έγινε τυχαία, αλλά καλό είναι να έχουμε το νου μας σε τέτοιες επεμβάσεις συνεργείων αντιπροσωπειών που ενδεχομένως δεν έχουν ιδέα για το τί επιπτώσεις μπορεί να έχει τέτοια παράλειψή τους.
Κι άντε μετά να αποδείξεις οτι δεν έφταιγε η εγκατάσταση του υγραερίου που κάηκε η ECU...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 24 Φεβ, 2011 20:47

dti έγραψε:Δεν αποκλείεται να έγινε τυχαία, αλλά καλό είναι να έχουμε το νου μας σε τέτοιες επεμβάσεις συνεργείων αντιπροσωπειών που ενδεχομένως δεν έχουν ιδέα για το τί επιπτώσεις μπορεί να έχει τέτοια παράλειψή τους.
Κι άντε μετά να αποδείξεις οτι δεν έφταιγε η εγκατάσταση του υγραερίου που κάηκε η ECU...

Οπου μπορω, προσπαθω να ειμαι απο κοντα γιατι πολλες φορες τους εχω προλαβει στο τσακ.....
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό Dimitrisclio » Πέμ 24 Φεβ, 2011 20:55

Ακριβως οπως το λες.αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας
Dimitrisclio

Δημοσίευσηαπό LPGhostWriter » Τρί 01 Μαρ, 2011 17:40

Dimitrisclio έγραψε:Ακουστε τι εγινε,και πειτε μου τι θα κανατε στην θεση μου...?
Δεν εφτεγε ουτε η μπεκερα τελικα αν και ο μηχανικος την αντικατεστησε πριν βρει το προβλημα γιατι πιστευε οτι αυτη εφτεγε.
Ομως ουτε ο ιδιο δεν το περιμενε.Διαβαστε το story.
Λοιπον την Παρασκευη που μας περασε πηγα στην ρενο γιατι ειχα ενα προβλημα, εχανε λαδια απο την φλατζα του θερμοστατη.
Τι κανανε λοιπον τα ζωα στην ρενο...
Αλλαξανε την φλατζα αλλα ειχανε αποσυνδεσει και τους πολους απο την μπαταρια και οταν τους συνδεσανε δεν τους σφυξανε.
Αρα ο εγκεφαλος του αεριου που ειναι συνδεμενος με τους πολους της μπαταριας επεζε,οσο επεσε το υγραεριο εκανε κενα και ρεταρε
οταν εκανε σωστη επαφη δουλευε.
Ο μηχανικος το ανακαληψε τυχαια και εφοσον ειχε αλλαξει μπεκερα γιατι του εκανε τα ιδια προβληματα με την προιγουμενη.
Ετσι οπως ηταν χαλαροι οι πολοι υπηρχε περιπτωση να καει και ο εγκεφαλος ο οποιος δεν θα ηταν εγκυηση.
Κανονικα πρεπει να παω στην ρενο και να τους ξεχεσω.
Αυτα τα νεας μας σημερα με το υγραεριο...

Το ακουσαμε και αυτο.... :evil:
Τι να πει κανεις για την προχειροτητα μερικων μηχανικων :thumbdown:
LPGhostWriter
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό tiger100674 » Παρ 04 Μαρ, 2011 18:31

καλησπερα.και εγω εχω βαλει κιτ ταρταρινι στον εσκιαδη τον περασμενο νοεμβριο και η μηχανη ρεταρει. το αυτοκινητο ειναι seat cordoba 16v 2004 .μαλιστα οταν σταματουσα σε φαναρι 'η σε κινηση εσβηνε. πηγα να το δουν και απλα τωρα δεν σβηνει αλλα ρεταρει.φυσικα αυτοι λενε οτι τα εχουν κανει ολα σωστα και δεν μπορουν να καταλαβουν τι φταιει.Το μονο που μου ειπε το παιδι που κανει τις ρυθμισεις ειναι οτι εχει ηλεκτρικο γκαζι και δεν μπορει να το ρυθμισει .θελω να πω ακομη πως και εμενα ενω μου ειχε πει οτι θα μου εδεινε τα χαρτια του κτεου μολις θα επαιρνα το αμαξι ακομα δεν εχω παρει τιποτα και ολο ειμαι στο περιμενε.να κανω και μια ερωτηση .απο τη στιγμη που δεν εχει αδεια ειναι παρανομος σωστα; μπορουμε να κινηθουμε δικαστικα ;
SEAT CORDOBA 2004 1,4cc 16v 101hp TARTARINI χωρις λαδιερα
Άβαταρ μέλους
tiger100674

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 04 Μαρ, 2011 19:54

Αν έχεις νομική κάλυψη μέσω της ασφάλειας αυτοκινήτου, βάλε τους να τον πιέσουν εκείνοι. Αν όχι, βρες κάποιον γνωστό σου δικηγόρο και στείλε του ένα εξώδικο...
Πες του οτι θέλεις τα χαρτιά μέχρι την επόμενη εβδομάδα γιατί σκοπεύεις να πουλήσεις το αυτοκίνητο και έτσι όπως είναι τώρα δεν μπορείς να το μεταβιβάσεις.

Για κάποιο λόγο έχουν γραφτεί από αρκετούς διαφορετικούς χρήστες σε διάφορα forums αρκετά προβλήματα με συστήματα της tartarini...
Κρίμα γιατί είναι από τις πλέον γνωστές Ιταλικές εταιρείες στο χώρο της υγραεριοκίνησης...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό LPGhostWriter » Κυρ 06 Μαρ, 2011 13:07

tiger100674 έγραψε:καλησπερα.και εγω εχω βαλει κιτ ταρταρινι στον εσκιαδη τον περασμενο νοεμβριο και η μηχανη ρεταρει. το αυτοκινητο ειναι seat cordoba 16v 2004 .μαλιστα οταν σταματουσα σε φαναρι 'η σε κινηση εσβηνε. πηγα να το δουν και απλα τωρα δεν σβηνει αλλα ρεταρει.φυσικα αυτοι λενε οτι τα εχουν κανει ολα σωστα και δεν μπορουν να καταλαβουν τι φταιει.Το μονο που μου ειπε το παιδι που κανει τις ρυθμισεις ειναι οτι εχει ηλεκτρικο γκαζι και δεν μπορει να το ρυθμισει .θελω να πω ακομη πως και εμενα ενω μου ειχε πει οτι θα μου εδεινε τα χαρτια του κτεου μολις θα επαιρνα το αμαξι ακομα δεν εχω παρει τιποτα και ολο ειμαι στο περιμενε.να κανω και μια ερωτηση .απο τη στιγμη που δεν εχει αδεια ειναι παρανομος σωστα; μπορουμε να κινηθουμε δικαστικα ;

Μην μπαινετε σε τετοιες διαδικασιες, για δικαστικες διαμαχες, εξωδικα κλπ. Τοποθετησατε ενα συστημα για να κανετε οικονομια, οχι για να σας τα φανε οι δικηγοροι και οι αγωγες. Πιεστε τους με τον τροπο σας να σας τελειοποιησουν την λειτουργια σε υγραεριο, και αν δεν τα καταφερουν πιεστε τους να το αφαιρεσουν. Οσον αφορα αν ειναι νομιμοι εγκαταστατες, αυτο πρεπει να τα ρωταμε εκ των προτερων. Συνηθως οι νομιμοι εγκαταστατες, σου προτεινουν αυτοι να περασεις το αυτοκινητο απο το ΚΤΕΟ ;)
LPGhostWriter
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 201

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες