Το αμαξι ειναι ετοιμο.Αντικατασταθηκε η μπεκερια και μου ειπε οτι ειναι ενταξει.Αυριο μαλλον αν προλαβω θα παω να το παρω και θα σας πω.
Η αντικασταση ειναι εγκυηση.
dti έγραψε:Δεν αποκλείεται να έγινε τυχαία, αλλά καλό είναι να έχουμε το νου μας σε τέτοιες επεμβάσεις συνεργείων αντιπροσωπειών που ενδεχομένως δεν έχουν ιδέα για το τί επιπτώσεις μπορεί να έχει τέτοια παράλειψή τους.
Κι άντε μετά να αποδείξεις οτι δεν έφταιγε η εγκατάσταση του υγραερίου που κάηκε η ECU...
Dimitrisclio έγραψε:Ακουστε τι εγινε,και πειτε μου τι θα κανατε στην θεση μου...?
Δεν εφτεγε ουτε η μπεκερα τελικα αν και ο μηχανικος την αντικατεστησε πριν βρει το προβλημα γιατι πιστευε οτι αυτη εφτεγε.
Ομως ουτε ο ιδιο δεν το περιμενε.Διαβαστε το story.
Λοιπον την Παρασκευη που μας περασε πηγα στην ρενο γιατι ειχα ενα προβλημα, εχανε λαδια απο την φλατζα του θερμοστατη.
Τι κανανε λοιπον τα ζωα στην ρενο...
Αλλαξανε την φλατζα αλλα ειχανε αποσυνδεσει και τους πολους απο την μπαταρια και οταν τους συνδεσανε δεν τους σφυξανε.
Αρα ο εγκεφαλος του αεριου που ειναι συνδεμενος με τους πολους της μπαταριας επεζε,οσο επεσε το υγραεριο εκανε κενα και ρεταρε
οταν εκανε σωστη επαφη δουλευε.
Ο μηχανικος το ανακαληψε τυχαια και εφοσον ειχε αλλαξει μπεκερα γιατι του εκανε τα ιδια προβληματα με την προιγουμενη.
Ετσι οπως ηταν χαλαροι οι πολοι υπηρχε περιπτωση να καει και ο εγκεφαλος ο οποιος δεν θα ηταν εγκυηση.
Κανονικα πρεπει να παω στην ρενο και να τους ξεχεσω.
Αυτα τα νεας μας σημερα με το υγραεριο...
tiger100674 έγραψε:καλησπερα.και εγω εχω βαλει κιτ ταρταρινι στον εσκιαδη τον περασμενο νοεμβριο και η μηχανη ρεταρει. το αυτοκινητο ειναι seat cordoba 16v 2004 .μαλιστα οταν σταματουσα σε φαναρι 'η σε κινηση εσβηνε. πηγα να το δουν και απλα τωρα δεν σβηνει αλλα ρεταρει.φυσικα αυτοι λενε οτι τα εχουν κανει ολα σωστα και δεν μπορουν να καταλαβουν τι φταιει.Το μονο που μου ειπε το παιδι που κανει τις ρυθμισεις ειναι οτι εχει ηλεκτρικο γκαζι και δεν μπορει να το ρυθμισει .θελω να πω ακομη πως και εμενα ενω μου ειχε πει οτι θα μου εδεινε τα χαρτια του κτεου μολις θα επαιρνα το αμαξι ακομα δεν εχω παρει τιποτα και ολο ειμαι στο περιμενε.να κανω και μια ερωτηση .απο τη στιγμη που δεν εχει αδεια ειναι παρανομος σωστα; μπορουμε να κινηθουμε δικαστικα ;
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες
|
|
|