rogerius έγραψε:ta tsimouxakia pou steganopoioun ta mpeck sthn polapli kai sthn mpekiera
Αυτο το μπεκ ειναι KEiHIN σαν αυτα της Prins
rogerius έγραψε:ta tsimouxakia pou steganopoioun ta mpeck sthn polapli kai sthn mpekiera
Qgas έγραψε:rogerius έγραψε:ta tsimouxakia pou steganopoioun ta mpeck sthn polapli kai sthn mpekiera
Αυτο το μπεκ ειναι KEiHIN σαν αυτα της Prins
Qgas έγραψε:νομιζω οτι ισως πρεπει κανει κυκλους βενζινης μετα το αφημα γκαζιου.. after cut off petrol cyclies για 0,5 - 1 δευτερολεπτο μετα υγραεριο παλι.. καποια αμαξια εχουν περιεργη διαχειριση / χαρτογραφηση στα χαμηλα..
τωρα περι συγκρισεις και προτασεις τυπου παρε αυτον με το α η αυτον με το β που διαβασα πιο πανω ειναι για![]()
![]()
drizo72 έγραψε:Qgas έγραψε:νομιζω οτι ισως πρεπει κανει κυκλους βενζινης μετα το αφημα γκαζιου.. after cut off petrol cyclies για 0,5 - 1 δευτερολεπτο μετα υγραεριο παλι.. καποια αμαξια εχουν περιεργη διαχειριση / χαρτογραφηση στα χαμηλα..
τωρα περι συγκρισεις και προτασεις τυπου παρε αυτον με το α η αυτον με το β που διαβασα πιο πανω ειναι για![]()
![]()
Το κάνει όμως και μένα με το Prins, που δεν έχω κύκλους βενζίνης...
tripas έγραψε:drizo72 έγραψε:Qgas έγραψε:νομιζω οτι ισως πρεπει κανει κυκλους βενζινης μετα το αφημα γκαζιου.. after cut off petrol cyclies για 0,5 - 1 δευτερολεπτο μετα υγραεριο παλι.. καποια αμαξια εχουν περιεργη διαχειριση / χαρτογραφηση στα χαμηλα..
![]()
Το κάνει όμως και μένα με το Prins, που δεν έχω κύκλους βενζίνης...
Εσυ περίμενε μια να λύσουν το πρόβλημα τους οι ανθρωποι που έχουν χλωμιασει και μετα κάνε φιγουρα οχι με τρεις δημοσιεύσεις αλλα 43
tripas έγραψε:Με αδικείς πρώτα είπα εσενα
Qgas έγραψε:tripas έγραψε:Με αδικείς πρώτα είπα εσενα
ΠΑΣΟ αλλα βρε παιδι μου εσυ γνωστης της αυτικίνησης .. τι σχεση εχουν ? πχ τα μπεκ υγραεριου της keihin κατεβαινουν μεχρι 1,2 ms οταν καποιων αμαξιων στη βενζινη πχ honda suzuki κτλ κατεβαινουν μεχρι 1 ms .. τα αλλα εκει τα ιταλικα μπεκ κατω απο 2,0 δεν πανε ουτε με σφαιρες.. ακομα και τα λοιπα τυπου βενζινης μεχρι 1,5-1,6 πανε ..
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες
|
|
|