Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 15 Οκτ, 2014 19:40

A[ο εδρες βρηκα αυτες απο καρβίδιο του βολφραμίου που απότι διαβασα σε Αυστραλεζικα και Αγγλικα φορουμ ειναι ατες που προτεινουν για την καυση lpg
http://www.mellingdurabond.com/Portals/ ... 20Info.pdf
http://www.nevlock-performance.co.uk/du ... s-245.html
148 ευρω με τα μεταφορικα,θα κανουμε η δεν θα κανουμε δουλεια?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 15 Οκτ, 2014 20:57

Θες να μιλησω μιλησω σου μιλησω στα ισα???

Το πολυ πολυ να παρεις "παραταση"......

το μοτερ σου ειναι "παθητικο".....
Μη φωναζεις μετα..
οτι κανεις το κανεις με γνωση αυτου.............
ξεκαθαρα πραγματα......
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 15 Οκτ, 2014 21:29

Ναι fokion βεβαιος και να μιλησεις στα ισια ,αλλα για εξηγησε αυτο το "Το πολυ πολυ να παρεις "παραταση"......" "το μοτερ σου ειναι "παθητικο"....."!
Εχεις γνωσεις μηχανικου και το λες,η ετσι απλα επειδη διαβασες τις λιστες το λες?
Εαν αλλαχτουν εδρες και βαλβιδες και μπουν ανθεκτικες για το υγραεριοι,οπως δηλ. κανουν και τα εργοστασια στα μοντελα που βγαζουν lpg,που αλλου μπορει να ειναι παθητικο ενα μοτερ και να παρουσιασει βλαη απο το υγραεριο?
Εξηγησε το μου γιατι πραγματικα δεν το καταλαβαινω πως δηλ. να βγαλει ζημια στο κεφαλαρι αφου θα εχουν μπει ειδικες εδρες και βαλβιδες και οδηγοι για υγραεριο?
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 15 Οκτ, 2014 21:45

Στο εχω ξαναπει ΕΧΩ πτυχιο μηχανικου αυτοκινητων καταλαβαινω πως "δουλευει", αλλα ΔΕΝ το εχω εξασκισει ποτε το σπουδασα απο ΚΑΥΛΑ....

η προσωπικη μου λοιπον αποψη ειναι οτι ΔΕΝ ειναι μονο οι βαλβιδες αλλα δε ξερω ΠΟΥ θα σου χτυπησει μετα....
Θα πετσικάρει ολη η κεφαλη πλεον απο θερμοκρασιες που θα μεταβιβαζουν οι οι ενισχυμενες εδρες???
Κανα πιστονι??? απο την πολυ συμπιεση??
οι εργοστασιακές φλάτζες???
δε ξερω...

απλά πιστευω οτι αυτοι που ΠΟΥΛΑΝΕ συστηματα υγραεριου δεν ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ να βαλουν ενα μοτερ σε black list....
ειδικά αν υπηρχε "λυση" του 500αρικου....
για καποια μερσεντες ( νομιζω το Α) λενε περι "αλλης" κεφαλής...... Τυχαιο????
ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ κεφαλης...............

τωρα αν με ενισχυμενες εδρες ΚΑΙ με λαδιερα ΚΑΙ με ψεκασμο... οσο αεριο τοσο βενζινη ( που κατα πόσο θα σε συμφαιρει) περασεις τα 100.000 χλμ??? Επισεις δε το ξερω...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 15 Οκτ, 2014 21:53

ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικές αποψεις κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

κι οποιος πει οτι "δεν ειναι ετσι" ας αναλλαβει ΕΓΓΡΑΦΩΣ και την ευθυνη.....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 15 Οκτ, 2014 23:32

fokion έγραψε:ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικές αποψεις κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

κι οποιος πει οτι "δεν ειναι ετσι" ας αναλλαβει ΕΓΓΡΑΦΩΣ και την ευθυνη.....

χωρις υποψια αντιπαραθεσης σε αυτο που λες, εχω να κανω μονο μια ερωτηση, εχει δωσει καποιος κατασκευαστης επισημο χαρτι που να αναφερει τα ελαχιστα χιλιομετρα που θα βγαλει καποιος κινητηρας με το καυσιμο που ειναι κατασκευασμενος να καιει?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό drspiros » Τετ 15 Οκτ, 2014 23:41

hlias έγραψε:χωρις υποψια αντιπαραθεσης σε αυτο που λες, εχω να κανω μονο μια ερωτηση, εχει δωσει καποιος κατασκευαστης επισημο χαρτι που να αναφερει τα ελαχιστα χιλιομετρα που θα βγαλει καποιος κινητηρας με το καυσιμο που ειναι κατασκευασμενος να καιει?

Αυτό που λες - αν κατάλαβα καλά - δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση των καινούργιων αυτοκινήτων, με βάση το χρόνο ή τα χλμ;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 16 Οκτ, 2014 00:09

fokion έγραψε:Στο εχω ξαναπει ΕΧΩ πτυχιο μηχανικου αυτοκινητων καταλαβαινω πως "δουλευει", αλλα ΔΕΝ το εχω εξασκισει ποτε το σπουδασα απο ΚΑΥΛΑ....

η προσωπικη μου λοιπον αποψη ειναι οτι ΔΕΝ ειναι μονο οι βαλβιδες αλλα δε ξερω ΠΟΥ θα σου χτυπησει μετα....
Θα πετσικάρει ολη η κεφαλη πλεον απο θερμοκρασιες που θα μεταβιβαζουν οι οι ενισχυμενες εδρες???
Κανα πιστονι??? απο την πολυ συμπιεση??
οι εργοστασιακές φλάτζες???
δε ξερω...

απλά πιστευω οτι αυτοι που ΠΟΥΛΑΝΕ συστηματα υγραεριου δεν ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ να βαλουν ενα μοτερ σε black list....
ειδικά αν υπηρχε "λυση" του 500αρικου....
για καποια μερσεντες ( νομιζω το Α) λενε περι "αλλης" κεφαλής...... Τυχαιο????
ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ κεφαλης...............

τωρα αν με ενισχυμενες εδρες ΚΑΙ με λαδιερα ΚΑΙ με ψεκασμο... οσο αεριο τοσο βενζινη ( που κατα πόσο θα σε συμφαιρει) περασεις τα 100.000 χλμ??? Επισεις δε το ξερω...

Αυτοι που εβαλαν το αυτοκινητο μου στις μαυρες λιστες δηλ. η prins και η BRC το εχουν εκει για εδρες και βαλβιδες και πουθενα δεν αναφερει αυτα που λες εσυ δηλ. για προβληματα αλλου,πως το συμπαιρανεις δηλ. εσυ οτι θα βγαλει αλλου ζημια?
Προσεξε δεν σου την μπαινω ουτε σου την βγαινω αλλα ειπες κατι( "Το πολυ πολυ να παρεις "παραταση"......το μοτερ σου ειναι "παθητικο".....")και για να μην την πατησω αν ξερεις τεκμηριωμενα κατι θελω αν μπορεις να το υποστηριξεις αυτο που λες,γιατι αυτα που εγραψες μεχρι στιγμης δεν λενε τιποτα!
(και η δουλεια δεν ειναι του 500σαρικου που λες αλλα του χιλιαρικου και βαλε,150 οι εδρες,150 το ημισετ,150 οι βαλβιδες εξαγωγης ,100 οι εξαγωγης,100 οι οδηγοι των εδρων+ τα μαστορικα και ο ρεκτιφιατζης,)
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 16 Οκτ, 2014 00:23

drspiros έγραψε:
hlias έγραψε:χωρις υποψια αντιπαραθεσης σε αυτο που λες, εχω να κανω μονο μια ερωτηση, εχει δωσει καποιος κατασκευαστης επισημο χαρτι που να αναφερει τα ελαχιστα χιλιομετρα που θα βγαλει καποιος κινητηρας με το καυσιμο που ειναι κατασκευασμενος να καιει?

Αυτό που λες - αν κατάλαβα καλά - δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση των καινούργιων αυτοκινήτων, με βάση το χρόνο ή τα χλμ;

αλλο πραγμα ειναι η εγγυηση και ευτυχως που με την κοινωτικη οδηγια πλεον δινουν 2 χρονια εγγυηση γιατι την δεκαετια του 90 αγοραζες mercedes και η εγγυηση ηταν ενας χρονος, μονο καποιοι ιαπωνες εδιναν τοτε 3 χρονια.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 16 Οκτ, 2014 06:17

Όταν δεν υπάρχει πεπατημένη,δηλαδή εμπειρία για το πως θα εξελιχθεί κάτι,δυστυχώς τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Όλα όσα λέμε είναι πιθανά και είναι άγνωστο ποιός θα δικαιωθεί στο μέλλον.
Από την άλλη είναι καλό να γίνονται τέτοιες συζητήσεις γιατί θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Το πρόβλημα όμως αυτή τη στιγμή τόχει ο valsam ο οποίος τελικά πιστεύω ότι πρέπει να πάρει την τελική απόφαση
για το τι πρέπει να κάνει.
Δεν θέλω να του πω κάνε αυτό ή το άλλο γιατί δεν έχω παντελώς μηχανικές γνώσεις.Προσωπικά και να πω την
άποψή μου εάν είχα ένα παρόμοιο αυτοκίνητο ίδιας ηλικίας με το ίδιο πρόβλημα δεν θα ρισκάριζα να μπω στην
επισκευή του με πιθανό κόστος 1.000 ευρώ και αβέβαιο μέλλον.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 71 επισκέπτες