fokion έγραψε:Στο εχω ξαναπει ΕΧΩ πτυχιο μηχανικου αυτοκινητων καταλαβαινω πως "δουλευει", αλλα ΔΕΝ το εχω εξασκισει ποτε το σπουδασα απο ΚΑΥΛΑ....
η προσωπικη μου λοιπον αποψη ειναι οτι ΔΕΝ ειναι μονο οι βαλβιδες αλλα δε ξερω ΠΟΥ θα σου χτυπησει μετα....
Θα πετσικάρει ολη η κεφαλη πλεον απο θερμοκρασιες που θα μεταβιβαζουν οι οι ενισχυμενες εδρες???
Κανα πιστονι??? απο την πολυ συμπιεση??
οι εργοστασιακές φλάτζες???
δε ξερω...
απλά πιστευω οτι αυτοι που ΠΟΥΛΑΝΕ συστηματα υγραεριου δεν ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ να βαλουν ενα μοτερ σε black list....
ειδικά αν υπηρχε "λυση" του 500αρικου....
για καποια μερσεντες ( νομιζω το Α) λενε περι "αλλης" κεφαλής...... Τυχαιο????
ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ κεφαλης...............
τωρα αν με ενισχυμενες εδρες ΚΑΙ με λαδιερα ΚΑΙ με ψεκασμο... οσο αεριο τοσο βενζινη ( που κατα πόσο θα σε συμφαιρει) περασεις τα 100.000 χλμ??? Επισεις δε το ξερω...
Αυτοι που εβαλαν το αυτοκινητο μου στις μαυρες λιστες δηλ. η prins και η BRC το εχουν εκει για εδρες και βαλβιδες και πουθενα δεν αναφερει αυτα που λες εσυ δηλ. για προβληματα αλλου,πως το συμπαιρανεις δηλ. εσυ οτι θα βγαλει αλλου ζημια?
Προσεξε δεν σου την μπαινω ουτε σου την βγαινω αλλα ειπες κατι( "Το πολυ πολυ να παρεις "παραταση"......το μοτερ σου ειναι "παθητικο".....")και για να μην την πατησω αν ξερεις τεκμηριωμενα κατι θελω αν μπορεις να το υποστηριξεις αυτο που λες,γιατι αυτα που εγραψες μεχρι στιγμης δεν λενε τιποτα!
(και η δουλεια δεν ειναι του 500σαρικου που λες αλλα του χιλιαρικου και βαλε,150 οι εδρες,150 το ημισετ,150 οι βαλβιδες εξαγωγης ,100 οι εξαγωγης,100 οι οδηγοι των εδρων+ τα μαστορικα και ο ρεκτιφιατζης,)