Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Παράξενο πρόβλημα υγραεριου (λαμπάκια τετρακίνησης, ΕSP)!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Παράξενο πρόβλημα υγραεριου (λαμπάκια τετρακίνησης, ΕSP)

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 20 Ιαν, 2013 23:16

Δεν με στενοχωρησες η διαφήμιση των μαγαζιών μας ειναι πανω δεξια, εδω προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις γνώσεις των μελών στο να μην συμβαίνει οτιδήποτε με τις μετατροπές για το συγκεκριμένο θέμα ξανά γράφω οτι ο εισαγωγέας αυτός εχει κάνει πολλα με αθέμιτο ανταγωνισμό λόγω της αντιπροσωπείας του ένα εξ αυτών οτι η μερσεντες βάζει μόνο το κιτ εισαγωγής του κάτι που δεν ισχύει σε καμια περίπτωση !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Δευτ 21 Ιαν, 2013 10:04

Qgas έγραψε:Δεν με στενοχωρησες η διαφήμιση των μαγαζιών μας ειναι πανω δεξια, εδω προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις γνώσεις των μελών στο να μην συμβαίνει οτιδήποτε με τις μετατροπές για το συγκεκριμένο θέμα ξανά γράφω οτι ο εισαγωγέας αυτός εχει κάνει πολλα με αθέμιτο ανταγωνισμό λόγω της αντιπροσωπείας του ένα εξ αυτών οτι η μερσεντες βάζει μόνο το κιτ εισαγωγής του κάτι που δεν ισχύει σε καμια περίπτωση !!
εγω οτι ηταν να σου πω στο ειπα απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις,αλλα να ξερεις οτι οσο κρινεις θα κριθεις !ηταν και ενας αλλος που εκρινε συνεχεια σε αλλο φορουμ και οταν του ετυχε το ΤΣΙΚΑΜΠΟΥΜ (ονοων νοητο) εγινε τροφη για τα κορακια!!
ΖΟΡΜΠΑΣ AUTO SERVICE ΤΗΛ.6972333401
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 71

Δημοσίευσηαπό adiiti » Τετ 23 Ιαν, 2013 21:46

Ωπα , ωπα παιδιά ...OMOIOPATHIS ! Λαμπακι ESP κ σ'εμένα !!!!! ...Tartarini σε VW POLO υπενθυμίζω ! :cry: Υπενθυμίζω ξανά , ούτε 2 μήνες δεν περασαν από τότε που άλλαξα σε 2 ημέρες ...2 αντλιες καυσίμου, ροδέλα κ φίλτρο καυσίμου (!) :shock: Τώρα _ Ξανά μου ανάβει το ESP κ όταν το γυρίζω σε βενζίνη σβήνει το ESP.Ετσι ξεκίνησαν όλα κ την προηγούμενη φορά ! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ -...απελπισμένη (sorry!) !!!! Το αυτοκίνητο έχει τρέμουλο.
Τελευταία επεξεργασία από adiiti και Παρ 25 Ιαν, 2013 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
adiiti

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό adiiti » Τετ 23 Ιαν, 2013 21:51

Είναι σοβαρή η περίπτωση μου ,ε, δεν είναι ???? S.O.S please !!!
adiiti

Δημοσίευσηαπό rogerius » Πέμ 24 Ιαν, 2013 09:24

Vale diagnostiko na deis ti kodiko vlavhis vgazei.Nomizo to MAF exei kati na kanei.Pes mas to kodiko vlavhs, na doume.
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 24 Ιαν, 2013 10:49

adiiti έγραψε:Ωπα , ωπα παιδιά ...OMOIORATHIS ! Λαμπακι ESP κ σ'εμένα !!!!! ...Tartarini σε VW POLO υπενθυμίζω ! :cry: Υπενθυμίζω ξανά , ούτε 2 μήνες δεν περασαν από τότε που άλλαξα σε 2 ημέρες ...2 αντλιες καυσίμου, ροδέλα κ φίλτρο καυσίμου (!) :shock: Τώρα _ Ξανά μου ανάβει το ESP κ όταν το γυρίζω σε βενζίνη σβήνει το ESP.Ετσι ξεκίνησαν όλα κ την προηγούμενη φορά ! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ -...απελπισμένη (sorry!) !!!! Το αυτοκίνητο έχει τρέμουλο.

Μια χαρά πανε τα polo με υγραεριο κανένα προβλημα όλα έχουν να κάνουμε με την εγκατάσταση και την ποιότητα των κιτ !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Πέμ 24 Ιαν, 2013 20:27

adiiti έγραψε:Ωπα , ωπα παιδιά ...OMOIORATHIS ! Λαμπακι ESP κ σ'εμένα !!!!! ...Tartarini σε VW POLO υπενθυμίζω ! :cry: Υπενθυμίζω ξανά , ούτε 2 μήνες δεν περασαν από τότε που άλλαξα σε 2 ημέρες ...2 αντλιες καυσίμου, ροδέλα κ φίλτρο καυσίμου (!) :shock: Τώρα _ Ξανά μου ανάβει το ESP κ όταν το γυρίζω σε βενζίνη σβήνει το ESP.Ετσι ξεκίνησαν όλα κ την προηγούμενη φορά ! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ -...απελπισμένη (sorry!) !!!! Το αυτοκίνητο έχει τρέμουλο.
σε εγκαταστατη ταρταρινι το πηγες να το κοιταξει?σε διαγνωστικο στο συνεργειο που πας το εβαλες να δεις τι προβλημα εχει?service στο υγραεριο εκανες η οχι ?το αμαξι μεταχειρισμενο δεν το πηρες με το υγραεριο επανω η κανω λαθος?
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό adiiti » Παρ 25 Ιαν, 2013 10:28

Καλά θυμάσαι ,Το αμάξι μεταχειρισμένο το πήρα με το υγραέριο πάνω ,Ναι ! Στο συνεργειο που παω δεν ασχολούνται με υγραέριο κατευθείαν με στέλνουν σε εγκαταστάτη Tartarini! Service το υγραέριο θέλει 3000 χιλιόμετρα ακόμη -Αν και _ ο φιλότιμος μηχανικός που του άλλαξε τις αντλιες βενζίνης 2μήνες πριν, μου είπε ότι το υγρεάριο δεν παρουσίαζε πρόβλημα ! Τη Δευτέρα εν τελει ,έχω σκοπό να το πάω συνεργείο !
Τελευταία επεξεργασία από adiiti και Παρ 25 Ιαν, 2013 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
adiiti

Δημοσίευσηαπό adiiti » Παρ 25 Ιαν, 2013 10:56

Καλέ μου άνθρωπε! Μια χαρά μου λες πάνε τα Polo με υγρεάριο ..... (και όλα έχουν να κάνουν με την εγκατάσταση κ την ποιότητα των κιτ) .... Πρακτικά τι μπορώ να κάνω ?
Δεν θέλω.... απο'δω κ πέρα...... ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΑ !, ΆΤΙΜΑ κιτ,εγκαταστάσεις,αισχροκερδή άτομα κ.τ.λ να με βάλουν στο τσεπάκι τους !!!! Κ το 1ο και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ αυτοκίνητο που έχουμε ...να μας το διαλύσουν ή να το αφήσω εγώ να διαλυθεί ! Τελεία και παύλα
adiiti

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Παρ 25 Ιαν, 2013 16:16

adiiti έγραψε:Καλά θυμάσαι ,Το αμάξι μεταχειρισμένο το πήρα με το υγραέριο πάνω ,Ναι ! Στο συνεργειο που παω δεν ασχολούνται με υγραέριο κατευθείαν με στέλνουν σε εγκαταστάτη Tartarini! Service το υγρεάριο θέλει 3000 χιλιόμετρα ακόμη -Αν και _ ο φιλότιμος μηχανικός που του άλλαξε τις αντλιες βενζίνης 2μήνες πριν, μου είπε ότι το υγρεάριο δεν παρουσίαζε πρόβλημα ! Τη Δευτέρα εν τελει ,έχω σκοπό να το πάω συνεργείο !
ο εγκαταστατης της tartarini τι σου ειπε η δεν το πηγες ακομη?τι πιεση δειχνει το κυκλωμα του υγραεριου?
ahilleas
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες