εγω οτι ηταν να σου πω στο ειπα απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις,αλλα να ξερεις οτι οσο κρινεις θα κριθεις !ηταν και ενας αλλος που εκρινε συνεχεια σε αλλο φορουμ και οταν του ετυχε το ΤΣΙΚΑΜΠΟΥΜ (ονοων νοητο) εγινε τροφη για τα κορακια!!Qgas έγραψε:Δεν με στενοχωρησες η διαφήμιση των μαγαζιών μας ειναι πανω δεξια, εδω προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις γνώσεις των μελών στο να μην συμβαίνει οτιδήποτε με τις μετατροπές για το συγκεκριμένο θέμα ξανά γράφω οτι ο εισαγωγέας αυτός εχει κάνει πολλα με αθέμιτο ανταγωνισμό λόγω της αντιπροσωπείας του ένα εξ αυτών οτι η μερσεντες βάζει μόνο το κιτ εισαγωγής του κάτι που δεν ισχύει σε καμια περίπτωση !!
adiiti έγραψε:Ωπα , ωπα παιδιά ...OMOIORATHIS ! Λαμπακι ESP κ σ'εμένα !!!!! ...Tartarini σε VW POLO υπενθυμίζω !Υπενθυμίζω ξανά , ούτε 2 μήνες δεν περασαν από τότε που άλλαξα σε 2 ημέρες ...2 αντλιες καυσίμου, ροδέλα κ φίλτρο καυσίμου (!)
Τώρα _ Ξανά μου ανάβει το ESP κ όταν το γυρίζω σε βενζίνη σβήνει το ESP.Ετσι ξεκίνησαν όλα κ την προηγούμενη φορά ! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ -...απελπισμένη (sorry!) !!!! Το αυτοκίνητο έχει τρέμουλο.
σε εγκαταστατη ταρταρινι το πηγες να το κοιταξει?σε διαγνωστικο στο συνεργειο που πας το εβαλες να δεις τι προβλημα εχει?service στο υγραεριο εκανες η οχι ?το αμαξι μεταχειρισμενο δεν το πηρες με το υγραεριο επανω η κανω λαθος?adiiti έγραψε:Ωπα , ωπα παιδιά ...OMOIORATHIS ! Λαμπακι ESP κ σ'εμένα !!!!! ...Tartarini σε VW POLO υπενθυμίζω !Υπενθυμίζω ξανά , ούτε 2 μήνες δεν περασαν από τότε που άλλαξα σε 2 ημέρες ...2 αντλιες καυσίμου, ροδέλα κ φίλτρο καυσίμου (!)
Τώρα _ Ξανά μου ανάβει το ESP κ όταν το γυρίζω σε βενζίνη σβήνει το ESP.Ετσι ξεκίνησαν όλα κ την προηγούμενη φορά ! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ -...απελπισμένη (sorry!) !!!! Το αυτοκίνητο έχει τρέμουλο.
ο εγκαταστατης της tartarini τι σου ειπε η δεν το πηγες ακομη?τι πιεση δειχνει το κυκλωμα του υγραεριου?adiiti έγραψε:Καλά θυμάσαι ,Το αμάξι μεταχειρισμένο το πήρα με το υγραέριο πάνω ,Ναι ! Στο συνεργειο που παω δεν ασχολούνται με υγραέριο κατευθείαν με στέλνουν σε εγκαταστάτη Tartarini! Service το υγρεάριο θέλει 3000 χιλιόμετρα ακόμη -Αν και _ ο φιλότιμος μηχανικός που του άλλαξε τις αντλιες βενζίνης 2μήνες πριν, μου είπε ότι το υγρεάριο δεν παρουσίαζε πρόβλημα ! Τη Δευτέρα εν τελει ,έχω σκοπό να το πάω συνεργείο !
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες
|
|
|