pavlos01 έγραψε:Όχι παιδιά από το ίδιο πρατήριο βάζω συνέχεια και το έχω τσεκάρει αρκετές φορές. Στην αρχή και εγώ δεν το πίστευα. Το αμάξι είναι Opel insignia 1.6T και φορούσα αερίου της tartarini. To ξ'ηλωσα, κράτησα μόνο την δεξαμενή και άλλαξα το front kit με μπεκ της hana τα οποία κάνουν (γνώμη δικιά μου) τεράστια δουλειά σε ολες τις συνθήκες. Έχω και καλύτερη απόδοση και οικονομία. Να είναι καλά ο τεχνικός μου και ο Qgas για τις πληροφορίες του.
pavlos01 έγραψε:Ηλία να σου πω την αλήθεια εγώ μόνο μπεκιέρα ήθελα να αλλάξω από το tartarini αλλά δεν γινόταν αφού το προφιλ των ohm σε hana ήταν κλειδωμένο γι΄αυτό και άλλαξα ολόκληρο το κιτ. Τωρα αν τα υπόλοιπα συντελούν στην μείωση της κατανάλωσης δεν ξέρω. Εσύ είσαι πιό ειδικός από μένα. Γι΄αυτό έγραψα και (γνώμη δικιά μου). Πάντως για την ώρα όλα είναι υπέροχα με το αμάξι και χαίρομαι να το οδηγάω. Ίσως και το tartarini να μην λειτουγούσε σωστά οπότε τώρα η διαφορά να είναι μεγαλύτερη.
pavlos01 έγραψε:Ηλία να σου πω την αλήθεια εγώ μόνο μπεκιέρα ήθελα να αλλάξω από το tartarini αλλά δεν γινόταν αφού το προφιλ των ohm σε hana ήταν κλειδωμένο γι΄αυτό και άλλαξα ολόκληρο το κιτ. Τωρα αν τα υπόλοιπα συντελούν στην μείωση της κατανάλωσης δεν ξέρω. Εσύ είσαι πιό ειδικός από μένα. Γι΄αυτό έγραψα και (γνώμη δικιά μου). Πάντως για την ώρα όλα είναι υπέροχα με το αμάξι και χαίρομαι να το οδηγάω. Ίσως και το tartarini να μην λειτουγούσε σωστά οπότε τώρα η διαφορά να είναι μεγαλύτερη.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες
|
|
|