Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κατανάλωση σε Nissan Micra...

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κατανάλωση σε Nissan Micra...

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Τρί 03 Δεκ, 2013 17:20

Όχι παιδιά από το ίδιο πρατήριο βάζω συνέχεια και το έχω τσεκάρει αρκετές φορές. Στην αρχή και εγώ δεν το πίστευα. Το αμάξι είναι Opel insignia 1.6T και φορούσα αερίου της tartarini. To ξ'ηλωσα, κράτησα μόνο την δεξαμενή και άλλαξα το front kit με μπεκ της hana τα οποία κάνουν (γνώμη δικιά μου) τεράστια δουλειά σε ολες τις συνθήκες. Έχω και καλύτερη απόδοση και οικονομία. Να είναι καλά ο τεχνικός μου και ο Qgas για τις πληροφορίες του.
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 03 Δεκ, 2013 18:16

pavlos01 έγραψε:Όχι παιδιά από το ίδιο πρατήριο βάζω συνέχεια και το έχω τσεκάρει αρκετές φορές. Στην αρχή και εγώ δεν το πίστευα. Το αμάξι είναι Opel insignia 1.6T και φορούσα αερίου της tartarini. To ξ'ηλωσα, κράτησα μόνο την δεξαμενή και άλλαξα το front kit με μπεκ της hana τα οποία κάνουν (γνώμη δικιά μου) τεράστια δουλειά σε ολες τις συνθήκες. Έχω και καλύτερη απόδοση και οικονομία. Να είναι καλά ο τεχνικός μου και ο Qgas για τις πληροφορίες του.

η διαφορα που ειδες οποτε δεν ειναι μονο απο τα μπεκ, αλλαξες συστημα ολοκληρο, να εχεις μια διαφορα μεχρι 3-5% απο μπεκ ειναι λογικο, μεγαλυτερη δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει μονο απο μπεκ.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Τρί 03 Δεκ, 2013 19:57

Ηλία να σου πω την αλήθεια εγώ μόνο μπεκιέρα ήθελα να αλλάξω από το tartarini αλλά δεν γινόταν αφού το προφιλ των ohm σε hana ήταν κλειδωμένο γι΄αυτό και άλλαξα ολόκληρο το κιτ. Τωρα αν τα υπόλοιπα συντελούν στην μείωση της κατανάλωσης δεν ξέρω. Εσύ είσαι πιό ειδικός από μένα. Γι΄αυτό έγραψα και (γνώμη δικιά μου). Πάντως για την ώρα όλα είναι υπέροχα με το αμάξι και χαίρομαι να το οδηγάω. Ίσως και το tartarini να μην λειτουγούσε σωστά οπότε τώρα η διαφορά να είναι μεγαλύτερη.
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 03 Δεκ, 2013 21:32

pavlos01 έγραψε:Ηλία να σου πω την αλήθεια εγώ μόνο μπεκιέρα ήθελα να αλλάξω από το tartarini αλλά δεν γινόταν αφού το προφιλ των ohm σε hana ήταν κλειδωμένο γι΄αυτό και άλλαξα ολόκληρο το κιτ. Τωρα αν τα υπόλοιπα συντελούν στην μείωση της κατανάλωσης δεν ξέρω. Εσύ είσαι πιό ειδικός από μένα. Γι΄αυτό έγραψα και (γνώμη δικιά μου). Πάντως για την ώρα όλα είναι υπέροχα με το αμάξι και χαίρομαι να το οδηγάω. Ίσως και το tartarini να μην λειτουγούσε σωστά οπότε τώρα η διαφορά να είναι μεγαλύτερη.

και τα μπεκ απο το tartarini ειναι αθλια μπορω να πω και το λογισμικο της αν και ΑΕΒ ειναι για τον π@@τσ@ με ελαχιστες δυνατοτητες, γενικα εχει μειναι πισω αυτη η εταιρια και ο αντιπροσωπος της στην Ελλαδα αστα να πανε στον διαολο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 07 Δεκ, 2013 00:38

pavlos01 έγραψε:Ηλία να σου πω την αλήθεια εγώ μόνο μπεκιέρα ήθελα να αλλάξω από το tartarini αλλά δεν γινόταν αφού το προφιλ των ohm σε hana ήταν κλειδωμένο γι΄αυτό και άλλαξα ολόκληρο το κιτ. Τωρα αν τα υπόλοιπα συντελούν στην μείωση της κατανάλωσης δεν ξέρω. Εσύ είσαι πιό ειδικός από μένα. Γι΄αυτό έγραψα και (γνώμη δικιά μου). Πάντως για την ώρα όλα είναι υπέροχα με το αμάξι και χαίρομαι να το οδηγάω. Ίσως και το tartarini να μην λειτουγούσε σωστά οπότε τώρα η διαφορά να είναι μεγαλύτερη.

14 Δεκεμβριου το πρωτο opel insignia turbo 2.0 αμεσου ψεκασμου θα τοποθετηθει στη Ελλαδα απο την QGAS !!
καταργει προερετικα την βενζίνη αφου το αμαξι θα ξεκινά με υγραεριο και μονο αν μεινει απο αυτο θα γυρνα βενζίνη βελτιωνοντας κατα πολυ την αποδοση του αυτοκινητου
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 76 επισκέπτες