Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Renault Trafic - Πέμπτη φορά αντλία βενζίνης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Renault Trafic - Πέμπτη φορά αντλία βενζίνης

Δημοσίευσηαπό manoliss » Παρ 21 Αύγ, 2015 09:55

fokion έγραψε:η ανλτια ΨΥΧΕΤΑΙ απο την βενζινα που περναει μεσα της πολυ περισσότερο δε απο την βενζινα μεσα στην οποια ειναι εμβαπτισμενη...

Ποιος βαζει το χερι του στη φωτια οτι μετα απο μια ωρα ταξιδι και μη λειτουργεια της αντλιας η πιεση στο κυκλωμα εχει ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ για.... "ακαριαια" αλλαγη?????

εδω τα μισα αυτοκινητα που δε παιρνουν μπροστα ειναι γιατι κατουρανε τα μπεκ......

ποσο απιθανο ειναι να κολλησει επειδη δεν λειτουργει???

θυμιζω επίσεις οτι οι περισσότερες ανλιες βενζινης καιγονται στην εκκινηση.... και σπανιως εν κινηση.....

παλιο μηχανολογικό ρητο

it isnt broken if it isn't there...

Ελπιζω μονο να μην βρεθεις ποτέ σαν ο απεναντι μου που κανει προσπερασμα.....

να απαντησω κατά την γνωμη μου...φιλικα παντα
η ανλτια ΨΥΧΕΤΑΙ απο την βενζινα που περναει μεσα της πολυ περισσότερο δε απο την βενζινα μεσα στην οποια ειναι εμβαπτισμενη...
συμφωνω αλλα και το μεταλικο περιβλημα της αντλιας λειτουργει σαν ψυκτρα όταν ερχετε σε επαφη με το καυσιμο....

Ποιος βαζει το χερι του στη φωτια οτι μετα απο μια ωρα ταξιδι και μη λειτουργεια της αντλιας η πιεση στο κυκλωμα εχει ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ για.... "ακαριαια" αλλαγη?????αν δεν χανεις από πυθενα πιεση αρα το κυκλω μα σου είναι σωστο δεν εχεις θεμα...αν χανεις εστω και λιγο πιεση θα εχεις θεμα και στη λειτουργια βενζινας

εδω τα μισα αυτοκινητα που δε παιρνουν μπροστα ειναι γιατι κατουρανε τα μπεκ......εχεις πρόβλημα το οποιο εχεις εντοπισει....αρα φτιαχτο

ποσο απιθανο ειναι να κολλησει επειδη δεν λειτουργει??? οσο απιθανο είναι και οτν λειτουργει του πατερα μου του καηκε η νατλια εν κινηση,,,,,και εξαλλου εχει ηδη λειτουργησει κατά την εκκινηση

Ελπιζω μονο να μην βρεθεις ποτέ σαν ο απεναντι μου που κανει προσπερασμα.....

σε καμια περιπτωση και σε κανεναν
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό NIKOSSIN » Παρ 21 Αύγ, 2015 10:49

Ολα αυτα που γραφετε τα εχω σκεφτει και με προβληματιζουν, αν τοποθετησω τον ρελε θα κανω τοσο εξαντλητικες δοκιμες στην λειτουργεια του για να ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται ποτε να δημιουργησει προβλημα, αν κατι δεν λειτουργει σωστα ακυρωνω τελιος την λειτουργεια υγραεριου και λειτουργω το αυτοκινητο μονο με βενζινη.
Τουλαχιστον μεχρι σημερα οχι δεν εχω κερδισει απο την λειτουργεια με υγραεριο αλλα εχω πληρωση και απο πανω πολυ περισσοτερα.
Δεν θελω με κανενα κοστος να ερθω αντιμετωπος με δυσαρεστες καταστασεις.
NIKOSSIN

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό manoliss » Κυρ 23 Αύγ, 2015 02:21

NIKOSSIN έγραψε:Ολα αυτα που γραφετε τα εχω σκεφτει και με προβληματιζουν, αν τοποθετησω τον ρελε θα κανω τοσο εξαντλητικες δοκιμες στην λειτουργεια του για να ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται ποτε να δημιουργησει προβλημα, αν κατι δεν λειτουργει σωστα ακυρωνω τελιος την λειτουργεια υγραεριου και λειτουργω το αυτοκινητο μονο με βενζινη.
Τουλαχιστον μεχρι σημερα οχι δεν εχω κερδισει απο την λειτουργεια με υγραεριο αλλα εχω πληρωση και απο πανω πολυ περισσοτερα.
Δεν θελω με κανενα κοστος να ερθω αντιμετωπος με δυσαρεστες καταστασεις.

ειχεις 3 επιλογες...
το δουλευεις με το ρελλε και δεν πιστευω ότι θα εχεις πρόβλημα
το δουλευεις χωρις ρελλε και ξαναλαζεις τρομπα
το δουλευεις βενζινα....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό NIKOSSIN » Κυρ 23 Αύγ, 2015 10:01

Περιμένω τον ρελε από Θεσσαλονίκη και να ανοίξει το συνεργείο γιατί είναι κλειστό λόγω διακοπών και θα δω πως θα λειτουργεί θα ενημερώσω άμεσα
NIKOSSIN

Δημοσίευσηαπό cmax » Κυρ 23 Αύγ, 2015 10:47

Εχω τοποθετησει ρελε εδω και 1 χρονο. Δεν εχω κανενα προβλημα και δεν υπαρχουν ουτε κοψιματα στις αλλαγες καυσιμου. Σαν να μην υπαρχει ενα πραμα.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό NIKOSSIN » Κυρ 23 Αύγ, 2015 12:59

Σε παρακαλω γραψε μου που τον προμηθευτηκες και που τον τοποθετησες, αν αυτο το επιτρεπουν οι διαχειριστες του φορουμ
NIKOSSIN

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 23 Αύγ, 2015 16:32

NIKOSSIN έγραψε:Σε παρακαλω γραψε μου που τον προμηθευτηκες και που τον τοποθετησες, αν αυτο το επιτρεπουν οι διαχειριστες του φορουμ

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τη δημοσίευση . Άλλωστε είναι κάτι που ενδιαφέρει πάρα πολλούς...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 24 Αύγ, 2015 19:03

Διαφορετικές αποψεις - απολυτα σεβαστες...

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πας να παρεις μια κρισιμη αποφαση χωρις να εχεις το τεχνικο υποβαθρο να καταλαβεις το τι και πως.

Αρα δεν ξερεις τι ρισκαρεις.... περαν απο το πορτοφολι σου βεβαια....

Τελος παντων δικο σου αυτοκινητο δικα σου χρηματα δικη σου αποφαση.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 24 Αύγ, 2015 22:44

Fokion , σίγουρα με το σύστημα αυτό η αντλία "χαλαρώνει" και δεν ζορίζεται . Η αντλία χαλάει όταν ζορίζεται με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται γιατί δεν εκτονώνει την πίεση που σηκώνει αφού δεν ψεκάζουν τα μπέκ .
Προσωπικά πιστεύω ότι αλλού είναι το θέμα . Δλδ θα δουλέψει η αντλία κάποια στιγμή που θα τη χρειαστείς???.
Πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το καβλιτζέκι ???. Θα δώσει το ρεύμα για να δουλέψει η αντλία ???.
Και στην τελική , κάθε πόσα χιλιόμετρα χαλάει πχ με χρήση βενζίνας και σε πόσα με χρήση υγραερίου ???
Αξίζει δλδ το ρίσκο για καμιά κατοστή ευρώ να διακινδυνεύσει κάποιος την ασφάλεια του ????

Αυτά απο εμένα...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tgi » Τρί 25 Αύγ, 2015 08:36

Alxnks έγραψε:Αυτό το "ρελεδακι" κάτι μου λέει οτι είναι ενα πολύ απλό και πολύ υπερτιμημενο ρελεδακι αυτοκινήτου, κοστους ουτε 5 ευρώ, τοποθετημένο σε ενα πλαστικό κουτί και με 4 κομματια καλώδιο 15-20 ποντων στις επαφες του.
Μπορεί οποίος το έχει ηδη ή αγοράσει μελλοντικά, να ανοίξει το καπακι να δουμε τι έχει μέσα;

Το ρελαδεακι αυτό είναι κύκλωμα ηλεκτρονικό. Εγώ το έφτιαξαν εξ αρχής. Αν θέλει κάποιος μπορώ να του στείλω το κύκλωμα μαζι με εξηγήσεις για το πως δουλεύει
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 67 επισκέπτες