fokion έγραψε:η ανλτια ΨΥΧΕΤΑΙ απο την βενζινα που περναει μεσα της πολυ περισσότερο δε απο την βενζινα μεσα στην οποια ειναι εμβαπτισμενη...
Ποιος βαζει το χερι του στη φωτια οτι μετα απο μια ωρα ταξιδι και μη λειτουργεια της αντλιας η πιεση στο κυκλωμα εχει ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ για.... "ακαριαια" αλλαγη?????
εδω τα μισα αυτοκινητα που δε παιρνουν μπροστα ειναι γιατι κατουρανε τα μπεκ......
ποσο απιθανο ειναι να κολλησει επειδη δεν λειτουργει???
θυμιζω επίσεις οτι οι περισσότερες ανλιες βενζινης καιγονται στην εκκινηση.... και σπανιως εν κινηση.....
παλιο μηχανολογικό ρητο
it isnt broken if it isn't there...
Ελπιζω μονο να μην βρεθεις ποτέ σαν ο απεναντι μου που κανει προσπερασμα.....
να απαντησω κατά την γνωμη μου...φιλικα παντα
η ανλτια ΨΥΧΕΤΑΙ απο την βενζινα που περναει μεσα της πολυ περισσότερο δε απο την βενζινα μεσα στην οποια ειναι εμβαπτισμενη...
συμφωνω αλλα και το μεταλικο περιβλημα της αντλιας λειτουργει σαν ψυκτρα όταν ερχετε σε επαφη με το καυσιμο....
Ποιος βαζει το χερι του στη φωτια οτι μετα απο μια ωρα ταξιδι και μη λειτουργεια της αντλιας η πιεση στο κυκλωμα εχει ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ για.... "ακαριαια" αλλαγη?????αν δεν χανεις από πυθενα πιεση αρα το κυκλω μα σου είναι σωστο δεν εχεις θεμα...αν χανεις εστω και λιγο πιεση θα εχεις θεμα και στη λειτουργια βενζινας
εδω τα μισα αυτοκινητα που δε παιρνουν μπροστα ειναι γιατι κατουρανε τα μπεκ......εχεις πρόβλημα το οποιο εχεις εντοπισει....αρα φτιαχτο
ποσο απιθανο ειναι να κολλησει επειδη δεν λειτουργει??? οσο απιθανο είναι και οτν λειτουργει του πατερα μου του καηκε η νατλια εν κινηση,,,,,και εξαλλου εχει ηδη λειτουργησει κατά την εκκινηση
Ελπιζω μονο να μην βρεθεις ποτέ σαν ο απεναντι μου που κανει προσπερασμα.....
σε καμια περιπτωση και σε κανεναν