erimitis έγραψε:Βαλσαμη ολα παιζουν φιλε και συμφωνο μαζι σου.Επειδη ομως καθε μερα κανω κατ ελαιστον 60 χιλιομετρα δεν γινεται να ειμαι βενζινοκινητος.Θα την βρουμε την ακρη που θα παει.Θα δεις παντα υπαρχει η χρυση τομη
erimitis έγραψε:Λοιπον και επειδη πολλα λετε και οσοι με ξερουν απο αλλα νηματα ειμαι ανθρωπος που αγαπω την αληθεια και τους αριθμους.
Συνολικα 130000 χλμ με υγραεριο.
Αν πουμε μεση καταναλωση 8 στα 800 και τιμες υγραεριου 0,75 και βενζινης 1,40 εχουμε και λεμε.
Τα 130.000 χλμ ειναι 10.400 λιτρα καυσιμου.
Αν ηταν υγραεριο το κοστσος θα ηταν 7800
Αν ηταν βενζινη το κοστος θα ηταν 14560
Στο ποσο αυτο αφιρεστε 1300 τοποθετησει υγραεριου και 1600 ευρω βλαβες δηλαδη το υγραεριο μας κοστισε συνολικα 7800+1300+1600=10700
Παρα τις βλαβες λοιπον εχουμε συνολικο κερδος 14560-10700=3860
Φανταζομαι οτι παλυ ειναι καλα.
Παρενθεση απο την τελευταια τοποθετηση βαλβιδων το αμαξι ειναι σαν καινουριο με το ζορι κραταω το ποδι μου να μην πατησει το γκαζι.
panosopel έγραψε:Κανα εξαμηνο το αμαξι πηγαινε με το ζορι στις ανηφορες,σημερα η κατασταση παραγινε εσβηνε με πολλα χιλιομετρα εν κινησει και συνεχως ενω δεν τραβαγε σε καμια ανηφορα παραλληλα ακουγα και κατι θορυβους αυριο το παω στο μαστορα να το ανοιξει για βαλβιδες.
Σε χαμηλες ταχυτητες και ανηφορες η κατασταση τραγικη...
Πλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει να κανει η ζημια με βαλβιδες,ξερει κανεις τι βαλβιδες πρεπει να βαλω σιγουρα ενισχυμενες αλλα απο τι υλικα??
Επισης θα το εκτιμουσα αμα μου αφηνανε οι παθοντες η οι γνωστες κανα τηλεφωνο απο μαστορες που κανουν αυτη την δουλεια(να φτιαχνουν βαλβιδες για υγραεριο)
Οι βαλβιδες που εχει το αμαξι ειναι υδραυλικες δεν ξερω αμα παιζει κανενα ρολο...
Ελπιζω να ειναι κατι αλλο απο βαλβιδες αλλα ειναι σχεδον απιθανο...
panosopel έγραψε:Κανα εξαμηνο το αμαξι πηγαινε με το ζορι στις ανηφορες,σημερα η κατασταση παραγινε εσβηνε με πολλα χιλιομετρα εν κινησει και συνεχως ενω δεν τραβαγε σε καμια ανηφορα παραλληλα ακουγα και κατι θορυβους αυριο το παω στο μαστορα να το ανοιξει για βαλβιδες.
Σε χαμηλες ταχυτητες και ανηφορες η κατασταση τραγικη...
Πλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει να κανει η ζημια με βαλβιδες,ξερει κανεις τι βαλβιδες πρεπει να βαλω σιγουρα ενισχυμενες αλλα απο τι υλικα??
Επισης θα το εκτιμουσα αμα μου αφηνανε οι παθοντες η οι γνωστες κανα τηλεφωνο απο μαστορες που κανουν αυτη την δουλεια(να φτιαχνουν βαλβιδες για υγραεριο)
Οι βαλβιδες που εχει το αμαξι ειναι υδραυλικες δεν ξερω αμα παιζει κανενα ρολο...
Ελπιζω να ειναι κατι αλλο απο βαλβιδες αλλα ειναι σχεδον απιθανο...
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 87 επισκέπτες
|
|
|