BOURTZI έγραψε:Για να βαζουμε σε μια σειρα τα πραγματα πρεπει να να φερουμε 2 αληθειες που εχουν να κανουν με τις αντλιες βενζινης και ειανι τα εξης..
Οταν τοποθετουμε υγρο ψεκασμο δεν πρεπει να εκμεταλευομαστε την ηδη υπαρχουσα γραμμη ρευματος για την αντλια βενζινης γιατι ειναι αδυνατον αυτη η γραμμη να καλυψει τις αναγκες και των δυο.
Στον αεριο ψεκασμο μας καλυπτουν ακομη και 5 λιτρα καυσιμου στο ρεζερβουαρ γιατι πλεον οι αντλιες δεν ψυχονται αποτην βενζινη που υπαρχει μεσα στο τεποζιτο,αλλα απο την βενζινη που επιστρεφει λουζοντας την αντλια.Αυτος ειναι και ο λογος που τα επιστρεφομενα συνδεονται στην αντλια και οχι σε οποιοδηποτε τυχαιο σημειο στο τεποζιτο οπως σε πολλα πετρελαια.

gakost έγραψε:Δεν υπάρχει διαχωρισμός για πρώτης τοποθέτησης (αυτό που κακώς ονομάζουμε γνήσιο) ή τρίτου κατασκευαστή. ΟΛΑ καλύπτονται από 2ετή εγγύηση
http://ec.europa.eu/consumers/cons_int/ ... _final.pdf
Σελ 10Ο πωλητής ευθύνεται δυνάμει του άρθρου 3, όταν η έλλειψη συμμόρφωσης εκδηλώνεται εντός δύο ετών από την παράδοση του αγαθού.
BOURTZI έγραψε:Οταν τοποθετουμε υγρο ψεκασμο δεν πρεπει να εκμεταλευομαστε την ηδη υπαρχουσα γραμμη ρευματος για την αντλια βενζινης γιατι ειναι αδυνατον αυτη η γραμμη να καλυψει τις αναγκες και των δυο.
BOURTZI έγραψε:Στον αεριο ψεκασμο μας καλυπτουν ακομη και 5 λιτρα καυσιμου στο ρεζερβουαρ γιατι πλεον οι αντλιες δεν ψυχονται αποτην βενζινη που υπαρχει μεσα στο τεποζιτο,αλλα απο την βενζινη που επιστρεφει λουζοντας την αντλια.
tgi έγραψε:Τι να πώ ρε παιδιά...
εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η αντλία δεν λειτουργούσε και έδωσα 300 ευρώ για αντικατάσταση!!!
BOURTZI έγραψε:tgi έγραψε:Τι να πώ ρε παιδιά...
εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η αντλία δεν λειτουργούσε και έδωσα 300 ευρώ για αντικατάσταση!!!
Η αλλιως κρατας το πλαστικο και αλλαζεις το βαρελακι με 80ευρ,εφ'οσον υπαρχει στην αγορα.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 44 επισκέπτες
|
|
|