papy2 έγραψε:Τα μπεκ ιδιως αμα ειναι λοβατο θα τα ακουτε να χτυπουν οτι και να κανετε!!! Η μονη λυση ειναι να βαλετε αλλο συστημα οπως πχ πρινς που δεν εχει ηλ/κα μπεκ αλλα κανονικα σαν της βενζινης της γιαπωνεζικης εταιριας κειλιν. Αλλα αυτο ειναι προς το παρον ασυμφορο για ολους , εκτος αμα εχουν και αλλα προβληματα με το κιτ τους οπως ειχα εγω και το ξηλωσα τελειως το λοβατο που ειχα στο αμαξι.
papy2 έγραψε:Τα μπεκ ιδιως αμα ειναι λοβατο θα τα ακουτε να χτυπουν οτι και να κανετε!!! Η μονη λυση ειναι να βαλετε αλλο συστημα οπως πχ πρινς που δεν εχει ηλ/κα μπεκ αλλα κανονικα σαν της βενζινης της γιαπωνεζικης εταιριας κειλιν. Αλλα αυτο ειναι προς το παρον ασυμφορο για ολους , εκτος αμα εχουν και αλλα προβληματα με το κιτ τους οπως ειχα εγω και το ξηλωσα τελειως το λοβατο που ειχα στο αμαξι.
BOURTZI έγραψε:papy2 έγραψε:Τα μπεκ ιδιως αμα ειναι λοβατο θα τα ακουτε να χτυπουν οτι και να κανετε!!! Η μονη λυση ειναι να βαλετε αλλο συστημα οπως πχ πρινς που δεν εχει ηλ/κα μπεκ αλλα κανονικα σαν της βενζινης της γιαπωνεζικης εταιριας κειλιν. Αλλα αυτο ειναι προς το παρον ασυμφορο για ολους , εκτος αμα εχουν και αλλα προβληματα με το κιτ τους οπως ειχα εγω και το ξηλωσα τελειως το λοβατο που ειχα στο αμαξι.
Δεν το δεχομαι!!!Μονο σε starlet '96 τον εχω ακουσει και παλι ομως το παρεδωσα αθορυβο με lovato smart.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες
|
|
|