Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

τα μπεκ ακουγονται σαν diesel

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: τα μπεκ ακουγονται σαν diesel

Δημοσίευσηαπό antoine » Κυρ 26 Φεβ, 2012 23:13

Η Καλύτερη λύση για να εξαλειφθεί ο θόρυβος των μπέκ είναι να στηριχτούνε με μικρά κυλινδρικά συνεμπλόκ που έχουν πάσο δεξιά και αριστερά έτσι δεν μεταφέρετε ο θόρυβος!
antoine
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό ginakos » Δευτ 27 Φεβ, 2012 13:28

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΠΙΑΣΗΣ ΤΑ ΠΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΗΝΙΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΟΡΗΒΟΣ ΕΛΑΤΟΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 27 Φεβ, 2012 13:50

Όλα τα μπεκ παράγουν θόρυβο, με τα απλά μπεκ τύπου ηλεκτροβαλβίδας (πχ Lovato, Attiker κλπ) να παράγουν συνήθως περισσότερο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα μπεκ δεν πρέπει να ακουμπούν σε κανένα μέρος του κινητήρα ή του αυτοκινήτου, παρά να στηρίζονται στις βάσεις τους. Έτσι αποφεύγονται οι περισσότεροι ενοχλητικοί θόρυβοι και συντονισμοί.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Δευτ 27 Φεβ, 2012 21:28

Ολες οι αποψεις σωστες ,πρεπει ομως να συμπεριλαβουμε και τα full group αυτοκινητα που επειδη συγχρονιζονται ακουγονται περισσοτερο εως και ενοχλητικα ειδικα στο ρελαντι.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό papy2 » Παρ 23 Μαρ, 2012 17:03

Τα μπεκ ιδιως αμα ειναι λοβατο θα τα ακουτε να χτυπουν οτι και να κανετε!!! Η μονη λυση ειναι να βαλετε αλλο συστημα οπως πχ πρινς που δεν εχει ηλ/κα μπεκ αλλα κανονικα σαν της βενζινης της γιαπωνεζικης εταιριας κειλιν. Αλλα αυτο ειναι προς το παρον ασυμφορο για ολους , εκτος αμα εχουν και αλλα προβληματα με το κιτ τους οπως ειχα εγω και το ξηλωσα τελειως το λοβατο που ειχα στο αμαξι.
MB 200 K -prins VSI- Ι με τα κιτρινα μπεκ.
papy2

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 24 Μαρ, 2012 09:06

papy2 έγραψε:Τα μπεκ ιδιως αμα ειναι λοβατο θα τα ακουτε να χτυπουν οτι και να κανετε!!! Η μονη λυση ειναι να βαλετε αλλο συστημα οπως πχ πρινς που δεν εχει ηλ/κα μπεκ αλλα κανονικα σαν της βενζινης της γιαπωνεζικης εταιριας κειλιν. Αλλα αυτο ειναι προς το παρον ασυμφορο για ολους , εκτος αμα εχουν και αλλα προβληματα με το κιτ τους οπως ειχα εγω και το ξηλωσα τελειως το λοβατο που ειχα στο αμαξι.

Δεν το δεχομαι!!!Μονο σε starlet '96 τον εχω ακουσει και παλι ομως το παρεδωσα αθορυβο με lovato smart.
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό johnios » Σάβ 24 Μαρ, 2012 12:14

papy2 έγραψε:Τα μπεκ ιδιως αμα ειναι λοβατο θα τα ακουτε να χτυπουν οτι και να κανετε!!! Η μονη λυση ειναι να βαλετε αλλο συστημα οπως πχ πρινς που δεν εχει ηλ/κα μπεκ αλλα κανονικα σαν της βενζινης της γιαπωνεζικης εταιριας κειλιν. Αλλα αυτο ειναι προς το παρον ασυμφορο για ολους , εκτος αμα εχουν και αλλα προβληματα με το κιτ τους οπως ειχα εγω και το ξηλωσα τελειως το λοβατο που ειχα στο αμαξι.

Έχω lovato το οποίο δεν έχει καμία διαφορά στο αφτί όταν λειτουργεί με υγραέριο από όταν λειτουργεί με βενζίνη.
Στην αρχή που το εγκατέστησα ακουγόταν σαν diesel και ήταν πολύ ενοχλητικό! Ήταν καθαρά θέμα συντονισμού μεταξύ των μπεκ και του πλαστικού καλύμματος του κινητήρα που έπαιζε το ρόλο ηχείου και δυνάμωνε το θόρυβο. Οπότε ναι, γίνεται και lovato και αθόρυβο!
johnios

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό patouxas » Σάβ 24 Μαρ, 2012 15:06

και σε μενα με zavoli ακουγονται τα μπεκ.στο ρελαντι μονο τα ακουω αρκετα και λιγουλακι ενοχλητικα...
toyota corolla sedan '99 1332 cc.zavoli kit με λαδιερα 50.000 km.ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ(5-1-2013)
patouxas

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 26 Μαρ, 2012 00:22

BOURTZI έγραψε:

Δεν το δεχομαι!!!Μονο σε starlet '96 τον εχω ακουσει και παλι ομως το παρεδωσα αθορυβο με lovato smart.

Ενοεις prins με μπεκ keihin να μας πει ο φίλος bourtzi ως εγκαταστατης τη γνώμη του για τα ΚΕΙΗΙΝ !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Δευτ 26 Μαρ, 2012 07:58

Οντως τα keihin ειναι απο αποψη τεχνολογιας ειναι μπροστα απο τα υπολοιπα για το υγραεριο.
Ειναι ομως too much μιας και δεν ειναι απαραιτητη αυτη η τεχνολογια στον αεριο ψεκασμο!
Ολα τα υπολοιπα ρυθμιζονται αλλαζοντας ζιγκλερ, αυτα?
Εν ολιγοις αν θελαμε αλλου ειδους τεχνολογια ας πουμε ενα κιτ για αγωνες με υγραεριοκινηση θα διαλεγα εναν αγραφο φτηνο εγκεφαλο απο το εμποριο,2 μικρες δεξαμενες αντι για μια μεγαλη,καλωδια απο το εμποριο για να φτιαξω την δικια μου πλεξουδα,και 2 μειωτηρες διαδοχικης λειτουργιας σε σειρα.Τα μπεκ θα τα εβαζα keihin.(Ολα αυτα αν θελαμε αεριο ψεκασμο για να μην γινονται παρεξηγησεις)
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες