theeo έγραψε:στη χώρα που ζούμε αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές, ο άλλος που δεν ξεχωρίζει το κιλό από το λίτρο γίνεται μάστορας και λερώνει τα χέρια του με γράσο. Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, διαβάζωντας όμως εδώ μέσα θα βρείς άκρη
cmax έγραψε:theeo έγραψε:στη χώρα που ζούμε αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές, ο άλλος που δεν ξεχωρίζει το κιλό από το λίτρο γίνεται μάστορας και λερώνει τα χέρια του με γράσο. Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, διαβάζωντας όμως εδώ μέσα θα βρείς άκρη
Λυπαμε πολυ για αυτην την "ρατσιστικη" δηλωση σου, ειδικα απο εναν "εξυπνο" που παιρνει τα γραμματα.
Αυτο εχω να πω μονο.
theeo έγραψε:cmax έγραψε:theeo έγραψε:στη χώρα που ζούμε αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές, ο άλλος που δεν ξεχωρίζει το κιλό από το λίτρο γίνεται μάστορας και λερώνει τα χέρια του με γράσο. Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, διαβάζωντας όμως εδώ μέσα θα βρείς άκρη
Λυπαμε πολυ για αυτην την "ρατσιστικη" δηλωση σου, ειδικα απο εναν "εξυπνο" που παιρνει τα γραμματα.
Αυτο εχω να πω μονο.
αφού θίχτηκες μάλλον θεωρείς τον εαυτό σου 'μάστορα' και όχι μάστορα,
αν ανατρέξεις στο φόρουμ τα παράπονα για τα 'μαστορια' είναι αμέτρητα.
η λεξούλα "ρατσιστικη" 'φοριέται' πολύ και από πολλούς τελευταία..
κάποιοι 'τα παίρνουν' τα γράμματα, δυστυχώς όχι όλοι
theeo έγραψε:στη χώρα που ζούμε αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές, ο άλλος που δεν ξεχωρίζει το κιλό από το λίτρο γίνεται μάστορας και λερώνει τα χέρια του με γράσο. Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, διαβάζωντας όμως εδώ μέσα θα βρείς άκρη
hlias έγραψε:theeo έγραψε:στη χώρα που ζούμε αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές, ο άλλος που δεν ξεχωρίζει το κιλό από το λίτρο γίνεται μάστορας και λερώνει τα χέρια του με γράσο. Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, διαβάζωντας όμως εδώ μέσα θα βρείς άκρη
Φανταζομαι οτι οσοι εχουν σπουδασει γιατι τα επαιρναν τα γραμματα ειναι αψογοι και αλαθανστοι στις εργασιες τους, ετσι?
Μηπως και ο Σπυρος τελικα δεν τα επαιρνε τα γραμματα ο καημενος?
https://www.youtube.com/watch?v=tPkGxHN ... bjckAamynw
Αφιερωστε ολοι μιση ωριτσα και δειτε το, ειναι κατι που αξιζει απο καποιον που δεν εχει ταβανι και προσπαθει στη χωρα μας.
Petrosk έγραψε:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και δεν χρειάζεται να παρεξηγηθούμε! Υπάρχουν οι γιατροί και τα γιατρουδακια! Παντού και στα πάντα! Στα δύσκολα θέλεις έναν γιατρό και όχι γιατρουδακι! Να σας ρωτήσω κατι! Λέτε να φταίει η βαλβίδα ρελαντί η να θέλει καθαρισμό η πεταλούδα εισαγωγής; Υπάρχει περίπτωση;
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 44 επισκέπτες
|
|
|