Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλήματα με Prins Silverline

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβλήματα με Prins Silverline

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 22 Ιούλ, 2014 21:34

ggakias52 έγραψε:φιλε μου πριν 2μιση χρονια που το αγορασα αυτο πουλαγανε με αυτα τα μπεκ.αν τωρα μεσα σε 2μιση χρονια ειναι για πεταμα τα μπεκακια παει να πει οτι ειναι αχρηστα.και εκτος αυτο, αυτο που λες περι καθαρισμα ο επισημος εγκαταστατης δεν μου το ειχε αναφερει.

Δεν ειναι ετσι ρε φιλε δεν ειναι αχρηστα θελουν καθαρισμα και καλιμπραρισμα εχουν λιγο κοστος 40-50 ευρω αντι αυτου βαλε κανενα οπως hana η αλλο τυπου βενζινης
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό ggakias52 » Τρί 22 Ιούλ, 2014 23:40

προσεξε να δεις.οταν πληρωνεις ανα συστημα prins 1350 ευρο το οποιο το πληρωνεις για αξιοποιστο και για να μην εισαι συνεχεια στα συνεργεια,και μια σβηνει στο ρελαντι,την αλλη τα λαμπακια γραφουν οτι νανε βγαζεις εκτος τον αισθητηρα λαμδα να μην εχει προβληματα γενικοτερα ασχολισε ολο με αυτο αστα να πανε.εχουμε πολλα περισοτερα να κανουμε απο το να τρωμε τον χρονο μας στα συνεργεια και να πεταμε και λεφτα μας,50 απο εδω 40 απο εκει 20 για βεβαιωση κτεο ποιο το οφελος?και το βασικοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει σωστη ενημερωση..... ;)
ggakias52

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 23 Ιούλ, 2014 00:54

ggakias52 έγραψε:προσεξε να δεις.οταν πληρωνεις ανα συστημα prins 1350 ευρο το οποιο το πληρωνεις για αξιοποιστο και για να μην εισαι συνεχεια στα συνεργεια,και μια σβηνει στο ρελαντι,την αλλη τα λαμπακια γραφουν οτι νανε βγαζεις εκτος τον αισθητηρα λαμδα να μην εχει προβληματα γενικοτερα ασχολισε ολο με αυτο αστα να πανε.εχουμε πολλα περισοτερα να κανουμε απο το να τρωμε τον χρονο μας στα συνεργεια και να πεταμε και λεφτα μας,50 απο εδω 40 απο εκει 20 για βεβαιωση κτεο ποιο το οφελος?και το βασικοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει σωστη ενημερωση..... ;)

Κοιτά ολα εχουν να κανουν με τον εγκαταστατη . Εχω ενα gr vitara 1.6 με τα ιδια μπεκ εδω και 45.000 χιλ με αλλαγη φιλτρων καθε 25.000 που δεν μασάει τιποτα κια πολλα αλλα .. Φερτο να το δούμε αν θες .. Να σε βοηθήσουμε .. Δεν εινσι κατι δυσκολο το jimmy ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό ggakias52 » Τετ 23 Ιούλ, 2014 20:01

κοιτα δεν ξερω αν ειναι θεμα εγκαταστατη το οτι χαλασαν τα μπεκ.αυτα τα hana τα φορα η prins?
ggakias52

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 24 Ιούλ, 2014 00:51

ggakias52 έγραψε:κοιτα δεν ξερω αν ειναι θεμα εγκαταστατη το οτι χαλασαν τα μπεκ.αυτα τα hana τα φορα η prins?

Όχι εινσι η πιο φθηνη λυση για αντικατάσταση των μπεκ ηλεκτροβαλβιδας με μπεκ τυπου βενζινης .. Μπορεις να βάλεις και τα Prins η τα ΚΕΙΗΙΝ .. Θα ξεφύγει η τιμη ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Πέμ 24 Ιούλ, 2014 02:55

Qgas να σε ρωτησω κατι θελω !

μπεκ τυπου βενζινης μπορουν να μπουν σε οποιοδηποτε συστημα υγραεριου ; ας πουμε η landirenzo δεν εχει αλλα πρακτικα μπορει να μπει ; η δεν τα υποστηριζει ;
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Πέμ 24 Ιούλ, 2014 15:34

Τα μπεκ med της landirenzo ειναι τυπου βενζινης

www.ecokinisi.gr
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 24 Ιούλ, 2014 16:00

unstoppablegr έγραψε:Qgas να σε ρωτησω κατι θελω !

μπεκ τυπου βενζινης μπορουν να μπουν σε οποιοδηποτε συστημα υγραεριου ; ας πουμε η landirenzo δεν εχει αλλα πρακτικα μπορει να μπει ; η δεν τα υποστηριζει ;

Μπορουν ναι να μπουν τα μπεκ που φοραει ειναι της med ή τα iplus της ΑΕΒ .. αρκει ο εγκεφαλος να υποστιριζει 2,0 ωμ τροφοδοσια
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό mikelos » Πέμ 31 Ιούλ, 2014 22:52

Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο φορουμ.Θα σας πω και εγω την δικη μου εμπειρία για το συστημα της Prins.
To αυτοκίνητο μου ειναι ενα mercedes clk 200 (w209).Πριν 11 μήνες μετά απο διάβασμα και χωρίς να ξερω τα παιδιά
απο την prins στο Παλαιο Φάληρο αποφάσισα να βαλω το συστημα silverline.
Tα αποτελέσματα μέχρι σήμερα ήταν σαν να μην ειχα βάλει ποτε τίποτα.....:)
Aψογη λειτουργία, δεν καταλαβαίνω καν οτι εχω γκάζι, κατανάλωση στην πόλη βάζω 42ευρώ (με 0,85) και βγαζω 450 με 480 χιλιόμετρα.Απο απόδοση καμια διαφορά εως και λίγο καλύτερα. Ισως γιατι εχω 145,000 χιλιόμετρα και τα μπεκ βενζίνης μπορεί να ειναι λίγο μπουκωμένα. Εννοείται χωρίς λαδιέρα και με 100% μόνο γκάζι μετα το ζέσταμα.
Στα 10.000 χιλιόμετρα ακριβώς που εχω κάνει το αυτοκίνητο ξαφνικά άρχισε να ρετάρει ενω με βενζίνη ολα ηταν οκ.
Αμέσως το πήγα στα παιδιά (qgas) και άμεσα ξεκίνησαν να βρουν τι φταιει.
Αρχικά ξήλωσαν τον πνεύμονα και διαπιστώσαν οτι ειχε πολύ μάκα με αποτέλεσμα να μην σηκώνει πίεση και να μην δουλεύουν και τα μπεκ σωστά. Σημειωτέο οτι γκάζι βάζω μόνο στο χρηματηστήριο απο πίσω μετά απο συμβουλή του εγκαταστάτη.
Τελικά μετα απο επισκευή του (σετ επισκευής) το αποτέλεσμα το ιδιο :(
Τελικά μάλλον βούλωσαν και τα μπέκ η έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα.
Ενώ τα παιδιά αφιλόκερδος βαλε-βγαλε εκαναν οτι μπορούσαν το προβλημα το ειχαμε με τον Αντιπρόσωπο τις prins ο
οποιος στην αρχή δεν παραδεχόταν οτι έφταιγε το σύστημα αλλα το βρόμικο γκαζι............απαράδεκτο για εμένα σε 10.000 χιλιομετρα να υπάρχει αυτο το πρόβλημα.Το πρόβλημα ειναι στο φίλτρο που ειναι απαράδεκτο και ανύπαρκτο.
Έπρεπε ο αντιπρόσωπος να μιλήσει με την prins στην Ολλανδία και τα πει οτι στο Ελλαντα το γκάζι ειναι για τον πο@τσ@
οπως ειναι και η βενζίνη ώστε να εχουν καλύτερο με λαδοπαγίδα επάνω και οχι ενα χαρτινο.
Τελος πάντων αυτα υποθετικά γιατί μπορεί και να έτυχε να είναι και αστοχία υλικού.
Πάντως στην qgas τα παιδιά με βοήθησαν οσο μπορούσαν.
Αύριο θα πάω να βάλω καινούργια μπεκ-μπεκιερα-πνεύμονα χωρίς καμία χρέωση!!! και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι
ευχαριστημένος με το σύστημα για αλλα 100.000 χιλκιομετρα....:)
Παρόλο το πρόβλημα που μου ετυχε (το οποιο μπορεί να ειναι τυχαίο) προτείνω 100% prins.Για την εγκατάσταση εχω πει
παραπάνω την γνώμη μου και δεν λεω αλλα να μην θεωρηθεί διαφήμιση η οτι είμαι παπαγαλάκι.
Οποιος εχει mb μπορεί να έρθει να το δει το αυτοκινητό μου πριν κάνει την εγκατάσταση να διαπιστώσει την δουλεία
Οσο για τον αντιπρόσωπο να βάλει μυαλό γιατί δεν μπορεί να χαλάει το όνομα τις prins!!!
mikelos

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό skarpouzis » Παρ 01 Αύγ, 2014 00:14

Ο Φαρμάκης Fgas που είναι ο αντιπρόσωπος της Prins στην Ελλάδα είναι απαράδεκτος και απόλυτα τσίπης σε θέματα εγγύησης. Επι πλέον οι όροι εγγύησης της Prins καλύπτουν μόνο την προμήθεια των πρός αντικατάσταση εξαρτημάτων. Ούτε το κόστος εργασίας διάγνωσης της βλάβης ούτε το κόστος εργασίας επισκευής. Ευτυχώς ο επαγγελματισμός του QGAS καλύπτει τα κενά της εγγύησης.

Sent from my SM-N900S using Tapatalk
PRINS VSI 1.0 με VALVECARE
VW TOUAREG 3.2 V6 2004 κιν. AZZ
skarpouzis

Δημοσιευσεις: 60

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες