Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο φορουμ.Θα σας πω και εγω την δικη μου εμπειρία για το συστημα της Prins.
To αυτοκίνητο μου ειναι ενα mercedes clk 200 (w209).Πριν 11 μήνες μετά απο διάβασμα και χωρίς να ξερω τα παιδιά
απο την prins στο Παλαιο Φάληρο αποφάσισα να βαλω το συστημα silverline.
Tα αποτελέσματα μέχρι σήμερα ήταν σαν να μην ειχα βάλει ποτε τίποτα.....

Aψογη λειτουργία, δεν καταλαβαίνω καν οτι εχω γκάζι, κατανάλωση στην πόλη βάζω 42ευρώ (με 0,85) και βγαζω 450 με 480 χιλιόμετρα.Απο απόδοση καμια διαφορά εως και λίγο καλύτερα. Ισως γιατι εχω 145,000 χιλιόμετρα και τα μπεκ βενζίνης μπορεί να ειναι λίγο μπουκωμένα. Εννοείται χωρίς λαδιέρα και με 100% μόνο γκάζι μετα το ζέσταμα.
Στα 10.000 χιλιόμετρα ακριβώς που εχω κάνει το αυτοκίνητο ξαφνικά άρχισε να ρετάρει ενω με βενζίνη ολα ηταν οκ.
Αμέσως το πήγα στα παιδιά (qgas) και άμεσα ξεκίνησαν να βρουν τι φταιει.
Αρχικά ξήλωσαν τον πνεύμονα και διαπιστώσαν οτι ειχε πολύ μάκα με αποτέλεσμα να μην σηκώνει πίεση και να μην δουλεύουν και τα μπεκ σωστά. Σημειωτέο οτι γκάζι βάζω μόνο στο χρηματηστήριο απο πίσω μετά απο συμβουλή του εγκαταστάτη.
Τελικά μετα απο επισκευή του (σετ επισκευής) το αποτέλεσμα το ιδιο

Τελικά μάλλον βούλωσαν και τα μπέκ η έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα.
Ενώ τα παιδιά αφιλόκερδος βαλε-βγαλε εκαναν οτι μπορούσαν το προβλημα το ειχαμε με τον Αντιπρόσωπο τις prins ο
οποιος στην αρχή δεν παραδεχόταν οτι έφταιγε το σύστημα αλλα το βρόμικο γκαζι............απαράδεκτο για εμένα σε 10.000 χιλιομετρα να υπάρχει αυτο το πρόβλημα.Το πρόβλημα ειναι στο φίλτρο που ειναι απαράδεκτο και ανύπαρκτο.
Έπρεπε ο αντιπρόσωπος να μιλήσει με την prins στην Ολλανδία και τα πει οτι στο Ελλαντα το γκάζι ειναι για τον πο@τσ@
οπως ειναι και η βενζίνη ώστε να εχουν καλύτερο με λαδοπαγίδα επάνω και οχι ενα χαρτινο.
Τελος πάντων αυτα υποθετικά γιατί μπορεί και να έτυχε να είναι και αστοχία υλικού.
Πάντως στην qgas τα παιδιά με βοήθησαν οσο μπορούσαν.
Αύριο θα πάω να βάλω καινούργια μπεκ-μπεκιερα-πνεύμονα χωρίς καμία χρέωση!!! και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι
ευχαριστημένος με το σύστημα για αλλα 100.000 χιλκιομετρα....

Παρόλο το πρόβλημα που μου ετυχε (το οποιο μπορεί να ειναι τυχαίο) προτείνω 100% prins.Για την εγκατάσταση εχω πει
παραπάνω την γνώμη μου και δεν λεω αλλα να μην θεωρηθεί διαφήμιση η οτι είμαι παπαγαλάκι.
Οποιος εχει mb μπορεί να έρθει να το δει το αυτοκινητό μου πριν κάνει την εγκατάσταση να διαπιστώσει την δουλεία
Οσο για τον αντιπρόσωπο να βάλει μυαλό γιατί δεν μπορεί να χαλάει το όνομα τις prins!!!