Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Tartarini / προβληματα /Help

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Απ: Tartarini / προβληματα /Help

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 19 Οκτ, 2012 23:19

Πιθανόν κάτι από αυτά. Δοκίμασε αν έχεις πρόσβαση να ξεκουμπωσεται τον εγκέφαλο της tartarini και να τον ξαναβαλεται. Είχα παρόμοιο θέμα αλλά λύθηκε έτσι, κάπου δεν πατούσε καλά

Στάλθηκε από το HTC HD2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Re: Tartarini / προβληματα /Help

Δημοσίευσηαπό spark » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 16:10

hlias έγραψε:
spark έγραψε:Αγόρασα ένα chevrolet spark με δώρο tartarini.Είμαι στο δεύτερο γέμισμα της δεξαμενής . Προχθές με μία ταχύτητα 130 χιλιομέτρων/ώρα , έσβησαν τα λαμπάκια από τον επιλογέα αερίου βενζίνης tartarini και μετ;a από δύο τρία λεπτά άναψε το λαμπάκι της βενζίνης. Εχθές πάλι τα ίδια.Πήγα στον αντιπρόσωπο ,συνέδεσε το laptop και ένα άλλο όργανο με βελάκια πάνω κάτω δεξιά αριστερά και υποτίθεται ότι το ρύθμισε με το λειτουργικό της tartarini.Φεύγοντας από εκεί και αφού έκανα 2 χιλιόμετρα έσβησαν τα λαμπάκια του επιλογέα αερίου - βενζίνης tartarini και μετά άναψαν και έδειχνε ότι γύρισε στη βενζίνη.Μπορεί κανείς να μου πεί τι συμβαίνει; Ευχαριστώ.

εαν δεν ειναι start-stop το αυτοκινητο.
οταν εσβησαν τα λαμπακια, αν κατευθειαν αναψε της βενζινης, τοτε κατα πασα πιθανοτητα χανει το σημα στροφων ή εχει δωσει λαθος εντολη απο το προγραμμα για κανονικο ή ασθενες σημα στροφων.
αν εσβησαν ολα μαζι, τοτε μαλλον φταιει η εντολη που εχει παρει για το ανοιγμα διακοπτη.

Σ΄ευχαριστώ Hlias . Προχθές μου είπε ο αντιπρόσωπος της chevrolet ότι ίσως φταίει ο επιλογέας, τον άλλαξε αλλά τίποτε σημειώνεται ότι η εγκατάσταση έγινε από την chevrolet στην Αθήνα και εγώ είμαι σε επαρχία και περιμένω να μου βρει τι φταίει γιατί μου λέει πως την εγγύηση του συστήματος τη δίνει η chevrolet και όχι η tartarini. Τώρα μου λέει ότι φταίει ο εγκέφαλος και πρέπει να τον αλλάξει. Έχω την εντύπωση πως δεν ξέρει καθόλου το αντικείμενο. Ούτε να ρυθμίσει τα παραπάνω που μου γράφεις. Για το ξεκούμπωμα και κούμπωμα του εγκεφάλου που γράφει ένας άλλος φίλος δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι. Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι τώρα όποτε θυμάται ο επιλογέας αερίου - βενζίνης ανάβει με αλλοπρόσαλλες ενδείξεις και νομίζω ότι καίει μόνο βενζίνη. Παρακαλώ για περαιτέρω βοήθεια.
spark

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό spark » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 16:14

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο είναι μόλις 1,5 μηνών καινούριο. Από την αρχή μου δημιουργούσε προβλήματα. Ευχαριστώ
spark

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 16:38

σου εγραψα μερικες πιθανες αιτιες σε καποια λαθη που κανουν μερικοι απειροι εγκαταστατες.
χωρις καποια δεδομενα δεν μπορει να γινει σωστη διαγνωση.
το μονο που μπορεις να κανεις χωρις να πληρωσεις καποια χρηματα, ειναι να πας το αυτοκινητο σου στα κεντρικα στην αθηνα και να απαιτησεις να φτιαχτει η βλαβη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό spark » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 16:42

hlias έγραψε:σου εγραψα μερικες πιθανες αιτιες σε καποια λαθη που κανουν μερικοι απειροι εγκαταστατες.
χωρις καποια δεδομενα δεν μπορει να γινει σωστη διαγνωση.
το μονο που μπορεις να κανεις χωρις να πληρωσεις καποια χρηματα, ειναι να πας το αυτοκινητο σου στα κεντρικα στην αθηνα και να απαιτησεις να φτιαχτει η βλαβη.

στην chevrolet ή στην tartarini;

απέχω 500 km από Αθήνα καταλαβαίνεις
spark

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 16:49

σε αυτον που εγινε η εγκατασταση και σε καλυψε με εγγυηση καλης λειτουργειας.
τα κεντρικα της tartarini ειναι στη θεσσαλονικη ρομποπουλος.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό spark » Τετ 14 Νοέμ, 2012 16:45

hlias έγραψε:σε αυτον που εγινε η εγκατασταση και σε καλυψε με εγγυηση καλης λειτουργειας.

Χθες το πήγα σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και με το διαγνωστικό είδε ότι δεν δουλεύει καθόλου το αέριο. Δεν ψεκάζει δηλαδή και ενώ το γυρνάει από το laptop (λειτουργικό)στο αέριο εκείνο αμέσως ξαναγυρνάει στη βενζίνη.Μου λέει ότι πρέπει να δει την πλεξούδα και ότι κάτι δεν είναι συνδεδεμένο σωστά. 100€ και ότι προκύψει.Έχω εγγύηση από την αντιπροσωπία και περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει.Έλεος σε καινούριο αμάξι.....
spark

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Πέμ 15 Νοέμ, 2012 00:17

spark έγραψε:
hlias έγραψε:σε αυτον που εγινε η εγκατασταση και σε καλυψε με εγγυηση καλης λειτουργειας.

Χθες το πήγα σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και με το διαγνωστικό είδε ότι δεν δουλεύει καθόλου το αέριο. Δεν ψεκάζει δηλαδή και ενώ το γυρνάει από το laptop (λειτουργικό)στο αέριο εκείνο αμέσως ξαναγυρνάει στη βενζίνη.Μου λέει ότι πρέπει να δει την πλεξούδα και ότι κάτι δεν είναι συνδεδεμένο σωστά. 100€ και ότι προκύψει.Έχω εγγύηση από την αντιπροσωπία και περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει.Έλεος σε καινούριο αμάξι.....

Τι εννοείς 100€; Εντός εγγύησης κ θέλουν λεφτά; Κράχτους και λίγο. Κ επικοινωνησε με τον επισημο εισαγωγεα . Καλα ξεμπερδεματα.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό ginakos » Παρ 16 Νοέμ, 2012 12:30

Οταν πατας μηζα και σου περνει μροστα το αυτοκηνητο και ειναι στην αναμονη για να γυρισει υγραεριο,την στιγμη που γυριζει στο πεταει αμεσος στην βενζινη?
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Re: Απ: Tartarini / προβληματα /Help

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 16 Νοέμ, 2012 13:38

Δοκίμασε αυτό που σου είπα με τον εγκέφαλο του υγραερίου.. Κάτι τέτοιοι τύποι χαλάνε το όνομα της εταιρείας.. Επικοινώνησε με την tartarini είναι πολύ σωστοί, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα ότι και να χρειάστηκα, αν και δεν είχα πρόβλημα πότε και με τα δύο αμάξια

Στάλθηκε από το HTC HD2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες