Πιθανόν κάτι από αυτά. Δοκίμασε αν έχεις πρόσβαση να ξεκουμπωσεται τον εγκέφαλο της tartarini και να τον ξαναβαλεται. Είχα παρόμοιο θέμα αλλά λύθηκε έτσι, κάπου δεν πατούσε καλά
Στάλθηκε από το HTC HD2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
hlias έγραψε:spark έγραψε:Αγόρασα ένα chevrolet spark με δώρο tartarini.Είμαι στο δεύτερο γέμισμα της δεξαμενής . Προχθές με μία ταχύτητα 130 χιλιομέτρων/ώρα , έσβησαν τα λαμπάκια από τον επιλογέα αερίου βενζίνης tartarini και μετ;a από δύο τρία λεπτά άναψε το λαμπάκι της βενζίνης. Εχθές πάλι τα ίδια.Πήγα στον αντιπρόσωπο ,συνέδεσε το laptop και ένα άλλο όργανο με βελάκια πάνω κάτω δεξιά αριστερά και υποτίθεται ότι το ρύθμισε με το λειτουργικό της tartarini.Φεύγοντας από εκεί και αφού έκανα 2 χιλιόμετρα έσβησαν τα λαμπάκια του επιλογέα αερίου - βενζίνης tartarini και μετά άναψαν και έδειχνε ότι γύρισε στη βενζίνη.Μπορεί κανείς να μου πεί τι συμβαίνει; Ευχαριστώ.
εαν δεν ειναι start-stop το αυτοκινητο.
οταν εσβησαν τα λαμπακια, αν κατευθειαν αναψε της βενζινης, τοτε κατα πασα πιθανοτητα χανει το σημα στροφων ή εχει δωσει λαθος εντολη απο το προγραμμα για κανονικο ή ασθενες σημα στροφων.
αν εσβησαν ολα μαζι, τοτε μαλλον φταιει η εντολη που εχει παρει για το ανοιγμα διακοπτη.
hlias έγραψε:σου εγραψα μερικες πιθανες αιτιες σε καποια λαθη που κανουν μερικοι απειροι εγκαταστατες.
χωρις καποια δεδομενα δεν μπορει να γινει σωστη διαγνωση.
το μονο που μπορεις να κανεις χωρις να πληρωσεις καποια χρηματα, ειναι να πας το αυτοκινητο σου στα κεντρικα στην αθηνα και να απαιτησεις να φτιαχτει η βλαβη.
hlias έγραψε:σε αυτον που εγινε η εγκατασταση και σε καλυψε με εγγυηση καλης λειτουργειας.
τα κεντρικα της tartarini ειναι στη θεσσαλονικη ρομποπουλος.
spark έγραψε:hlias έγραψε:σε αυτον που εγινε η εγκατασταση και σε καλυψε με εγγυηση καλης λειτουργειας.
τα κεντρικα της tartarini ειναι στη θεσσαλονικη ρομποπουλος.
Χθες το πήγα σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και με το διαγνωστικό είδε ότι δεν δουλεύει καθόλου το αέριο. Δεν ψεκάζει δηλαδή και ενώ το γυρνάει από το laptop (λειτουργικό)στο αέριο εκείνο αμέσως ξαναγυρνάει στη βενζίνη.Μου λέει ότι πρέπει να δει την πλεξούδα και ότι κάτι δεν είναι συνδεδεμένο σωστά. 100€ και ότι προκύψει.Έχω εγγύηση από την αντιπροσωπία και περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει.Έλεος σε καινούριο αμάξι.....
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες
|
|
|