Εχθές το απόγευμα πήρα το αμάξι από συνεργείο και για να κλείσει το κεφάλαιο να παραθέσω τις ενέργειες που έγιναν.
Καταρχάς βρέθηκαν τα ακόλουθα
προβλήματα:1ας καμένος πολλαπλασιαστής ( denso iridium με 10.000 χιλιόμετρα πάνω του και ούτε …)
2 προβληματικές βαλβίδες εξαγωγής.
Η μηχανή είχε πετσικάρει όχι οριζόντια αλλά κάθετα (το αμάξι το πήρα μεταχειρισμένο με 80.000 και δεν μου έχει ανάψει λαμπάκι υπερθέρμανσης ποτέ. Το πώς έγινε αυτό πάλι τι να πω… βάζω στοίχημα πως ήταν από τον προηγούμενο πάντως – σύμπτωμα το αυτοκίνητο έχανε παραφλου).
Επιδιορθώσεις: Πλάνισμα μηχανή και καπάκι (και κάτι άλλο μου είπε δεν συγκράτησα)*.
Αντικατάσταση όλων τον βαλβίδων εξαγωγής με υγραερίου (τελικά έδρες ήταν οκ και τις άφησα).
Αλλαγή στην μηχανή φλάντζες , βίδες κεφάλης και ότι άλλο χρειαζότανε.
Αλλαγή μπουζί (το 1), λαδιά φίλτρα κτλπ (με λιγα λογια service που ήταν και ο καιρός του).
Τέλος τα ακαπέλωτα τα έφτιαξε το συνεργείο…
Συνολικό κόστος 750 διότι έχω συγγένεια με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου
Ουφ πάει και αυτό… λοιπόν στο * τώρα το αμάξι από το πλάνισμα βγάζει κωδικό στον αισθητήρα εκκεντροφόρου (νομίζω) λόγο της αλλαγής αυτής και πρέπει αν βρω προγραμματιστή που να ασχολείται με εγκέφαλο ώστε να διορθωθεί ο κωδικός με τις σωστές του τιμές πλέον ή να απενεργοποιηθεί αυτό το σφάλμα.
Να σημειώσω πως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την μηχανή με αυτό το πρόβλημα μεν αλλά δεν το ρίσκαρα εφόσον κρατάει ακόμη.