papoys έγραψε:antonis132 έγραψε:δεν ειναι κλεφτες οι ανθρωποι, ο ελευθερος επαγγελματιας εχει να πληρωσει το ενοικιο, το τεβε, ικα για το βοηθο του, φθορες στα εργαλεια του, ρευμα-νερο-τηλεφωνο, εφορια, λογιστη και να του μεινει ενα μεροκαματο ...με αλλα πρεπει να καλυψει τα λειτουργικα του εξοδα και να εχει εσοδα απο την εργασια του
μηπως σου εφερε μεταχειρισμενη;
οι καλες μαρκες σε bosch, pierburg, quinton hazel ξεκινουν απο 180Ε
Αντώνη δεν είπα ότι είναι κλέφτης κανείς.
Ο καθένας κάνει την επιλογή του πόσα θέλει να κερδίσει από μια δουλειά.
Αλλά και εγώ πρέπει να σκέπτομαι πόσα έχει η τσέπη μου να δώσει.Πριν 4-5 χρόνια πιθανώς και να τα έδινα τα 200
'η 240 για μια παρόμοια δουλειά γιατί έπαιρνα πάνω από τα διπλά από όσα παίρνω σήμερα.
Όμως κάποιος που θέλει σήμερα να δουλεύει με το ίδιο κέρδος που δούλευε πριν 4-5 χρόνια για μένα είναι
τουλάχιστον άπληστος να μην τον πω κλέφτη.Και μη μου πει κανείς τα έξοδα.Ένα θα πω.Γνωρίζω επαγγελματίες που
μετακινήθηκαν στον ίδιο δρόμο 300-500 μέτρα σε παρόμοιο κατάστημα και πληρώνουν το 1/3 του ενοικίου που πλήρωναν.
Με το δίκιο μου τους συγκεκριμένους θα τους πω κλέφτες αν θέλουν να δουλεύουν με το ίδιο κέρδος που δούλευαν παλιά.
Edit. Α και η bosh όπως είδα στο ιντερνετ (πλήρης με τα πλαστικά της) έχει 104 ευρώ με ΦΠΑ και όχι 180 που αναφέρης.
παππου το εξουσιοδοτημενο πρεπει να σου βαλει το γνησιο ανταλλακτικο (εχει στοχους στα ανταλλακτικα και πεναλτι σε περιπτωση που δεν τους πιασει απο την μαμα εταιρια) που εχει ενα "χ" κοστολογιο, καλα εκανες και πηγες σε αυτονομο μαγαζι το οποιο μπορει να ψαχτει με "περισσοτερη ανεση" για να ικανοποιησει τον πελατη του.