Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κάηκε η Αντλία Βενζίνης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κάηκε η Αντλία Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 31 Μαρ, 2014 23:23

papoys έγραψε:
antonis132 έγραψε:δεν ειναι κλεφτες οι ανθρωποι, ο ελευθερος επαγγελματιας εχει να πληρωσει το ενοικιο, το τεβε, ικα για το βοηθο του, φθορες στα εργαλεια του, ρευμα-νερο-τηλεφωνο, εφορια, λογιστη και να του μεινει ενα μεροκαματο ...με αλλα πρεπει να καλυψει τα λειτουργικα του εξοδα και να εχει εσοδα απο την εργασια του
μηπως σου εφερε μεταχειρισμενη;
οι καλες μαρκες σε bosch, pierburg, quinton hazel ξεκινουν απο 180Ε

Αντώνη δεν είπα ότι είναι κλέφτης κανείς.
Ο καθένας κάνει την επιλογή του πόσα θέλει να κερδίσει από μια δουλειά.
Αλλά και εγώ πρέπει να σκέπτομαι πόσα έχει η τσέπη μου να δώσει.Πριν 4-5 χρόνια πιθανώς και να τα έδινα τα 200
'η 240 για μια παρόμοια δουλειά γιατί έπαιρνα πάνω από τα διπλά από όσα παίρνω σήμερα.

Όμως κάποιος που θέλει σήμερα να δουλεύει με το ίδιο κέρδος που δούλευε πριν 4-5 χρόνια για μένα είναι
τουλάχιστον άπληστος να μην τον πω κλέφτη.Και μη μου πει κανείς τα έξοδα.Ένα θα πω.Γνωρίζω επαγγελματίες που
μετακινήθηκαν στον ίδιο δρόμο 300-500 μέτρα σε παρόμοιο κατάστημα και πληρώνουν το 1/3 του ενοικίου που πλήρωναν.
Με το δίκιο μου τους συγκεκριμένους θα τους πω κλέφτες αν θέλουν να δουλεύουν με το ίδιο κέρδος που δούλευαν παλιά.

Edit. Α και η bosh όπως είδα στο ιντερνετ (πλήρης με τα πλαστικά της) έχει 104 ευρώ με ΦΠΑ και όχι 180 που αναφέρης.

παππου το εξουσιοδοτημενο πρεπει να σου βαλει το γνησιο ανταλλακτικο (εχει στοχους στα ανταλλακτικα και πεναλτι σε περιπτωση που δεν τους πιασει απο την μαμα εταιρια) που εχει ενα "χ" κοστολογιο, καλα εκανες και πηγες σε αυτονομο μαγαζι το οποιο μπορει να ψαχτει με "περισσοτερη ανεση" για να ικανοποιησει τον πελατη του.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 01 Απρ, 2014 03:48

Καλά έκανες και έβαλες μόνο το μοτεράκι. Απλά να ξέρεις ότι στα πλαστικά έχει και μια αντεπίστροφη βαλβίδα δεν είναι μόνο πλαστικά δηλαδή. Αν χαλάσει και σπάει πίεση αλλάζει και αυτό συνήθως ξεχωριστά από όσο ξέρω. Δεν πιστεύω ότι δεν ήξερε και ο άλλος να αλλάξει μόνο το μοτέρ, είναι πολύ απλό, τουλάχιστον στην παλιά δικιά μου που πήρα για σουβενίρ χωρίς να το έχω δει το έβγαλα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

300 - ΦΠΑ = ~240 €. 3πλάσια τιμή δηλαδή. Αλλά όπως σου είπε ο Ηλίας μιλάμε για αντιπροσωπεία με άλλες χρεώσεις και προφανώς για αντλία κομπλέ.

Το ρεζερβουάρ σε τι κατάσταση ήταν το καθάρισε ή απλά άλλαξε την αντλία.

Διάβασε το βιβλίο του υγραερίου έχει εκκίνηση εκτάκτου ανάγκης κατευθείαν με υγραέριο οπότε αν σου χρειαστεί ξανά δεν θα βαράς.

Επίσης άποψη μου είναι ότι κακώς δεν πήρες απόδειξη για 20€ γιατί τώρα δεν έχεις εγγύηση (υποχρεωτικά 2 έτη)
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 01 Απρ, 2014 08:40

Πήρα απόξειδη όπως τα λες γιαυτό δεν ανέφερα συνολικό ποσό . 8-)

Να πω και κάτι άλλο βρε παιδιά.
Καιρός είναι σε ορισμένες τέτοιες απλές βλάβες να αφήσουμε τα σαλόνια και τη γλαμουριά των εξουσιοδοτημένων
συνεργείων και των συνεργείων των αντιπροσωπειών τα οποία κατά τη γνώμη μου στην ουσία αυτά πληρώνουμε και όχι
τη βλάβη τόσο ακριβά.

Ας πάμε στο μάστορα της γειτονιάς που τις περισσότερες φορές είναι ανώτερος από τα παιδαρέλια των εξουσιοδοτημένων
και σήμερα λόγω της κρίσης υποφέρει.
Με την προυπόθεση όμως ότι και αυτός έχει ρίξει νερό στο κρασί του και δεν θέλει απλά να μας πει ότι μας παίρνει
λιγότερα απλά και μόνο επειδή δεν κόβει καθόλου φπα.

Να δώσουν πραγματικά καλές τιμές όπως έγινε με την αντλία που έγραψα παραπάνω και νάναι σίγουροι ότι τα
μαγαζάκια τους ας μην έχουν σαλόνια και γκλαμουριά θα ξαναγεμίσουν από τους αγανακτισμένους των
εξουσιοδοτημένων.

ΥΓ.Γιά την κίνηση εκτάκτου ανάγκης ρώτησα και μου έδειξε ο εγκαταστάτης. :thumbup:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 01 Απρ, 2014 11:11

Eγω παντος πριν κανα 2 μηνες οταν δεν επαιρνε μπρος το αυτοκινητο και νομιζα οτι ηταν απο αντλια δεν τα εβαψα και μαυρα,70-80 ευρω μια αντλια που βρηκα μπολικες στο ιντερνετ , και μπολικα βιντεο DIY στο youtube,ουτε καν σκεψη για γνησια 24 καρατιων honda και περασμα στο συνεργειο, δεν περισευουν πως να το κανουμε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό Apotrip » Τρί 01 Απρ, 2014 14:17

Papoys η αλήθεια είναι ότι στο συνεργείο της γειτονιάς μας, πολλές φορές έχουμε καλύτερη και πιο προσεγμένη εξυπηρέτηση. Άλλωστε αυτό φαίνεται και απ το γεγονός ότι συνήθως τα εξουσιοδοτημένα τα έχει ο αντίστοιχος εξουσιοδοτημένος έμπορος της εταιρεία ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο συνεργείο. Βέβαια, σε πρώτη φάση φταίνε οι ίδιοι οι εξουσιοδοτημένοι που δεν βάζουν τις φορές στους εισαγωγείς να τους χαλαρώσουν τους όρους της συμφωνίας οι οποίοι όπως είπε και ο hlias είναι πολύ σκληροί. Άλλωστε το francise στης Ελλάδα της κρίσης, αποτελεί βραχνά στο λαιμό του επιχειρηματία.
Apotrip

Δημοσιευσεις: 46

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες