Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πέφτει η πίεση του Υγραερίου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πέφτει η πίεση του Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τρί 16 Οκτ, 2012 15:24

απο τη στιγμη που πηρες αριθμο πρωτοκολλου μεχρι να παρεις την αδεια, ισως και 8-10 μηνες, ησουν ασχετος και απατεωνας ή καταστρεφες περιουσιες ?[/quote]

Μπορεις να ερθεις να δεις την αδεια του συνεργειου μας και ποτε ανοιξαμε.
Παντα στην διαθεση σου.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τρί 16 Οκτ, 2012 15:27

Ισχυει αυτο ακριβως που σου ειπε ο ginakos. Αν δεν εχει τον MAP στο φιλτρο ας το αλλαξει με εναν bosch που ειναι και η αντικατασταση που δινει η landirenzo.

0 281 002 456 ο αριθμος του εξαρτηματος.
ECOΚΙΝΗΣΗ

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό lancialybra » Τρί 16 Οκτ, 2012 16:48

antonis132 έγραψε:
lancialybra έγραψε:Δεν μπορώ να στο πω μετά βεβαιότητας, αλλά κάποιος από συνεργείο μου είπε ότι στα Landi Renzo & Lovato θέλουν ανά 10000Km ρύθμισμα οι πνεύμονες, γιατί χάνουν 0.3bar πίεσης.

Η συζήτηση έγινε σε ολοκληρωμένο συνεργείο, όταν μεταξύ άλλων διαφώνησα στο ότι το υγραέριο θέλει σέρβις ανά 10.000Km - στο οποίο επέμενε - και πάνω στην κουβέντα για το τι μου έδωσε ο τοποθέτης (BRC) ως πρόγραμμα συντήρησης, μου πέταξε αυτό το γενικόλογο που έγραψα παραπάνω για τους πνεύμονες των Lovato/Landi Renzo.

κλασικο αντιεπαγγελματικο ραδιοαρβυλα <<οχι το δικο μου συστημα ειναι κατσε καλα δεν θελει τιποτα των αλλων ειναι σκουπιδια>> οχι που δεν θα το ανεφερες κιολας τζαμπα τα εδωσες τα 1200Ε, κλασσικος ελληνας =)) =)) :lol:

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το μήνυμά σου και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις, γιατί στην ουσία αναφέρεσαι στα όσα έγραψα.
Εάν εννοείς ότι το έγραψα, για να προμοτάρω το BRC, μάθε να διαβάζεις σωστά για να κατανοείς το κείμενο, γιατί πρωτίστως είσαι έλληνας και οφείλεις να κατανοείς τη μητρική σου γλώσσα.
Τα όσα έγραψα, όπως θα διαπιστώσεις εάν διαβάσεις το κείμενο σωστά, δεν είναι δική μου άποψη αλλά άποψη που έδωσε ολοκληρωμένο συνεργείο άσχετο με τοποθετήσεις υγραερίου.
Η κουβέντα έλαβε χώρα, όταν είδε ότι είχα βάλει κιτ υγραερίου και ήθελε να μου αποδείξει ότι δεν γλιτώνω το ετήσιο σέρβις ρύθμισης του πνεύμονα.
Στον αντίλογό μου ότι κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο έντυπο περιοδικής συντήρησης του εγκαταστάτη (για αυτό ανέφερα το εταιρικό "BRC"), μου πέταξε το γενικόλογο ότι αυτό που μου λέει ισχύει τουλάχισοτν στα συστήματα Lovato/Landi Renzo.
Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να τεκμηριώσω, εάν η άποψή του έχει βάση ή είναι απλά αυτό που γράφεις "ράδιο αρβύλα".
Σαφώς αυτό που έγραψα, το έγραψα για να βοηθήσω το φίλο που άνοιξε το νήμα, μήπως και μπορεί να διασταυρώσει την εγκυρότητα αυτής της πληροφορίας, στο δικό του πρόβλημα και μόνο.
Lancia Lybra 1.8LX '00 - BRC "Plug & Drive"
http://lancialybra.mlemo.gr
lancialybra

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τρί 16 Οκτ, 2012 23:25

ECOKINISI έγραψε:Ισχυει αυτο ακριβως που σου ειπε ο ginakos. Αν δεν εχει τον MAP στο φιλτρο ας το αλλαξει με εναν bosch που ειναι και η αντικατασταση που δινει η landirenzo.

0 281 002 456 ο αριθμος του εξαρτηματος.

Ευχαριστώ πολύ , τουλάχιστον να το κάνω μόνος αν δεν δεχτεί να το κάνει ο ίδιος...
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τετ 17 Οκτ, 2012 08:19

Στον αντίλογό μου ότι κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο έντυπο περιοδικής συντήρησης του εγκαταστάτη (για αυτό ανέφερα το εταιρικό "BRC"), μου πέταξε το γενικόλογο ότι αυτό που μου λέει ισχύει τουλάχισοτν στα συστήματα Lovato/Landi Renzo.
Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να τεκμηριώσω, εάν η άποψή του έχει βάση ή είναι απλά αυτό που γράφεις "ράδιο αρβύλα".
Σαφώς αυτό που έγραψα, το έγραψα για να βοηθήσω το φίλο που άνοιξε το νήμα, μήπως και μπορεί να διασταυρώσει την εγκυρότητα αυτής της πληροφορίας, στο δικό του πρόβλημα και μόνο.[/quote]

Φιλε μου σαν εγκαταστατης των δυο συστημάτων σε διαβεβαιώνω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι πνεύμονες και των 2 εταιριών δεν αντιμετωπίζουν καποιο πρόβλημα, το μονο πρόβλημα που ευτυχώς για εμας λύθηκε γρήγορα είναι οι αισθητήρες πίεσης αεριού eltek οπου διαβάζουν πτώση πίεσης και γυρίζει το αμάξι απο υγραέριο σε βενζίνη και οι οποιοι χαλάνε λογο λαδιού στο υγραέριο. Έχει γίνει αντικατάσταση πλεον αυτον των αισθητήρων με κάποιους τις bosch και πλέον δεν αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα. Οσο αφορα το LOVATO τα νέα κιτ που έχουν παραλάβει οι εισαγωγείς έχουν τον MAP πάνω στο φίλτρο, Εαν το σύστημα έχει MAP εξωτερικό τότε το σύστημα είναι απο καμιά πολώνια η βουλγαρια...

Όσοι απο εσάς έχετε αυτούς τους αισθητήρες ζητήστε απο τον εγκαταστατη σας να τους αλλάξει.
ECOΚΙΝΗΣΗ

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τετ 17 Οκτ, 2012 13:11

Παιδιά πρόσεξα κάτι , πτώση μου κάνει μόνο όταν είμαι σε ανηφόρα και το Σάββατο που πήγα ταξίδι στο πήγανε το έκανε συνέχεια που ήταν ανηφόρα και στο έλα δεν το έκανε καθόλου. Σήμερα το ξαναέκανε σε ανηφόρα 5-6 φορές στην σειρά και μόλις πήγα κατηφορικά δεν το ξανάκανε άντε να τελειώσει το υγραέριο να το πάω...
stargazer

Δημοσίευσηαπό lancialybra » Τετ 17 Οκτ, 2012 13:29

@ ecokinisi

Έτσι μπράβο, αυτή είναι τεκμηριωμένη απάντηση και σωστός αντίλογος σε μια γενικόλογη άποψη τύπου "ράδιο αρβύλα" ολοκληρωμένου συνεργείου που δεν έχει τη τεχνογνωσία για εγκαταστάσεις υγραερίου.
Να' σαι καλά για την απάντηση.
Lancia Lybra 1.8LX '00 - BRC "Plug & Drive"
http://lancialybra.mlemo.gr
lancialybra

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό ginakos » Τετ 17 Οκτ, 2012 16:27

Φιλαρακι μαλον σου εχουν βαλει την πολυβαλβιδα της φιαλης σε λαθος πλευρα.Ερωτηση.Σου εχουν βαλει φιαλη σε σχημα ρεζερβας?Aν ναι,θα πρεπει η πολυβαλβιδα να κοιταει προς την πλευρα του προφυλακτιρα.Αυτο γινετε γιατι η φιαλη δεν εχει χωρισματα και την στιγμη που πατας γκαζι μετατοπιζετε το καυσιμο προσ τα πισω με αποτελεσμα να μενει απο τροφωδοσια το σηστιμα.Να φανταστω οτι οταν εισαι γεματος δεν στο κανει εε?
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τετ 17 Οκτ, 2012 17:32

Ναι ρεζέρβας είναι εσωτερικό.Μόλις το γεμίσω τέρμα το κάνει 2-3 φορές και μετά τπτ μέχρι να μου μείνουν 150χιλ. , αλλά συνήθως βάζω 10 ευρό... Γιατί όμως δεν μου το έκανε από την αρχή; Αν κοιτάξω απο κάτω που περνάνε οι σωλήνες θα το καταλάβω;
stargazer

Δημοσίευσηαπό ginakos » Τετ 17 Οκτ, 2012 20:36

στην αρχή δεν στο έκανε επειδή δεν είχε βγάλει πρόβλημα το map του υγραερίου. το map το άλλαξες με το fsu; τώρα για να δεις σε ποιό σημείο είναι η πολυβαλβίδα, θα πρέπει να ξεβιδώσεις το καπάκι πάνω από τη φιάλη. αν είναι όπως σου έγραψα προς τον προφυλακτήρα, είναι οκ.
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 57 επισκέπτες