antonis132 έγραψε:lancialybra έγραψε:Δεν μπορώ να στο πω μετά βεβαιότητας, αλλά κάποιος από συνεργείο μου είπε ότι στα Landi Renzo & Lovato θέλουν ανά 10000Km ρύθμισμα οι πνεύμονες, γιατί χάνουν 0.3bar πίεσης.
Η συζήτηση έγινε σε ολοκληρωμένο συνεργείο, όταν μεταξύ άλλων διαφώνησα στο ότι το υγραέριο θέλει σέρβις ανά 10.000Km - στο οποίο επέμενε - και πάνω στην κουβέντα για το τι μου έδωσε ο τοποθέτης (BRC) ως πρόγραμμα συντήρησης, μου πέταξε αυτό το γενικόλογο που έγραψα παραπάνω για τους πνεύμονες των Lovato/Landi Renzo.
κλασικο αντιεπαγγελματικο ραδιοαρβυλα <<οχι το δικο μου συστημα ειναι κατσε καλα δεν θελει τιποτα των αλλων ειναι σκουπιδια>> οχι που δεν θα το ανεφερες κιολας τζαμπα τα εδωσες τα 1200Ε, κλασσικος ελληνας

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το μήνυμά σου και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις, γιατί στην ουσία αναφέρεσαι στα όσα έγραψα.
Εάν εννοείς ότι το έγραψα, για να προμοτάρω το BRC, μάθε να διαβάζεις σωστά για να κατανοείς το κείμενο, γιατί πρωτίστως είσαι έλληνας και οφείλεις να κατανοείς τη μητρική σου γλώσσα.
Τα όσα έγραψα, όπως θα διαπιστώσεις εάν διαβάσεις το κείμενο σωστά, δεν είναι δική μου άποψη αλλά άποψη που έδωσε ολοκληρωμένο συνεργείο άσχετο με τοποθετήσεις υγραερίου.
Η κουβέντα έλαβε χώρα, όταν είδε ότι είχα βάλει κιτ υγραερίου και ήθελε να μου αποδείξει ότι δεν γλιτώνω το ετήσιο σέρβις ρύθμισης του πνεύμονα.
Στον αντίλογό μου ότι κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο έντυπο περιοδικής συντήρησης του εγκαταστάτη (για αυτό ανέφερα το εταιρικό "BRC"), μου πέταξε το γενικόλογο ότι αυτό που μου λέει ισχύει τουλάχισοτν στα συστήματα Lovato/Landi Renzo.
Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να τεκμηριώσω, εάν η άποψή του έχει βάση ή είναι απλά αυτό που γράφεις "ράδιο αρβύλα".
Σαφώς αυτό που έγραψα, το έγραψα για να βοηθήσω το φίλο που άνοιξε το νήμα, μήπως και μπορεί να διασταυρώσει την εγκυρότητα αυτής της πληροφορίας, στο δικό του πρόβλημα και μόνο.