Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα εκκίνησης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα εκκινησης........

Δημοσίευσηαπό fotisly » Παρ 14 Ιουν, 2013 18:58

θα το δοκιμασω κ εγω να δω στις 2000στρ!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 15 Ιουν, 2013 23:45

Πρέπει να έχεις τους ίδιους χρονους ψεκασμού στα μπεκ της βενζίνης και του αερίου... σε μερικά αυτοκίνητα οι χρόνοι ψεκασμού είνσι πολυ χαμηλοί στο ρελαντι και τα κάποια μπεκ αερίου αδυνατούν να κατεβούν τόσο χαμηλά.

Εκει υπάρχουν οι λύσεις τυπου κατω απο 1000 στροφές το αυτοκινητο να καιει μονο βενζίνη κτλ. που καποιοι συναδελφοι εγκαταστατες χρησιμοποιούν, οτσν δε τους επιτρεπουν τα μπεκ να κατεβουν τοσο χαμηλά.

Η επιλογη του κιτ πανω απο όλα, και ειδικα στα μπεκ που περιέχονται σε αυτο.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό nikospap184 » Τετ 19 Ιουν, 2013 00:17

Καλησπέρα σε όλους. Μου άλλαξαν τα μπεκ και το πρόβλημα λύθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Μετά από 6 σταμάτα ξεκίνα το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά μπορώ να πω όπως την πρώτη μέρα που το πήρα από την αντιπροσωπεία.Τελικά έφταιγαν το μπεκ υγραερίου!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D . Σίγουρα έπαιξε ρόλο που καθαρίστηκαν και τα μπεκ βενζίνης.Μετά από ταλαιπωρία 8 μήνών τελικά εντοπίστηκε το λάθος του εγκαταστάτη..Ελπίζω να μην ξαναέχω λαμπάκι μηχανής, το βλέπουμε μετά από 1000 χιλιόμετρα που ανάβει συνήθως. Ψαχτείτε!!!! το ΙCOM θα έπρεπε να δουλεύει ρολόι..
nikospap184

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 19 Ιουν, 2013 00:27

Αντε να δούμε, ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ να ναι !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό nikospap184 » Τετ 19 Ιουν, 2013 09:22

Ευχαριστώ!!!! :D :D :D :D :D :D
nikospap184

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 19 Ιουν, 2013 09:37

nikospap184 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Μου άλλαξαν τα μπεκ και το πρόβλημα λύθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Μετά από 6 σταμάτα ξεκίνα το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά μπορώ να πω όπως την πρώτη μέρα που το πήρα από την αντιπροσωπεία.Τελικά έφταιγαν το μπεκ υγραερίου!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D . Σίγουρα έπαιξε ρόλο που καθαρίστηκαν και τα μπεκ βενζίνης.Μετά από ταλαιπωρία 8 μήνών τελικά εντοπίστηκε το λάθος του εγκαταστάτη..Ελπίζω να μην ξαναέχω λαμπάκι μηχανής, το βλέπουμε μετά από 1000 χιλιόμετρα που ανάβει συνήθως. Ψαχτείτε!!!! το ΙCOM θα έπρεπε να δουλεύει ρολόι..

Σου τα αντικατέστησαν μέσα στην εγγύηση? Ευχόμαστε να ήταν η τελευταία επίσκεψη στον μηχανικό σου!
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό nikospap184 » Τετ 19 Ιουν, 2013 09:45

LPGas έγραψε:
nikospap184 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Μου άλλαξαν τα μπεκ και το πρόβλημα λύθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Μετά από 6 σταμάτα ξεκίνα το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά μπορώ να πω όπως την πρώτη μέρα που το πήρα από την αντιπροσωπεία.Τελικά έφταιγαν το μπεκ υγραερίου!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D . Σίγουρα έπαιξε ρόλο που καθαρίστηκαν και τα μπεκ βενζίνης.Μετά από ταλαιπωρία 8 μήνών τελικά εντοπίστηκε το λάθος του εγκαταστάτη..Ελπίζω να μην ξαναέχω λαμπάκι μηχανής, το βλέπουμε μετά από 1000 χιλιόμετρα που ανάβει συνήθως. Ψαχτείτε!!!! το ΙCOM θα έπρεπε να δουλεύει ρολόι..

Σου τα αντικατέστησαν μέσα στην εγγύηση? Ευχόμαστε να ήταν η τελευταία επίσκεψη στον μηχανικό σου!

Ναι, δεν πλήρωσα τίποτα.. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :) :) :)
nikospap184

Δημοσίευσηαπό nikospap184 » Σάβ 22 Ιουν, 2013 18:54

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε εντελώς..Η εκκίνηση είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή..Μου θυμίζει τις πρώτες μέρες που είχα αγοράσει το αυτοκίνητο..σήμερα ήταν η τελευταία συνάντηση με τον μηχανικό που μου έλεγξε τα πάντα..Το πρόβλημα με το λαμπάκι μηχανής ήταν κολλημένος λάμδα ο οποίος καθαρίστηκε και ξαναμπήκε στην θέση του..και πλέον λειτουργεί κανονικά..Λύθηκαν όλα τα προβλήματα..Ευχαριστώ όλα τα μέλη στο forum για τη βοήθεια..Εύχομαι σε όλους τα προβλήματα που έχουν με τα υγραεροκίνητα να λυθούν..
nikospap184

Δημοσίευσηαπό carlitofj » Παρ 13 Σεπ, 2013 18:47

Πολύ καλησπέρα σας παιδιά!
Πριν 1,5 περίπου χρόνο κι εγώ τοποθέτησα σύστημα υγραεριού Landi 5ης γενιάς. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω για να σας πω την αλήθεια :(
Λοιπόν όλα καλά και όλα ωραία, τα πάντα άψογα στο αυτοκίνητο και στην λειτουργία του μέχρι που πριν 2 μήνες περίπου άρχισε να κάνει κουλά στην εκκίνηση. Σημείωση ότι το αμάξι παίρνει μπροστά με βενζίνη και μετά αφού πιάσει θερμοκρασία γυρνάει στο αέριο. Συγκεκριμένα όταν κρυώσει το αμάξι και μείνει πολύ ώρα δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη. Με την 2η μιζιά όμως παίρνει απροβλημάτιστα όπως έπαιρνε πάντα. Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η 2η δεν έχει ποτέ πρόβλημα παρά μόνο στην πρώτη. Επίσης στην πρώτη προσπάθεια, παίρνει μπροστά σχεδόν πάντα απλά ρετάρει στις 1000 στροφές και περιμένω 5 περίπου δευτερόλεπτα και ανεβάζει στροφές. Από εκεί και έπειτα το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα είτε δουλέψει με βενζίνη είτε με υγραέριο. Επίσης στην πρώτη φορά αν με το που γυρίσω τον διακόπτη για να πάρει μπροστά τον αφήσω για να σβήσει απευθείας τότε πάλι με την 2η παίρνει κατευθείαν.
Σήμερα λοιπόν πήγα για το σέρβις το αμάξι και μου είπαν ότι μάλλον είναι η αντλία βενζίνης. Επειδή εμένα μου φαίνεται περίεργο είπα να κάνω κι εδώ μία ερώτηση ως οι ειδικοί στην υγραεριοκίνηση. Είναι θέμα υγραερίου ή αντλίας?

Υ.Γ το αμάξι μου είναι astra gtc 1.4
carlitofj

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Παρ 13 Σεπ, 2013 20:11

carlitofj έγραψε:Πολύ καλησπέρα σας παιδιά!
Πριν 1,5 περίπου χρόνο κι εγώ τοποθέτησα σύστημα υγραεριού Landi 5ης γενιάς. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω για να σας πω την αλήθεια :(
Λοιπόν όλα καλά και όλα ωραία, τα πάντα άψογα στο αυτοκίνητο και στην λειτουργία του μέχρι που πριν 2 μήνες περίπου άρχισε να κάνει κουλά στην εκκίνηση. Σημείωση ότι το αμάξι παίρνει μπροστά με βενζίνη και μετά αφού πιάσει θερμοκρασία γυρνάει στο αέριο. Συγκεκριμένα όταν κρυώσει το αμάξι και μείνει πολύ ώρα δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη. Με την 2η μιζιά όμως παίρνει απροβλημάτιστα όπως έπαιρνε πάντα. Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η 2η δεν έχει ποτέ πρόβλημα παρά μόνο στην πρώτη. Επίσης στην πρώτη προσπάθεια, παίρνει μπροστά σχεδόν πάντα απλά ρετάρει στις 1000 στροφές και περιμένω 5 περίπου δευτερόλεπτα και ανεβάζει στροφές. Από εκεί και έπειτα το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα είτε δουλέψει με βενζίνη είτε με υγραέριο. Επίσης στην πρώτη φορά αν με το που γυρίσω τον διακόπτη για να πάρει μπροστά τον αφήσω για να σβήσει απευθείας τότε πάλι με την 2η παίρνει κατευθείαν.
Σήμερα λοιπόν πήγα για το σέρβις το αμάξι και μου είπαν ότι μάλλον είναι η αντλία βενζίνης. Επειδή εμένα μου φαίνεται περίεργο είπα να κάνω κι εδώ μία ερώτηση ως οι ειδικοί στην υγραεριοκίνηση. Είναι θέμα υγραερίου ή αντλίας?

Υ.Γ το αμάξι μου είναι astra gtc 1.4

Κάποτε που διάβαζα πολλά για LPG πριν κάνω την εγκατάσταση, έπεσε το μάτι μου και σε κάτι τέτοια προβλήματα που ανέφεραν. Τυπική αιτία με βάση αυτά που διάβαζα για αυτό που αντιμετωπίζεις είναι κάποια μορφή "διαρροής" υγραερίου ή βενζίνης από τα μπεκ - "κατουράει" δηλαδή - στο θάλαμο αφού έχει κλείσει η μηχανή. Όταν πας να βάλεις μπροστά την επόμενη, είναι ακόμη πολύ πλούσιο το μίγμα και δε μπορεί να πάρει με την πρώτη αλλά με τη δεύτερη μιζιά έχει φύγει το πολύ και παίρνει χωρίς πρόβλημα. Έλεγξε επίσης και τα trims που μπορούν να προκαλέσουν το ίδιο.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 42 επισκέπτες