. Σίγουρα έπαιξε ρόλο που καθαρίστηκαν και τα μπεκ βενζίνης.Μετά από ταλαιπωρία 8 μήνών τελικά εντοπίστηκε το λάθος του εγκαταστάτη..Ελπίζω να μην ξαναέχω λαμπάκι μηχανής, το βλέπουμε μετά από 1000 χιλιόμετρα που ανάβει συνήθως. Ψαχτείτε!!!! το ΙCOM θα έπρεπε να δουλεύει ρολόι..

nikospap184 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Μου άλλαξαν τα μπεκ και το πρόβλημα λύθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Μετά από 6 σταμάτα ξεκίνα το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά μπορώ να πω όπως την πρώτη μέρα που το πήρα από την αντιπροσωπεία.Τελικά έφταιγαν το μπεκ υγραερίου!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Σίγουρα έπαιξε ρόλο που καθαρίστηκαν και τα μπεκ βενζίνης.Μετά από ταλαιπωρία 8 μήνών τελικά εντοπίστηκε το λάθος του εγκαταστάτη..Ελπίζω να μην ξαναέχω λαμπάκι μηχανής, το βλέπουμε μετά από 1000 χιλιόμετρα που ανάβει συνήθως. Ψαχτείτε!!!! το ΙCOM θα έπρεπε να δουλεύει ρολόι..
LPGas έγραψε:nikospap184 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Μου άλλαξαν τα μπεκ και το πρόβλημα λύθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Μετά από 6 σταμάτα ξεκίνα το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά μπορώ να πω όπως την πρώτη μέρα που το πήρα από την αντιπροσωπεία.Τελικά έφταιγαν το μπεκ υγραερίου!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου τα αντικατέστησαν μέσα στην εγγύηση? Ευχόμαστε να ήταν η τελευταία επίσκεψη στον μηχανικό σου!
carlitofj έγραψε:Πολύ καλησπέρα σας παιδιά!
Πριν 1,5 περίπου χρόνο κι εγώ τοποθέτησα σύστημα υγραεριού Landi 5ης γενιάς. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω για να σας πω την αλήθεια
Λοιπόν όλα καλά και όλα ωραία, τα πάντα άψογα στο αυτοκίνητο και στην λειτουργία του μέχρι που πριν 2 μήνες περίπου άρχισε να κάνει κουλά στην εκκίνηση. Σημείωση ότι το αμάξι παίρνει μπροστά με βενζίνη και μετά αφού πιάσει θερμοκρασία γυρνάει στο αέριο. Συγκεκριμένα όταν κρυώσει το αμάξι και μείνει πολύ ώρα δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη. Με την 2η μιζιά όμως παίρνει απροβλημάτιστα όπως έπαιρνε πάντα. Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η 2η δεν έχει ποτέ πρόβλημα παρά μόνο στην πρώτη. Επίσης στην πρώτη προσπάθεια, παίρνει μπροστά σχεδόν πάντα απλά ρετάρει στις 1000 στροφές και περιμένω 5 περίπου δευτερόλεπτα και ανεβάζει στροφές. Από εκεί και έπειτα το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα είτε δουλέψει με βενζίνη είτε με υγραέριο. Επίσης στην πρώτη φορά αν με το που γυρίσω τον διακόπτη για να πάρει μπροστά τον αφήσω για να σβήσει απευθείας τότε πάλι με την 2η παίρνει κατευθείαν.
Σήμερα λοιπόν πήγα για το σέρβις το αμάξι και μου είπαν ότι μάλλον είναι η αντλία βενζίνης. Επειδή εμένα μου φαίνεται περίεργο είπα να κάνω κι εδώ μία ερώτηση ως οι ειδικοί στην υγραεριοκίνηση. Είναι θέμα υγραερίου ή αντλίας?
Υ.Γ το αμάξι μου είναι astra gtc 1.4
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες
|
|
|