Εχω ένα SUBARU FORESTER Turbo '99, 2000 cc. καλώς ή κακώς τοποθέτησα σύστημα υγραεριοκίνησης χωρίς όμως να γνωριζω πολλά, και την πάτησα.
τελικά μετά από ώρες μελέτης του forum αλλά και προσωπική εμπειρία, πάνω από όλα μετράει το συνεργείο που θα πας.
εδω και εξι μηνες που διαθετω σύστημα υγραεριοκίνησης, δεν εχω δει ασπρη μερα. καθε λιγο και λιγακι στο συνεργειο, γιατι κυριως μου εκανε έντονα ρεταρίσματα(τα αντιλαμβανόσουν εκτός πόλης σε ταξίδι)
. αλλαξε μπουζί, αλλαξε μπουζοκαλώδια, αλλαξε ενα εξάρτημα (math νομίζω), πρεσαρε την δεξαμενή με αέρα, έκανε αλλεπάληλες ρυθμίσεις, πείραξε από εδώ, πέιραξε από εκεί, το αποτέλεσμα, ΧΑΛΙΑ, ΧΑΛΙΑ, ΧΑΛΙΑ......
στο αέριο, κομπιάζει συνεχώς, δεν εχει απόδοση ο κινητήρας, μετα βίας ανεβάζει στροφές από 4000 και πάνω, στο ρελαντί τρέμει όλο το αμάξι και το πιο τρελλό χάλασε και το ρελαντι της βενζίνης το οποίο ανεβοκατεβαίνει συνέχεια μόνο του.
Τα εξαρτήματα που έβαλε, (κακό χρόνο να χει) είναι :
ένας εγκέφαλος που γράφει SOLARIS DYNAMIC , OBD/CAN, E8 67R015863, 4 cyl.
ένας πνεύμονας που γράφει ROMANO INJECTION SYSTEM NEW ITALY E13 67R010149
εχω παει πάνω από έξι φορές μετά την εγκατάσταση και κάθε φορά το δοκιμάζει λέει ότι είναι οκ. και στο πρώτο ταξίδι πάλι τα ίδια. τον βαρέθηκα πια.
Πριν οδηγηθώ σε λύσεις νομικές, που δεν είναι οτι καλύτερο, θα ήθελα να μου πειτε ενα αξιοπιστο μαγαζι, το οποίο μέσω εγγυήσεων των εξαρτημάτων και πληρώνοντας βέβαια την εργασία του, να μου λύσει τα προβλήματα οριστικα.
Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων