Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

LPG σε Subaru Forester: Λειτουργία; Χάλια - Απόδοση; Χάλια

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

LPG σε Subaru Forester: Λειτουργία; Χάλια - Απόδοση; Χάλια

Δημοσίευσηαπό gademis » Δευτ 07 Μάιος, 2012 16:01

Εχω ένα SUBARU FORESTER Turbo '99, 2000 cc. καλώς ή κακώς τοποθέτησα σύστημα υγραεριοκίνησης χωρίς όμως να γνωριζω πολλά, και την πάτησα.
τελικά μετά από ώρες μελέτης του forum αλλά και προσωπική εμπειρία, πάνω από όλα μετράει το συνεργείο που θα πας.
εδω και εξι μηνες που διαθετω σύστημα υγραεριοκίνησης, δεν εχω δει ασπρη μερα. καθε λιγο και λιγακι στο συνεργειο, γιατι κυριως μου εκανε έντονα ρεταρίσματα(τα αντιλαμβανόσουν εκτός πόλης σε ταξίδι)
. αλλαξε μπουζί, αλλαξε μπουζοκαλώδια, αλλαξε ενα εξάρτημα (math νομίζω), πρεσαρε την δεξαμενή με αέρα, έκανε αλλεπάληλες ρυθμίσεις, πείραξε από εδώ, πέιραξε από εκεί, το αποτέλεσμα, ΧΑΛΙΑ, ΧΑΛΙΑ, ΧΑΛΙΑ......
στο αέριο, κομπιάζει συνεχώς, δεν εχει απόδοση ο κινητήρας, μετα βίας ανεβάζει στροφές από 4000 και πάνω, στο ρελαντί τρέμει όλο το αμάξι και το πιο τρελλό χάλασε και το ρελαντι της βενζίνης το οποίο ανεβοκατεβαίνει συνέχεια μόνο του.

Τα εξαρτήματα που έβαλε, (κακό χρόνο να χει) είναι :
ένας εγκέφαλος που γράφει SOLARIS DYNAMIC , OBD/CAN, E8 67R015863, 4 cyl.
ένας πνεύμονας που γράφει ROMANO INJECTION SYSTEM NEW ITALY E13 67R010149
εχω παει πάνω από έξι φορές μετά την εγκατάσταση και κάθε φορά το δοκιμάζει λέει ότι είναι οκ. και στο πρώτο ταξίδι πάλι τα ίδια. τον βαρέθηκα πια.
Πριν οδηγηθώ σε λύσεις νομικές, που δεν είναι οτι καλύτερο, θα ήθελα να μου πειτε ενα αξιοπιστο μαγαζι, το οποίο μέσω εγγυήσεων των εξαρτημάτων και πληρώνοντας βέβαια την εργασία του, να μου λύσει τα προβλήματα οριστικα.

Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων
gademis

Δημοσιευσεις: 4

Re: LPG σε Subaru Forester: Λειτουργία; Χάλια - Απόδοση; Χάλ

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 07 Μάιος, 2012 17:00

Δεν θα δουλέψει ποτέ το σύστημα στο αυτοκίνητο αυτό. Μόνο με υγρό ψεκασμό θα δουλέψει, και πάλι ίσως χρειαστεί επαναπρογραμματισμο εργοστασιακού εγκεφάλου
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 07 Μάιος, 2012 18:42

Μια χαρά θα δουλεψει με prins χωρις κανένα προβλημα απολύτως με το τουρμπο κιτ της. Για μεγαλυτερη προστασία προτείνουμε συστημα λιπανσης βαλβιδων valve care.. υπαρχει σχετική εμπειρια απο ιδιο μοντελο χωρις προβληματα...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό nikoathsun » Δευτ 07 Μάιος, 2012 21:37

Γεια χαρά σε όλους.Να πω ότι έχω δει με τα ματιά μου σε πρατήριο 4 forester(του συγκεκριμένου μοντέλου) -όλοι είχαν αέριο ψεκασμό ,είχαν αρκετά χλμ και οι κάτοχοι ευχαριστημένοι.Μαλών έπεσες σε....πάρε τα λεφτά σου πίσω και πήγαινε αλλού ΆΜΕΣΑ.Αγίου λες ότι τώρα διάβασες αρκετά, είτε αέριο είτε υγρό,διάλεξε τον σωστό
nikoathsun

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τρί 08 Μάιος, 2012 00:13

Kαι πανω απο ολα να βαλεις την λαδιερα.ειναι ενα απιστευτο εξαρτημα για να σωσεις της βαλβιδες αν ειναι μακακας ο μαστορας.δεν παμε καλα με τα λαδοτυρια μου φαινεται. :evil: :evil: :evil: :evil:
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό gademis » Τετ 09 Μάιος, 2012 07:36

Ευχαριστώ πολύ τους κυρίους που γράψανε κάτι για το πρόβλημα μου, επιθυμώ βέβαια μια βοήθεια επί τόπου σε κάποιο συνεργείο. να το δει ένα άλλο μάτι (πέραν του ''δικού μου'' μηχανικού) έτσι ώστε να πληρώσω ότι χρειάζεται μέσα σε λογικά πλαίσια και να ξαναγίνει αμάξι, τροποποιώντας-ρυθμίζοντας αν γίνεται, την υπάρχουσα εγκατάσταση.
Η λύση ξήλωσε τα όλα και βάλε το τάδε ή το δείνα εμπεριέχει διπλό κόστος και το ίδιο ρίσκο.
gademis

Δημοσίευσηαπό ginakos » Τετ 09 Μάιος, 2012 21:03

Ποσα χλμ εχει το αυτ/το και πριν ποσα χλμ εχεις ρυθμισει βαλβιδες;Απο οτι καταλαβα δεν σου εχει βαλει λαδικο;Αν οχι ποσα χλμ το κινεισ ετσι το αυτ/το με υγραεριο;
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό gademis » Τετ 09 Μάιος, 2012 21:32

ginakos έγραψε:Ποσα χλμ εχει το αυτ/το και πριν ποσα χλμ εχεις ρυθμισει βαλβιδες;Απο οτι καταλαβα δεν σου εχει βαλει λαδικο;Αν οχι ποσα χλμ το κινεισ ετσι το αυτ/το με υγραεριο;

ευχαριστω κατ' αρχην που με βοηθατε....

το αυτοκίνητο εχει 129.000 χλμ....αγνοώ πότε και αν ρυθμιστηκαν οι βαλβίδες....λαδικό (λαδιέρα την είπε) έχει βάλει (ελπίζω να λειτουργεί γιατι δεν του εχω πια εμπιστοσυνη σε τιποτα) ... συνολικά χλμ με υγραεριο αλλα και βενζινη λόγω ανησυχίας στα εντονα κομπιασματα και ρεταρισματα μεχρι να ξαναπαω στον ''μηχανικο'', 5.000 χλμ
gademis

Δημοσίευσηαπό ginakos » Κυρ 13 Μάιος, 2012 10:34

To προβλημα σε αυτα τα αυτ\τα ειναι οτι εχουν ΟΒD1.Ειναι εμπειρικο το θεμα τις ρυθμίσεις,αν βεβαια εχει γινει σωστα η τοποθετηση της συσκευής κι αν έχει μπει ο σωστός εγκέφαλος ο οποίος να συνεργάζεται με turbo κινητήρα. Δύο ερωτήσεις: Από τότε που το έβαλες σου άναβε check engine? Όταν στο ρύθμισε το έκανε στο δρόμο με διαγνωστικό για να βλέπει το trim του αυτοκινήτου ή στο ρύθμισε στάσιμο και στο έδωσε?
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 13 Μάιος, 2012 10:42

ginakos έγραψε:To προβλημα σε αυτα τα αυτ\τα ειναι οτι εχουν ΟΒD1.Ειναι εμπειρικο το θεμα τις ρυθμίσεις,

καθολου προβλημα- υπαρχουν reader που διαβαζουν τα παντα...

Προβλημα ειναι για οσους δεν επενδυουν σε εξοπλισμο.......
Τελευταία επεξεργασία από fokion και Δευτ 14 Μάιος, 2012 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 54 επισκέπτες