hlias έγραψε:αν εχει σωστο δουλεμα στο ρελαντι ψαξε μπουζι και πολλαπλασιαστη πρωτα.
droseros12 έγραψε:εκανα γενικο service και εβαλα μπουζι ιριδιου.μετα το πηγα στο μαστορα να το ξαναπρογραμματισει γιατι με τα νεα μπουζι μου ειπε οτι εκανε καλυτερη καυση και αλλαξαν τα δεδομενα.το προγραμματισε εφερε την γραμμη ξανα στη μεση που επρεπε να ειναι γιατι εδινε πλουσιοτερο μιγμα πιο πριν με βαση την ενδειξη αλλα παλι σε εκεινο το φασμα στροφων με δευτερα και τριτη αν πηγαινεις σταθερα με 3000-3100 κανει μικρο-διακοπες.δεν ξερω τι μπορει να φταιει.και με τα παλια μπουζι το κανε και τωρα το κανει
Qgas έγραψε:droseros12 έγραψε:εκανα γενικο service και εβαλα μπουζι ιριδιου.μετα το πηγα στο μαστορα να το ξαναπρογραμματισει γιατι με τα νεα μπουζι μου ειπε οτι εκανε καλυτερη καυση και αλλαξαν τα δεδομενα.το προγραμματισε εφερε την γραμμη ξανα στη μεση που επρεπε να ειναι γιατι εδινε πλουσιοτερο μιγμα πιο πριν με βαση την ενδειξη αλλα παλι σε εκεινο το φασμα στροφων με δευτερα και τριτη αν πηγαινεις σταθερα με 3000-3100 κανει μικρο-διακοπες.δεν ξερω τι μπορει να φταιει.και με τα παλια μπουζι το κανε και τωρα το κανει
Στη βενζινη το κανει ;
gouris έγραψε:Και σε μένα κάνει ένα παρόμοιο σκορτσάρισμα όταν επιταχύνω από τις 2000 στροφές στις 3000 αλλά μονό στο αέριο.
Το πήγα στον εγκαταστάτη το ρύθμισε υποτίθεται αλλά σε καμία εβδομάδα το ξανά έκανε.
Επειδή είχα το πρόγραμμα μπήκα και είδα ότι μου είχε ανεβάσει τα ποσοστά του αερίου σε εκείνη την περιοχή του χάρτη και μου είχε αλλάξει 2 επιλογές, την ευαισθησία παλμού την κατέβασε και την προπορεια ακολουθίας ψεκασμού (το να μην είναι συμβατό με τις στρατηγικές βενζίνης όταν λειτουργεί με αέριο).
Επειδή το ξαναεκανε όπως ειπα, έκατσα και το ρύθμισα μόνος μου στο δρόμο με δοκιμες στο χαρτη. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν το εκανα φτωχο εκανε παλι το σκορτσάρισμα αν το εκανα πολύ πλουσιο εκανε μπουκώματα και σκορταρισμα παλι, καπου στην μεση εχει σταθεροποιηθεί για την ωρα.
Η απορία μου είναι ότι στα long fuel trim μου δειχνει καπου στο -15 αν το φτωχύνω μου κανει τα σκορτσαρισματα. Τι μπορω να κανω άλλο και τι μπορει να παθει ετσι?
Επισης μια απορια αν μπορει να μου απαντησει καποιος εγκαταστατης είναι, το ποσοστο του αεριο πρεπει να ανεβαίνει αναλογα με τις στροφες και το φορτιο?
Μπορει στις 2000στροφες με 4,5ms να είναι στο 211 και στις 3000 στροφες me 4,5ms να είναι στο 190? Είναι αυτό σωστο ή μπορει να γινει αναλογα τις απαιτήσεις του αυτοκινήτου?
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες
|
|
|