Καλημέρα σε όλους.
Είμαι νέος οδηγός και αντί να αγοράσω ενα καινουριο αυτοκίνητο, κάνοντας μετατροπές σε ενα παροπλισμένο peygeot 406 που ειχαμε στο γκαράζ πήρα αυτό για εκμάθηση. Μαούνα δεν λέω...αλλα καλύτερα έτσι τελικά. Μεσα στις μετατροπές ειναι οτι το έκανα και υγραεριοκίνητο καθώς το κόστος την βεζνίνης θα με ξέσκιζε μιας και ειναι 1600.
Αντιμετωπίζω ενα φοβερό πρόβλημα εδω και εναμιση μηνα που εχει γινει η μετατροπή και το κυκλοφορώ, Παίρνοντας το απο το συνεργείο το γέμισα βεζνίνη και μάλιστα στο βεζνινάδικο μου είπαν και του χρόνου τώρα.90 ευρώ βεζνίνη γεμίζει παρακαλώ...! Εβαζα το αέριο μου κάθε Κυριακή 20 ευρώ και σχεδόν γέμιζε η μπουκάλα,κάνοντας περίπου 300 χιλιόμετρα την βδομάδα και με πολύ άσχημη οδήγηση μέσα στην πόλη όντας νέος οδηγός...(πολύ ωρα πρώτη,μαρσαρίσματα κλπ κλπ) ήμουν αρκετά ικανοποιημενος μετα 80 ευρώ καύσιμα το μήνα.
Οταν ξαφνικά άναψε η ρεζέρβα της βενζίνης.Εχει χαλάσει ο δείκτης και λειτουργεί μόνο το λαμπάκι της ρεζέρβας.
Πήγα σε αυτόν που μου εγκατέστησε το αέριο και μου είπε οτι το ρύθμισε έτσι για να μην χαλάσει γρήγορα η μηχανή. Δεν ήξερα τι να του απαντήσω όντας άσχετος απο μηχανολογικά αλλα μου φάνηκε τρελό. Του είπα να το ρυθμίσει να καίει ελάχιστη βενζίνη ή δυνατόν καθόλου και ας χαλάσει η μηχανή όποτε θέλει.Ρώτησα γνωστούς με αέριο...και η απάντηση ήταν οτι μου λεει βλακείες.Απο τότε μέχρι σήμερα έχω κάψει δύο ντεπόζιτα βενζίνη...βλέπεις μου ειναι απαραίτητο πλέον το αμάξι λόγωδουλειάς και δεν μπορώ να το αφήσω παροπλίσμένο.ΤΡΑΓΙΚΟ!
Το ρύθμισε ο τύπος να καίει ελάχιστη βενζίνη μου είπε και τώρα έχω το εξής πρόβλημα.στα φανάρια για παραδειγμα που είναι ακινητοποιημένο το αμάξι κάνει σαν να σβήνει.δεν σβήνει αλλα φτάνει ενα βήμα πρίν.παρατηρόντας και τα φώτα του αυτοκινήτου το βράδυ πάλι στα φαναρια που ειμαι ακινητοποιημένος τρεμοπαίζουν σαν να σβήνουν.αρα ΄΄ετσι υπέθεσα οτι το αμάξι μαλλον τίνει να σβήσει.
Πριν το πάω ξανα στον μάστορα θα ήθελα αν κάποιος είναι σχετικός με το θέμα να με ενημερώσει τι ακριβώς θα μπορούσα να πω γιατι θεωρώ οτι θα με κοροιδέψει εκ νέου και πριν φωνάξω ενισχύσεις να το χειριστώ μόνος το θέμα με τον τεχνικό.
Αν ξέρει κάποιος θα ήθελα μια ενημέρωση!