μετά τα πρώτα προβλήματα και τη διόρθωση της ματσακωνιάς στην εγκατάσταση το αυτοκίνητο πάει ζάχαρη παντού.
Το μόνο θέμα που μου έκανε ήταν να μου γυρνάει σε βενζίνη ενώ έχω τα 2 απο τα 4 λαμπάκια αναμμένα (κάπου 50% στη δεξαμενή δλδ).
Την πρώτη φορά, είπα "έτυχε" μιας και πέρναγα απο ένα "ποτάμι" στη Βάρκιζα.
Μου το ξαναέκανε και είπα να πάω για γέμισμα μπας και στρώσει. Μόλις γέμισα δεν έκανα ούτε χλμ και με ξαναγυρνάει σε βενζίνη με τις ενδείξεις στο όργανο να θεωρούν οτι έχω μείνει απο αέριο.
Κάθε φορά που το κάνει πατάω το κουμπάκι, σβήνει το alarm και μετά απο 1 λεπτό το πατάω και γυρίζει πάλι στο αέριο με την ένδειξη στάθμης να δείχνει οτι έδειχνε και πριν.
Το σύστημα είναι Lovato σε ένα Xsara Picasso 1.6 με 15.000χλμ που κατα τα άλλα δουλεύει πολύ καλά με το αέριο.
Μίλησα σήμερα με το "μάστορα" για να τον έχω "ζεστό" πριν τον έλεγχο των 1.500χλμ και μου είπε οτι λόγω χαμηλών θερμοκρασιών είναι φυσιολογικό καμμια φορά να μην προλαβαίνει ο πνεύμονας να μην εξαερώσει σωστά το αέριο και να το παθαίνει αυτό.
Δεν τον πολυπιστεύω όμως μιας και ΟΛΕΣ τις φορές που παρουσίασε το "πρόβλημα" το αυτοκίνητο ήταν ζεστό έχοντας κάνει πολλά χλμ (20χλμ+).
Έχει κανείς καμία ιδέα να τον κατευθύνω γιατί δε βλέπω να βγάζω άκρη μόνος μου
Υ.Γ. Εχει κανείς να προτείνει καλό συνεργείο που να δουλεύει Lovato για να πηγαίνω το αυτοκίνητο γιατί ο τρέχον "μάστορας" είναι μακριά και απο οτι έχω δει μέχρι τώρα δεν μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη. Με κάθε επιφύλαξη φυσικά γιατί ο καλύτερος μάστορας είναι αυτός που ΔΕ σε έχει κάνει πελάτη ακόμα.... μόλις σε δει 2η φορά στο μαγαζί πρέπει να έχεις το νού σου.....