erpetoulis έγραψε: Κάποιος εγκαταστάτης μου είπε ότι ο εγκέφαλος για 4 κυλινδρους είναι για όλα ο ίδιος , έτοιμος με πρόγραμμα και τον προσαρμόζουν αυτοί!!
erpetoulis έγραψε: Άλλος μου είπε ότι γράφουν εγκέφαλο από το μηδέν!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι κλέβουν τη χαρτογράφηση του αυτοκινήτου και πάνω εκεί κάνουν ότι μετατροπή θέλουν, αν κάνω λάθος διορθώστε με.
erpetoulis έγραψε:Πήγα στην έκθεση αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι καλύφθηκα 100%. Τελικά απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει κιτ με έτοιμο εγκέφαλο για συγκεκριμμένο αυτοκίνητο τον οποίο καλυμπράρει κάποιος. Κάποιος εγκαταστάτης μου είπε ότι ο εγκέφαλος για 4 κυλινδρους είναι για όλα ο ίδιος , έτοιμος με πρόγραμμα και τον προσαρμόζουν αυτοί!!![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλος μου είπε ότι γράφουν εγκέφαλο από το μηδέν!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι κλέβουν τη χαρτογράφηση του αυτοκινήτου και πάνω εκεί κάνουν ότι μετατροπή θέλουν, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Επίσης είδα πως γίνεται η όλη δουλειά(προγραμματισμος) σε σύστημα apolo και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα , δεν ξέρω όμως αν όλα τελικά τα συστήματα έχουν τις ίδιες παραμέτρους και δυνατότητες οπότε δε μπορώ να κρίνω. Η αναζήτηση συνεχίζεται...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες
|
|
|