Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

BRC sequent plug & drive ή sequent 24?

Ξέρουμε ότι σας αρέσουν - τις μαζέψαμε όλες μαζί λοιπόν!

Re: Απ: brc. sequent plug & drive ή sequent 24?

Δημοσίευσηαπό sokratis » Παρ 11 Οκτ, 2013 10:11

Καλημερα!!!

Στο αυτοκινητο μου εχω και εγω τον plug and drive με την μεταλλικη πλατη και το πλαστικο καπακι μπροστα αλλα serial number η καποιο στοιχειο δεν αναγραφει επανω του.

Καλο Σκ

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
sokratis

Δημοσιευσεις: 6

Re: brc. sequent plug & drive ή sequent 24?

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 11 Οκτ, 2013 16:15

Το ταμπελάκι είναι στην μεταλλική πλάτη, ο εγκέφαλος σου είναι προφανώς εγκατεστημένος με τον πλαστικό μέρος προς τα εμπρός οπότε δεν σου είναι εμφανές.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό famas » Παρ 11 Οκτ, 2013 16:34

Αφού πετύχαμε τον LPgas να απαντάει, να ρωτήσω κι εγώ.
Το τιμολόγιο του εγκαταστάτη επάνω γράφει 09SQ7S0T0004. To σύστημα είναι BRC. Στο ίντερνετ αν γουγλάρεις ο κωδικός αντιστοιχεί σε Sequent 24 MY11. TΑ μπεκ επάνω έχουν τον ίδιο κωδικό( 09SQ7S0T0004). Ο εγκέφαλος γιατί έχει αυτοκόλητο Sequent 24 MY07 ;
famas

Δημοσιευσεις: 39

Δημοσίευσηαπό LPGas » Σάβ 12 Οκτ, 2013 09:26

Σύμφωνα με τους κωδικούς που λες, το σύστημα πρέπει να είναι MY11.
Γιατί γράφει MY07?
To set που σου εγκατέστησαν το είδες με τα μάτια σου? Ήταν κλειστό?
Ποιος ήταν ο κωδικός πάνω στο κουτί?
Ο κωδικός του εγκεφάλου σου ποιος είναι?
Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι πρέπει να προσέχουμε τους εγκαταστάτες μας. Δεν είναι λίγα τα καταστήματα που για να αγοράσουν φτηνά επιλέγουν ότι έχει απομείνει στα εργοστάσια ή τα ράφια εισαγωγέων κοψοχρονιά και τα τοποθετούν σε ανυποψίαστους πελάτες.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό lamprosdl » Κυρ 13 Οκτ, 2013 11:00

Αυτός είναι ο εγκέφαλος και είναι σε δύσκολη θέση για να τον βγάλω φώτο. Για κωδικούς πρέπει να βγάλω το φιλτροκουτί. Από αυτήν την εικόνα καταλαβαίνεις τίποτα ;

Εικόνα
Mazda 6 BRC PLUG N DRIVE 84.000 km
Mitsubishi colt BRC sequent 24 70.000 km
Άβαταρ μέλους
lamprosdl

Δημοσιευσεις: 61

Δημοσίευσηαπό famas » Κυρ 13 Οκτ, 2013 12:46

LPGas έγραψε:Σύμφωνα με τους κωδικούς που λες, το σύστημα πρέπει να είναι MY11.
Γιατί γράφει MY07?
To set που σου εγκατέστησαν το είδες με τα μάτια σου? Ήταν κλειστό?
Ποιος ήταν ο κωδικός πάνω στο κουτί?
Ο κωδικός του εγκεφάλου σου ποιος είναι?
Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι πρέπει να προσέχουμε τους εγκαταστάτες μας. Δεν είναι λίγα τα καταστήματα που για να αγοράσουν φτηνά επιλέγουν ότι έχει απομείνει στα εργοστάσια ή τα ράφια εισαγωγέων κοψοχρονιά και τα τοποθετούν σε ανυποψίαστους πελάτες.

Δεν είδα τίποτα όταν έγινε η εγκατάσταση, το άφησα κι έφυγα, υποτίθεται ότι κάνω με επαγγελματία, 5 χρόνια πηγαίνω εκεί, κι έχουμε μια συμφωνία. Ο κωδικός του εγκεφάλου που φαίνεται; Ο εγκέφαλος είναι μαύρος πλαστικός και το αυτοκόλητο είναι στην έξοδο που κάνει για να κουμπώσει η πλεξούδα κι όχι στο κυρίως μέρος. Τέσπα, περιμένω ένα φίλο που πήρε καλώδιο για BRC να το κουμπώσουμε πάνω να διαβάσει τι έχουμε. ΕΝοείτε ότι δεν είμαι Αθήνα, να έρθω μονομιάς σε εσάς. :shock:
famas

Δημοσιευσεις: 39

Δημοσίευσηαπό lamprosdl » Κυρ 13 Οκτ, 2013 16:11

lamprosdl έγραψε:Αυτός είναι ο εγκέφαλος και είναι σε δύσκολη θέση για να τον βγάλω φώτο. Για κωδικούς πρέπει να βγάλω το φιλτροκουτί. Από αυτήν την εικόνα καταλαβαίνεις τίποτα ;

Εικόνα

Τον lpg gas ρωτάω εάν το σύστημα μου ψεκάζει και βενζίνη εξ ου και η τεράστια φώτο!
Mazda 6 BRC PLUG N DRIVE 84.000 km
Mitsubishi colt BRC sequent 24 70.000 km
Άβαταρ μέλους
lamprosdl

Δημοσιευσεις: 61

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 14 Οκτ, 2013 10:24

Δεν μπορώ να διακρίνω τον κωδικό δυστυχώς.
Αν είσαι Αθήνα, πέρνα όποτε θέλεις να το δω στον υπολογιστή.
2 λεπτά θα μας πάρει!
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Bogie » Σάβ 02 Νοέμ, 2013 21:19

Θα σου απαντησω πολυ απολα και κατανοητα . επιδή εχς μηλήσει με την αντιπροσωπεια της BRC , θα σου εξηγησω με καθε λεπτομερεια πιες ειναι οι διαφορες: Κατ`αρχας υπαρχουν 3 συστηματα injection BRC : ειναι το Sequent VALE , to Sequent 24και το Sequent Plug & Drive.
To VAle το ξεχνας ειναι το πιο οικονομικο .αλλά χρησημοποιεί ηλεκτροβαλβιδες αντι για μπεκ , για το συγκεκριμένο η BRC δεν βαζει καν το LOGO της στο διακοπτη ,ουτε στο κουτι του κιτ να φανταστεις.
Τωρα ηλεκτροβαλβιδες χρησημοποιουν τα περισσοτερα συστηματα της αγορας ( και το Lovato) H διαφορα μπεκ με ηλ. βαλβιδα ειναι 1) στην διαρκεια ζωης (η ηλ. βαλβιδα θα χρειαστει ρυθμηση μετα απο 15000- 20000 χλμ ) ενω τα μπεκ ειναι εφ`ορου ζωης
2) στην ταχυτητα ψεκασμου,3) οταν ολοκληρη μπεκιερα ηλ .βαλβιδες εχει κοστος χοντρικης 30Ευρω , ενω το 1 μπεκ της BRC (και ειναι 4 +μπεκιερα) κοστηζει 49 Ευρω , μπορεις να συμπερανεις την ποιοτητα και την αξιοπιστια του καθενος.
Τωρα οσον αφορα SEQUENT24 ή SEQUENT PLUG & DRIVE η διαφορα τους ειναι μονον στον εγκεφαλο.
Δλδ. επιδή εχω στενό φιλο στην αντιπροσωπεία ( εισαγωγεις ) της Brc οταν τον ρώτησα τι με συμβουλεβει να βάλω στο αυτοκίνητο μου ( FIAT PUNTO 1200cc του 2000) , μου απαντησε ασυζητητης Sequent 24.τα εξαρτηματα ειναι ολόιδια με το PLUG & DRIVE , με την διαφορα οτι ο εγκέφαλος του δέυτερου εχει καποιες παραπανω λειτουργειες ,οι οποιες χρησημέβουν σε αυτοκίνητα Turbo, Compressores και ανω 4 κυλινδρων. Δλδ ο εγκεφαλος συνδεεται με το OBD του αυτοκινητου και του επιτρεπει να ερθει σε επικοινωνια μαζι του. Για τα ατμοσφαιρικα αυτο/τα μας συνηστα πάντα το Sequent 24 στην οποια ο εγκεφαλος απλα αντιγραφει τον εγκεφαλο του αυτοκινήτου ,ετσι ωστε να συμπερθιφέρεται με τον ιδιο τροπο ,οπως συμπερηφεροταν στην βενζινη, επισης εκει που ειναι να βαλεις το συστημα ,αν το αποφασησεις να σου βαλουν την λειτουργεια VSR,η οποια αντικαθηστα την λαδιερα (δλδ το συστημα λυπανσης) και ψεκαζει ενα ελαχιστο ποσοστο βενζινη σε καθε κυλινδρο ξεχωριστά ετσι ώστε να πεφτει η θερμοκρασία καυσης στους θαλαμους και μ`αυτον τον τροπο να προστατευονται οι βαλβιδες του κινητηρα,σαν λειτουργεια ειναι πιο αποτελεσματικη ,επειδη με την λαδιερα ,η σταγωνα λαδι ,που σταζει δαν κατανεμεται ισοποσα σ`ολους τους κυλινδρους.
Εγω πάντος ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το BRC SEQUENT 24, δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα εδω και 2,5 χρονια
46000χλμ.
Εγω το εβαλα και στην επισημη αντιπροσωπεια βεβαια , γιατι παιζι μεγαλο ρολο και ο τεχνικος εγκαταστασης και ο προγραμματιστης .
Αν ψαχνεσαι για συστημα: πρωτα κοιτα την ποιοτητα και μετα την τιμη ,γιατι καμια φορα για 100 ή 200 ευρω αναγκαζεσαι να
τρεχεις για ρυθμησεις και χανεις περισσοτερα ,απο γνοστους και συναδελφους το ξερω,
Οτι συστημα και να διαλέξεις ειτε ειναι Brc ειτε καποιο αλλο ,κοιτα να εχει κανονικα μπεκ ( οχι ηλ. βαλβιδες-οπως Lovato ) 2 με 3 συστηματα της αγορας το εχουν , να ψεκαζει βενζινη και οχι λαδιερα , και ψαξε για την αντιπροσωπεια του συστηματος , εκει εχεις μεγαλητερη ασφαλεια ( απο αποψη απάτης) Την επίσημη αντιπροσωπεια την βρησκεις ,μπενοντας στο επισημο site ( тης Ιταλιας ,Ολλανδιας .κτ.λ.) εκει αναγραφει τους αντιπροσωπους της περιοχης σου.
Bogie

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό Bogie » Σάβ 02 Νοέμ, 2013 21:26

Sorry που επεμβαινω τον κωδικο τον γραφει στην πλαηνη πλευρα και ξεκιναει DE............. αν μπορεσεις να το δεις αυτο....θα μπορουσαμε να μαθουμε τι εγκεφαλος ειναι ! το σηγουρο ειναι PLUG & DRIVE παλαιοτερο μοντελο
Bogie

Δημοσιευσεις: 4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες