από Bogie » Σάβ 02 Νοέμ, 2013 21:19
Θα σου απαντησω πολυ απολα και κατανοητα . επιδή εχς μηλήσει με την αντιπροσωπεια της BRC , θα σου εξηγησω με καθε λεπτομερεια πιες ειναι οι διαφορες: Κατ`αρχας υπαρχουν 3 συστηματα injection BRC : ειναι το Sequent VALE , to Sequent 24και το Sequent Plug & Drive.
To VAle το ξεχνας ειναι το πιο οικονομικο .αλλά χρησημοποιεί ηλεκτροβαλβιδες αντι για μπεκ , για το συγκεκριμένο η BRC δεν βαζει καν το LOGO της στο διακοπτη ,ουτε στο κουτι του κιτ να φανταστεις.
Τωρα ηλεκτροβαλβιδες χρησημοποιουν τα περισσοτερα συστηματα της αγορας ( και το Lovato) H διαφορα μπεκ με ηλ. βαλβιδα ειναι 1) στην διαρκεια ζωης (η ηλ. βαλβιδα θα χρειαστει ρυθμηση μετα απο 15000- 20000 χλμ ) ενω τα μπεκ ειναι εφ`ορου ζωης
2) στην ταχυτητα ψεκασμου,3) οταν ολοκληρη μπεκιερα ηλ .βαλβιδες εχει κοστος χοντρικης 30Ευρω , ενω το 1 μπεκ της BRC (και ειναι 4 +μπεκιερα) κοστηζει 49 Ευρω , μπορεις να συμπερανεις την ποιοτητα και την αξιοπιστια του καθενος.
Τωρα οσον αφορα SEQUENT24 ή SEQUENT PLUG & DRIVE η διαφορα τους ειναι μονον στον εγκεφαλο.
Δλδ. επιδή εχω στενό φιλο στην αντιπροσωπεία ( εισαγωγεις ) της Brc οταν τον ρώτησα τι με συμβουλεβει να βάλω στο αυτοκίνητο μου ( FIAT PUNTO 1200cc του 2000) , μου απαντησε ασυζητητης Sequent 24.τα εξαρτηματα ειναι ολόιδια με το PLUG & DRIVE , με την διαφορα οτι ο εγκέφαλος του δέυτερου εχει καποιες παραπανω λειτουργειες ,οι οποιες χρησημέβουν σε αυτοκίνητα Turbo, Compressores και ανω 4 κυλινδρων. Δλδ ο εγκεφαλος συνδεεται με το OBD του αυτοκινητου και του επιτρεπει να ερθει σε επικοινωνια μαζι του. Για τα ατμοσφαιρικα αυτο/τα μας συνηστα πάντα το Sequent 24 στην οποια ο εγκεφαλος απλα αντιγραφει τον εγκεφαλο του αυτοκινήτου ,ετσι ωστε να συμπερθιφέρεται με τον ιδιο τροπο ,οπως συμπερηφεροταν στην βενζινη, επισης εκει που ειναι να βαλεις το συστημα ,αν το αποφασησεις να σου βαλουν την λειτουργεια VSR,η οποια αντικαθηστα την λαδιερα (δλδ το συστημα λυπανσης) και ψεκαζει ενα ελαχιστο ποσοστο βενζινη σε καθε κυλινδρο ξεχωριστά ετσι ώστε να πεφτει η θερμοκρασία καυσης στους θαλαμους και μ`αυτον τον τροπο να προστατευονται οι βαλβιδες του κινητηρα,σαν λειτουργεια ειναι πιο αποτελεσματικη ,επειδη με την λαδιερα ,η σταγωνα λαδι ,που σταζει δαν κατανεμεται ισοποσα σ`ολους τους κυλινδρους.
Εγω πάντος ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το BRC SEQUENT 24, δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα εδω και 2,5 χρονια
46000χλμ.
Εγω το εβαλα και στην επισημη αντιπροσωπεια βεβαια , γιατι παιζι μεγαλο ρολο και ο τεχνικος εγκαταστασης και ο προγραμματιστης .
Αν ψαχνεσαι για συστημα: πρωτα κοιτα την ποιοτητα και μετα την τιμη ,γιατι καμια φορα για 100 ή 200 ευρω αναγκαζεσαι να
τρεχεις για ρυθμησεις και χανεις περισσοτερα ,απο γνοστους και συναδελφους το ξερω,
Οτι συστημα και να διαλέξεις ειτε ειναι Brc ειτε καποιο αλλο ,κοιτα να εχει κανονικα μπεκ ( οχι ηλ. βαλβιδες-οπως Lovato ) 2 με 3 συστηματα της αγορας το εχουν , να ψεκαζει βενζινη και οχι λαδιερα , και ψαξε για την αντιπροσωπεια του συστηματος , εκει εχεις μεγαλητερη ασφαλεια ( απο αποψη απάτης) Την επίσημη αντιπροσωπεια την βρησκεις ,μπενοντας στο επισημο site ( тης Ιταλιας ,Ολλανδιας .κτ.λ.) εκει αναγραφει τους αντιπροσωπους της περιοχης σου.