Γειά σέ όλους.
έχω ένα terrios 1.5 καί είμαι στό ψάξιμο τί σύστημα νά βάλω.
τά υπόλοιπα στήν πορεία.
καλησπέρα και απο μένα παιδια βαγγέλη με λένε και είμαι καινουργιος στα συστήματα υγραερίου μόλις 15 ημερων έκανα την τοποθέτηση σε ένα bmw e46 3.30.Εχω κάποια μικρα προβληματακια ακομα στις ρυθμίσεις βρίσκομαι οποτε ας περιμένω λίγο πριν με πιασουν τα
και το ξηλώσω με τα δόντια.Ελπίζω να μεινω ευχαριστιμένος.Vasidimos έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα! Προσπαθώ να μπώ και εγώ στο κλίμα παιδιά αλλα περισσότερο εχω μπερδευτεί.. και δυσκολεύομαι να πάρω απόφαση.
Το ερώτημα μου, να βάλω σύστημα σε nissan primera 1.6 1997 μοντέλο και ποιο σύστημα είναι το υδανικότερο?
Αν μπορεί καποιος ας με καθοδηγήσει λίγο...
Ευχαριστώ!
GEORGE2 έγραψε:Vasidimos έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα! Προσπαθώ να μπώ και εγώ στο κλίμα παιδιά αλλα περισσότερο εχω μπερδευτεί.. και δυσκολεύομαι να πάρω απόφαση.
Το ερώτημα μου, να βάλω σύστημα σε nissan primera 1.6 1997 μοντέλο και ποιο σύστημα είναι το υδανικότερο?
Αν μπορεί καποιος ας με καθοδηγήσει λίγο...
Ευχαριστώ!
εχω το ΑΛΜΕΡΑ Ν -15 που φοραει ακριβως τον ιδιο κινητηρα GA16, με το αυτοκινητο σου.
δεν υπαρχει κανενα προβλημα, μπορεις να βαλεις αεριο και δεν θα καταλαβεις απολυτως καμμια διαφορα στις επιδοσεις, η την λειτουργια του αυτοκινητου σου, αρκει φυσικα να μην κανεις επιλογη καποιο φθηνο συστημα.
προσοχη θα σου συνηστουσα μονο στην επιλογη των μπεκ, βαλε καποια γρηγορα πχ hana κοκκινα η valtec t34 η magic, γνωριζω σιγουρα πως δουλευουν χωρις προβλημα, φυσικα υπαρχουν και αλλα, ομως δε τα γνωριζω ολα.
το προβλημα που παρουσιαζει με αργα μπεκ, ειναι στο σανιδωμα και στο αφημα του γκαζιου που ακουγονται σκασιματα απο την εξατμηση σα να ειναι αχρονιστος ο κινητηρας, ειδικα στην κατηφορα που το βαρος του αυτοκινητου παρασυρει τον κινητηρα οταν δε παταμε γκαζι.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες
|
|
|