Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τρί 29 Νοέμ, 2011 15:24

tommygun έγραψε:
vaxalis έγραψε:
IoannisDosis έγραψε:Και γω έκανα μερικά χλμ παραπανω εχθες για βάλω στου ρεντη με 0.799. Χαλάλι, τέλος πλέον τα δωράκια στους μάγκες του καρτέλ. :thumbdown:

Γιαννη εγω εβαλα απο τον τυπο πριν 15 μερες και μαμαθηκε στα κοψιματα...μπορει να ετυχε κιολας τι να πω...

για κανε αλλη μια δοκιμη και πες μας.

εγω ειχα κοψιματα απο τη Μεταμορφωση πριν 1 μηνα, αλλα αμεσως μετα ξαναβαλα εκει και δεν ειχα θεμα.
Τον σταματησα ομως οταν το πηγε 0,84 κι αυτος

Μετα, εχω βαλει 2 φορες απο του Ρεντη (αναμεσα village Park και Allou) απο οταν το εβαλε 0,799, και επισης δεν εχω προβλημα, αλλα το παρακολουθω.

φοβαμαι να κανω πειραματα με μειγματα εγω εχω τουρμπο, εαν μου κανει καμοια ζημια και στεγνωσει θα εχω αλλα μετα...
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό IoannisDosis » Τρί 29 Νοέμ, 2011 17:11

vaxalis έγραψε:
tommygun έγραψε:
vaxalis έγραψε:Γιαννη εγω εβαλα απο τον τυπο πριν 15 μερες και μαμαθηκε στα κοψιματα...μπορει να ετυχε κιολας τι να πω...

για κανε αλλη μια δοκιμη και πες μας.

εγω ειχα κοψιματα απο τη Μεταμορφωση πριν 1 μηνα, αλλα αμεσως μετα ξαναβαλα εκει και δεν ειχα θεμα.
Τον σταματησα ομως οταν το πηγε 0,84 κι αυτος

Μετα, εχω βαλει 2 φορες απο του Ρεντη (αναμεσα village Park και Allou) απο οταν το εβαλε 0,799, και επισης δεν εχω προβλημα, αλλα το παρακολουθω.

φοβαμαι να κανω πειραματα με μειγματα εγω εχω τουρμπο, εαν μου κανει καμοια ζημια και στεγνωσει θα εχω αλλα μετα...

Μου είχε στερέψει και το φουλαρισα. Μέχρι στιγμής έκαψα κοντά 10 λίτρα και δεν μου παρουσίασε κάτι. Θα δείξει...

Ps. Ο 20vt είναι σκυλί, μη μασάς. ;)
Daihatsu Cuore 1.0l + Zavoli
Seat Toledo 1.8T + AEB by Qgas
IoannisDosis

Δημοσιευσεις: 36

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό kagoris » Τετ 30 Νοέμ, 2011 01:10

tommygun έγραψε:κι εγω προτιμω να τα καιω σε χλμ για να κατεβαινω στο Ρεντη, παρα να τα τσεπωνουν οι απατεωνες αισχροκερδουντες.
στους αλλους παω και λεω: "βαλε 5Ε, παω αλλου να γεμισω"

φιλε kagoris, για πες λιγο τι εχεις βρει για του Χαλανδριου (εκτος της μεγαλης τιμης) που λες νοθεια και κλεψιμο.
και γιατι το λες ΕΘΝΟΣ ?

αυριο πρωι θα παρω το 1520 να κανω επωνυμη (τα πρατηρια δεν μαθαινουν τα στοιχεια του καταγγέλοντος) καταγγελια για εναρμονιση τιμων σε ολους πλην του Ρεντη
οποιος θελει ακολουθει.

Καταρχήν ειναι πίσω απο την εφημερίδα του εθνους, κοντά στο χαλάνδρι. Εχει φάει πρόστιμο παλαιότερα για νοθεία βενζίνης και εξαλλου ο πατέρας μου που εχει νεροπαγίδα στο αυτοκινητό του, βρήκε νερό!!!!
kagoris

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό tommygun » Τετ 30 Νοέμ, 2011 02:25

οκ, αρα αυτο δειχνει το ποιόν του, αλλα για το LPG δεν εχεις δει κατι αλλο, ετσι?

anyway, εχουνε φαει blacklist ολοι αυτοι με τη συμπεριφορα τους.
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό runner » Τετ 30 Νοέμ, 2011 13:37

tommygun έγραψε:οκ, αρα αυτο δειχνει το ποιόν του, αλλα για το LPG δεν εχεις δει κατι αλλο, ετσι?

anyway, εχουνε φαει blacklist ολοι αυτοι με τη συμπεριφορα τους.

Εκεί έβαζα αρχικά μέχρι που πήγα ταξίδι και έβαλα σε άλλον και νόμιζα ότι είχα τουρμπίσει το αυτ/το.Όσοι είστε αν.αττική πιστεύω πως είναι μονόδρομος η σελ πριν το πικέρμι.Α ρε Φαρμάκη τι μας έκανες το καλοκαίρι..... :(
runner

Δημοσιευσεις: 126

Δημοσίευσηαπό sonid » Τετ 30 Νοέμ, 2011 14:54

Στη Μαραθώνος τί προτείνετε?
Την BP ή την SHELL??
sonid

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό dti » Τετ 30 Νοέμ, 2011 16:16

Η BP πρέπει να έχει μείγμα από την Coral. Τίποτε το ιδιαίτερο, ούτε τίποτε για ν' ανησυχεί κανείς. Και πάντα ίδιες τιμές όλοι τους στον άξονα Χαλάνδρι, Γέρακας, Πικέρμι, Παιανία, κλπ.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Τετ 30 Νοέμ, 2011 19:00

Από τη shell στη Μαραθώνος είχα βάλει το Σεπτέμβρη και επέστρεψα Αθήνα - Σέρρες χωρίς καμιά διαφορά στην κατανάλωση. Ήταν ακριβός όμως...
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό christoi » Κυρ 04 Δεκ, 2011 22:53

Για να μην αντιγράφω ολόκληρο το άρθρο, βάζω τον σύνδεσμό του : "Πετρελαϊκή κρίση λόγω Ιράν - Το τέλος θα έχει άρωμα πετρελαίου;"

Αν το βαρέλι ανέβει κατακόρυφα, μαντέψτε ποιοι θα αισχροκερδίσουν σπάζοντας κάθε ρεκόρ στα χρονικά.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό panosopel » Τρί 06 Δεκ, 2011 00:35

Η τιμη σταθερη 0,84 στη Μεταμορφωση που βαζω.Πρεπει να κανουνε κατι η τιμη βενζινης επεσε στο 1,55 και στο υγαεριο μενει ιδια και ανεβαινει..
Μπορουμε να κανουμε καταγγελια εφοσον η τιμη δεν ειναι στο 50% χαμηλοτερα?
Βαζουμε οικολογικο καυσιμο το πληρωνουμε παραπανω και πληρωνουμε και τελη κυκλοφοριας ιδια

Αμα βαλουν υγραεριο πολλοι η θα ανεβασουν τιμη ωστε να μην συμφερει η θα βρουν αλλους τροπους..Πλεον εχουν ξεφυγει οι τραπεζιτες που μας κυβερνουν
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες