dathens έγραψε:Μην συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα ο πνεύμονας της prins τροφοδοτεί μέχρι 400 άλογα hp δεν υπάρχει ισαξιος του πουθενά μάλιστα το νέο VCI 2 αναμένεται να φτάσει στα 500 hp ο επόμενος απο όσο ξέρω είναι στα 280 -300 άλογα ας με διωρθωσει κάποιος αν κάνω λάθος η πίεση έχει να κάνει με το σύστημα και τις ανοχές του !!
kolokas έγραψε:δηλαδη σε τι χρησιμευει μια υψηλη πιεση και σε τι μια χαμηλη???σε τι παιζει ρολο???απλα το οωσ εχει μελετηθει να λειτουργει το καθε κιτ??
gakost έγραψε:dathens έγραψε:Μην συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα ο πνεύμονας της prins τροφοδοτεί μέχρι 400 άλογα hp δεν υπάρχει ισαξιος του πουθενά μάλιστα το νέο VCI 2 αναμένεται να φτάσει στα 500 hp ο επόμενος απο όσο ξέρω είναι στα 280 -300 άλογα ας με διωρθωσει κάποιος αν κάνω λάθος η πίεση έχει να κάνει με το σύστημα και τις ανοχές του !!
O magic 3 με 2 παροχές υγραερίου τροφοδοτεί έως 350 άλογάτα
dathens έγραψε:gakost έγραψε:dathens έγραψε:Μην συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα ο πνεύμονας της prins τροφοδοτεί μέχρι 400 άλογα hp δεν υπάρχει ισαξιος του πουθενά μάλιστα το νέο VCI 2 αναμένεται να φτάσει στα 500 hp ο επόμενος απο όσο ξέρω είναι στα 280 -300 άλογα ας με διωρθωσει κάποιος αν κάνω λάθος η πίεση έχει να κάνει με το σύστημα και τις ανοχές του !!
O magic 3 με 2 παροχές υγραερίου τροφοδοτεί έως 350 άλογάτα
και ο prins με μια παροχή 400 τι λογική ειναι αυτή οπως μου ειπε και ενας στην εκθεση εγω βαζω 2 πνευμονες στο ΜL (και στο κικ νταουν ψεκαζω και βενζινη !! αυτο το συστημα πρεπει να βγαινει ακριβοτερο του πρινς και του βιαλε) ....που ειχε εκεί .... οταν υπαρχει ενα συστημα με ενα πνευμονα μια παροχη που δεν εχει θεμα
τι σημαινει 2 παροχες υγραεριου θα του δωσεις με ταφ σε δυο σημεια ? ακομα και ετσι υπολειπετε κατα 50 αλογατα και αν βαλεις και την προστασια να εχεις και ενα 10% ανοχη στο μοτερ !! εμενα παντως δουλευει αψογα με 2.2 μπαρ πιεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες
|
|
|