πως καταφερνεις και μετρας την καταναλωση βενζινης?bebes έγραψε:Δεν ξερω αν μετρατε την καταναλωση βενζινης, αλλα σε μενα εχει αυξηθει σημαντικα το χειμωνα.
Mεχρι 11/10 που ειχα βαλει τελευταια φορα βενζινη, εκαιγε λιγο κατω απο 0,5λιτ/100
Σημερα που το φουλαρισα ξανα μου έβγαλε 1,24λιτ/100![]()
Βεβαια, το καλκαιρι ειχα και περισσοτερες μεγαλες διαδρομες εκτος απο την αυξημενη εξωτερικη θερμοκρασία.
το χειμωνα κινουμαι συνηθως μεσα στην πολη, και καποιες κρυες μερες θελω πανω απο 1 χιλιομετρο για να γυρισει σε αεριο
dimitris7 έγραψε:πως καταφερνεις και μετρας την καταναλωση βενζινης?

christoi έγραψε:dimitris7 έγραψε:πως καταφερνεις και μετρας την καταναλωση βενζινης?
Για να έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια, κρατάει γεμάτη την δεξαμενή της βενζίνης.
dimitris7 έγραψε:η καταναλωση της βενζινης εχει να κανει με το ποσο μακρινες διαδρομεσ κανεις.δηλαδη αμα κανεις 10 φορες θεσσαλονικη αθηνα, θα κανεις 10000 χλμ και δε θα καψεις ουτε 5 λιτρα.Ενω αμα κανεις κοντινεσ διαδρομεσ των 10 χλμ δεν σου φτανει ουτε 2000 χιλιομετρα το ρεζερβουαρ ολοκληρο ειδικα το χειμωνα

bebes έγραψε:γεμιζω παντα το ρεζεβουαρ της βενζινης.
μολις φτασει ή πεσει λιγο απο τη μεση ξαναφουλαρω.
ταυτοχρονα γεμιζω και με αεριο, οποτε εχω ακριβη κατανάλωση για συγκεκριμενα χιλιομετρα
dimitris7 έγραψε:εγω παλι απο τοτε που εκανα τη μετατροπη ποτε δεν το γεμιζω βενζινη.παντα το χω απ τη μεση και κατω.Τζαμπα βαρος ειναι...

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 36 επισκέπτες
|
|
|